این هم مسابقه ی جدید. دفعه ی قبلی نسبتا سخت بود. ببینم حالا دوستانی که در مسابقه های قبل به خوبی پاسخ مدادند این دفعه چکار میکنند.
تصویر :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
این هم مسابقه ی جدید. دفعه ی قبلی نسبتا سخت بود. ببینم حالا دوستانی که در مسابقه های قبل به خوبی پاسخ مدادند این دفعه چکار میکنند.
تصویر :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
افلای خرید جدید بارسا
منتظر راهنمایی گرم شما هستیم....:nishkhand:
منم می خواستم افلای رو بگم که دوستان گفتن....:nishkhand:
تا حالا همه ی جواب ها غلط بوده اند. راهنمایی این است که در لیگ برتر انگلیس بازی می کند.
حتما کسی نمیدونه که تا الان نگفته....
خوب بیشتر راهنمایی کن....
فکر می کردم آسان تر از این حرف ها باشد. شاید چون من به لیگ انگلستان علاقه ی خاصی دارم، این بازیکن را خوب می شناسم. این بازیکن، ملیّت ایتالیایی دارد. امیدوارم زودتر جواب را حدس بزنید.
شاید الکسیس سانچس باشه؟؟؟
فدریکو ماکدا بازیکن منچستر یونایتد:toop:
سانچز ايتاليايي بود ما نميدونستيم؟! :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط nobody11 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كارلو كوديچيني دروازه بان سابق چلسي
باز هم همه ی جواب ها نادرست هستند. یک راهنمایی که این بازیکن، یک بازیکن جوان و آینده دار است.
يافتم,borini بازيكن چلسي
کاملاً درسته. سرانجام جواب این سوال را هم ( هر چند با راهنمایی های زیاد ) پیدا کردید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط le0_1o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فابیو بورینی مهاجم 19 ساله و ایتالیایی تیم چلسی که در این تیم، پیراهن شماره ی 45 را بر تن می کند.
پس اینجا چیزی به نام راهنمایی ندارین؟(مثل:ملیت-لیگ-..)
اول حدس بزنید اون هم به چشم:sooot:
راهنمایی:این بازیکن در لیگ انگلستان و در یکی از تیم های خوبش بازی می کنه
په په رینا دروازه بان تیم لیورپول انگلستان.
بله جواب کاملا درست هستش :
اين كيه؟
لطفا رهنمایی کدوم لیگ ملیت
این بازیکن در سری آ ایتالیا بازی میکنه.
Pastoreبازیکن ارژانتین:fek konam:
بله جواب کاملا درسته پاستوره بازیکن پالرموی ایتالیا،فکر نمیکردم اینقدر سریع جواب بدیننقل قول:
نوشته اصلی توسط gerrard844 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اين هم يه عكس ديگه,ببينم ايندفعه دوستان چكار ميكنند.
ما که غیر از گوش و چشم چیزی دیگه نمیبینیم همه بازیکنا 2چشم و 2گوش دارند پس راهنمایی الزامی است کدوم لیگ و ملیت
با این عکس تابلویی که گذاشتم فکر نکنم دیگه نیازی به راهنمایی باشه
اگرو بازیکن اتلتیکو مادرید
نه آگرو نیست ولی تو لالیگا بازی میکنه.
لیورنته بازیکن بیلبائو
نه بازم جواب غلطه,اين بازيكن مليتي آرژانتيني داره.
maxi rodriguezبه نظر من
این بازیکن در لالیگای اسپانیا بازی میکنه،رودریگز که بازیکن لیورپوله!
بیشتر راهنمایی کنید ازن سن و سالش و پستش بنویس
این رو هم پیدا کردم perottiبازیکن سویا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gerrard844 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله بالاخره جواب داديد,ديگو پروتي هافبك مهاجم 23 ساله سويا
nafare jadid kie azizane man
ببينيم اين دوستمون (gerrard844) كه خيلي ادعاش ميشه, ميتونه اين بار جواب بده يا نه:-kal:hehee:
من کی ادعا کردم من فقط 2تارو جواب دادم این کجاش ادعا است ولی بازم باید راهنمایی بکنید میلیت ولیگ
راهنمايي:بازيكن يكي از تيمهاي خوب لاليگا, مليت:اسپانيايي