احتمال غيبت حاجصفي و اولادي در اردوي اتريش
دو بازيکن تيم ملي به دليل مشکل خروجي و تغيير گذرنامه شايد نتوانند تيم ملي را در سفر به اتريش همراهي کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تيم ملي فوتبال ايران براي برگزاري اردوي 10 روزه ساعت 4 بامداد چهارشنبه راهي اتريش ميشود.
تيم ملي پس از برگزاري اين اردو براي بازي دوستانه با ماداگاسکار به ايران بازميگردد و سپس براي اولين بازي مقدماتي جام جهاني 2014 راهي مالديو ميشود. تنها مشکلي که تيم ملي براي سفر به اتريش در پيش دارد مشکل خروجي 3 بازيکن است.
عباس ترابيان سرپرست تيم ملي در اين باره گفت: گرفتن خروجي احسان حاجصفي به دليل اينکه قرار است به عنوان سرباز در تراکتورسازي مشغول فعاليت شود ميسر نيست و به احتمال زياد اين بازيکن نميتواند تيم ملي را در اتريش همراهي کند.
ترابيان همچنين از تغيير گذرنامه مهرداد اولادي خبر داد و گفت: اين مهاجم گذرنامه خود را تعويض کرده و مسئولان فدراسيون اميدوار هستند گذرنامه جديد براي ضرب مهر رواديد اتريش، هر چه زودتر آماده شود.
به گفته ترابيان همچنين مشکلي براي اعزام کريم انصاريفرد وجود دارد که در حال حل شدن است.
حريف ايران در ديدار پاياني مشخص شد
ايران در ديدار پاياني رقابتهاي جهاني فوتبال هفت نفره با روسيه روبهرو خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیمهای روسیه و برزیل چهارشنبه شب با یکدیگر دیدار کردند که در نهایت تیم پرقدرت روسیه موفق شد با نتیجه 5 بر صفر مقابل حریف خود به برتری برسد.
بدین ترتیب تیمهای اوکراین و برزیل در دیدار رده بندی مسابقات جهانی فوتبال هفت نفره به مصاف هم می روند و ایران و روسیه ساعت 19:30 به وقت محلی در ورزشگاه "امن" هلند برگزارکننده دیدار نهایی این دوره از رقابتها خواهند بود.
- تیم فوتبال هفت نفره کشورمان تا پیش از حضور در دیدار پایانی به نتایج زیر دست پیدا کرده است:
* ایران 3 - ایرلند یک (مرحله گروهی)
* ایران 7 - آمریکا 2 (مرحله گروهی)
* ایران 5 - ژاپن صفر (مرحله گروهی)
* ایران 8 - آرژانتین صفر (یک چهارم نهایی)
* ایران 4 - اوکراین صفر (نیمه نهایی)
اسامی بازیکنان تیم فوتبال هفت نفره کشورمان در رقابتهای قهرمانی جهان به شرح زیر است:
مسلم اکبری، بهنام سهرابی، مهران نکویی، جاسم بخشی، احسان غلامحسینپور، مرتضی حیدری، صادق حسنی، رسول آتشافروز، بهمن انصاری، فرزاد مهری، هاشم رستگاری و حبیبالله حیدری مهر
رقابتهای جهانی فوتبال هفت نفره از 27 خردادماه با حضور 16 تیم در چهار گروه چهارتایی آغاز شده و تیمهای اول تا هفتم جواز حضور در بازیهای پارالمپیک 2012 لندن را کسب می کنند.
گزارشي از نخستين تمرين تيم ملي ايران در اتريش
نخستين تمرين تيم ملي فوتبال ايران در اردوي تدارکاتي اتريش راس ساعت 18 چهارشنبه به وقت محلي (20/30 به وقت ايران) با حضور کارلوس کي روش سرمربي و رنه سيمويز، دانيل گاسپار، ميک مک درموت و اميد نمازي مربيان تيم در دو زمين تمرين رودرسدورف انجام شد.
این دو زمین چمن در منطقه ای به همین نام در فاصله 15 دقیقه تا هتل محل اقامت تیم قرار دارد. در تمرین یادشده که 90 دقیقه بطول انجامید،29 بازیکن حضور داشتند که ابتدا مک درموت مربی بدنساز تیم، بازیکنان را گرم کرد و سپس بازیکنان به چهار دسته تقسیم شده و با کاورهای سبز، قرمز، نارنجی و سفید در عرض زمین به فوتبال گل کوچک پرداختند. تمرین چهارشنبه بدلیل اینکه بازیکنان هنوز خستگی راه را از تن بدر نکرده بودند، بیشتر حالت ریکاوری داشت و آنان با شادابی خاصی آن را پشت سر گذاشتند.
کی روش که به پرتغال سفر کرده بود، حدود ساعت 16 چهارشنبه به هتل لوی پرسدورف رسید و به اعضای تیم ملی ملحق شد. ضمنا مهرداد اولادی تنها بازیکن جامانده در تهران که به دلیل تعویض گذرنامه نتوانست ویزا را بموقع دریافت کند، قرار است روز شنبه به جمع ملی پوشان بپیوندد.
براساس این گزارش، دیدار تدارکاتی روز 13 تیرماه تیم ملی ایران با تیم متالیست خارکف اوکراین در ورزشگاه منطقه اوبروارت که حدود 40 کیلومتر با هتل تیم فاصله دارد، برگزار خواهد شد. ساعت برگزاری این دیدار طبق برنامه اعلام شده، 18 به وقت محلی (20/30 به وقت ایران) است.
تیم ملی کشورمان روز پنجشنبه نیز دو جلسه تمرین در ساعت های 10 صبح و 18 خواهد داشت.
عباس ترابيان:بازيكنان جايي ميروند كه مورد تأييد كيروش است
سرپرست تيم ملي گفت: کمپ تيم ملي جايي است که مورد تأييد کيروش قرار گرفته است.
عباس ترابيان در حاشيه تمرين تيم ملي قبل از سفر به اتريش درباره کمپ اردوي تيم ملي در اتريش، اظهار کرد: اين کمپ در جايي بودکه کيروش يکي از دستيارانش را براي بررسي به آنجا فرستاد، او هم زير و بم کمپ را ديده است و کمبودهايي که بود را اعلام کرد تا برطرف شود. در حال حاضر بازيکنان جايي ميروند که مورد تأييد کيروش است.
ترابيان در مورد برنامه تيم ملي گفت: تيم ملي در اتريش در تاريخ 4 جولاي با متاليست تيم سوم کشور اکراين بازي ميکند بازي تدارکاتي ديگري هم ندارند چون از نظر تکنيکي بازي تدارکاتي خاصي نميخواهد و احتمالا دو تيم ملي خودمان در پايان اردو با يکديگر بازي ميکنند به همين دليل است که دو تيم به اردوي اتريش ميرود.
وي ادامه داد: 17 جولاي با ماداگاسکار يک بازي تدارکاتي انجام ميدهيم پس از آن مالديو به ايران ميآيد تا بازي اول را انجام بدهيم و سپس براي بازي برگشت به مالديو مي رويم.
عباس ترابيان در مورد اتفاقات مربوط به تيم ملي و انتقاد حاجيلو از او عنوان کرد: اين مسائل به من مربوط نميشود و پاسخ نميدهم. حاجيلو هم پيشکسوت ما است و او را دوست داريم صحبتهايي که انجام داد از روي عصبانيت بود.
رئيس کميته فوتسال فدراسيون در مورد سرمربي تيم ملي فوتسال گفت: صانعي به عنوان سرمربي کار خود را انجام ميدهد و او در همين سمت باقي ميماند.
كيروش: جادوگر و سوپرمن نيستم
سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران گفت: جادوگر و سوپرمن نيستم که اطلاعاتم را به مربيان ايراني ندهم.
کارلوس کيروش در خصوص شايعاتي که پيرامون مشکلات مالياش با فدراسيون فوتبال مطرح ميشود، گفت: وقتي بحث فوتبال و تيم ملي به ميان ميآيد تعهد و وظيفهام است که صادقانه پاسخ دهم. مسائل مالي جزيي از زندگي شخصي من محسوب ميشود که نميتوانم در خصوص آن صحبت کنم.
وي در پاسخ به اين سؤال که اگر بعدها از لحاظ مالي پول او پرداخت نشود باز هم اين صحبت را انجام ميدهد يا خير، گفت: پرداخت حقوقها در زمانهاي مناسب مسايل شخصي است و همانطور که توضيح دادم نيازي نميبينم که اين مسايل را رسانهاي کنم.
کيروش تاکيد کرد: مطمئن باشيد اگر روزي فدراسيون، از کار من راضي نباشد عذر من را خواهد خواست چون براي مسائل فني و ارتقاي پيشرفت فوتبال به ايران آمدهام. فلسفه مربيگري من با ديگر مربيان متفاوت است. روش من اين نيست که مشکلات را در رسانهها مطرح کنم و اگر کم و کاستي وجود داشته باشد آن را با سرپرست تيم در ميان ميگذارم و مشکلات را به مطبوعات نميکشانم.
سرمربي تيم ملي فوتبال ادامه داد: دليل استفاده فدراسيون فوتبال ايران از من به اين خاطر بود که از دانش و تجربه مربيگريام استفاده شود و اگر قرار است همان کارهاي قبلي تکرار شود به هيچ دردي نميخورد. من بايد خودم را با فرهنگ و آداب ايراني تطبيق دهم و با همه شرايط کنار بيايم.
وي در خصوص اينکه با اين طرز تفکر حرفهاي آيا حاضر هستيد دانشتان را در اختيار مربيان ايراني بگذاريد يا خير، گفت: در بندي از قرارداد من آمده که در زمانهاي لازم آموزش مربيگري را به ديگران انتقال دهم چون من جادوگر و سوپرمن نيستم که نخواهم به کسي اطلاعات بدهم. مطمئن باشيد در زمان مناسب با کمال ميل دانش و تجربه را در اختيار مربيان ايراني ميگذارم.
کيروش در خصوص شايعاتي که پيرامون قرارداد او با باشگاه پورتو مطرح ميشود گفت: چيزي که مشخص است اينکه بين من و پورتو هيچ صحبتي نبوده و تا سال 2014 و پايان جام جهاني برزيل با تيم ملي ايران قرارداد دارم. قراردادم با باشگاه پورتو را تکذيب ميکنم و تنها به صورت شفاهي آن هم قبل از عقد قرارداد با ايران با آنها صحبتهايي انجام دادهام ولي وقتي با فدراسيون فوتبال ايران توافق کردم همه چيز منتفي و ديگر سرمربي تيم ملي ايران خواهم بود.
گزارشي از تمرين روز جمعه تيم ملي فوتبال ايران
چهارمين جلسه تمرين هاي تيم ملي فوتبال ايران در اردوي تدارکاتي اتريش امروز جمعه برگزار شد.
تیم ملی فوتبال کشورمان که از روز چهارشنبه اردوی آماده سازی خود را در اتریش برپا کرده است امروز جمعه نیز تمریناتش را در کمپ پرسدورف پیگیری کرد. عباس ترابیان سرپرست تیم ملی که صبح امروز از قطر به اتریش آمده نیز به جمع اعضای تیم پیوست و در این تمرین حضور داشت.
تمرین صبح جمعه که حدود 100 دقیقه بطول انجامید، راس ساعت 10 صبح با حضور 28 بازیکن در زمین های ورزشگاه رودرسدورف آغاز شد. آرش افشین به علت کسالت مختصری که داشت امروز را با هماهنگی سرمربی تیم در هتل استراحت کرد.
در آغاز تمرین مطابق معمول "میک مک درموت" ابتدا بازیکنان را با انجام حرکت های کششی و نرمش های متنوع و شادی بخش گرم کرد و سپس کارلوس کی روش سرمربی تیم، برنامه های تاکتیکی خود را که از روز پنجشنبه آغاز کرده بود، با همکاری رنه سیمویز و امید نمازی ادامه داد. دروازهبانان نیز زیر نظر دانیل گاسپار به تمرینات ویژه خود پرداختند.
کی روش در بخشی از تمرین امروز باردیگر روی پرس توسط مدافعان و نحوه صحیح دفاع کردن در مقابل مهاجمان حریف با بازیکنان کار کرد و درطول این تمرین بارها اشکالات کار را به آنها تذکر داد.
قسمت دوم تمرین اختصاص به کار در حمله، حرکت از کناره ها، سانتر از جناحین و زدن ضربات نهایی به دروازه حریف داشت. کی روش در این بخش از تمرین ، بازیکنان را به دو دسته تقسیم کرد و از دروازه بانان نیز به نوبت در درون دروازه استفاده نمود. وی در طول تمرین به دقت کار بازیکنان را زیرنظر دارد و کوچکترین اشتباه یا اشکال کار را به آنان گوشزد می کند.
* تمرین امروز در یک هوای خوب و آفتابی و دمای مناسب برگزار شد و بازیکنان با شادابی و انگیزه فراوان دستورات کادر فنی را مو به مو اجرا می کردند.
* در تمرین امروز مانند روزهای قبل گروهی از علاقه مندان فوتبال در منطقه و چند ایرانی مقیم اتریش حضور داشته و به تماشای کار بازیکنان پرداختند.
* پزشکان و کادر تدارکات تیم حضوری فعال در تمرینات دارند و وظایف خود را به نحو دقیق انجام می دهند.
* در پایان تمرین کی روش، تیمی را که در بخش دوم تمرین بهتر کار کرده بود و به گفته او برنده شده بود، به مقابل دوربین فراخواند و بهمراه سایر مربیان عکسی به یادگار با آنها گرفت.
* تیم ملی کشورمان عصر جمعه تمرین ندارد و با هماهنگی سرپرست و سرمربی تیم، بازیکنان قرار است برای گردش بطور دسته جمعی به شهر نزدیک هتل بروند.
* تمرین بعدی تیم ملی ساعت 10 صبح روز شنبه انجام خواهد شد.
بارش باران، تمرين تيم ملي فوتبال را مختل کرد
ششمين جلسه تمرين تيم ملي فوتبال ايران در اردوي تدارکاتي اتريش عصر شنبه در حالي برگزار شد که بارش شديد باران، اين تمرين را براي دقايقي مختل کرد.
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، ششمين تمرين تيم ايران راس ساعت 18 روز شنبه در ورزشگاه رودرسدورف با بازيهاي متنوع بمنظور گرم کردن بازيکنان آغاز شد و هنگامي که بازيکنان وارد زمين اصلي براي شروع تمرينات تاکتيکي شدند، بناگاه بارش شديد باران آغاز شد و کي روش به اجبار تمرين را بطور موقت تعطيل کرد و بازيکنان و مربيان از زمين خارج شدند. پس از چند دقيقه که از شدت بارش کاسته شد، کي روش بازيکنان را به زمين فراخواند و تمرين آغاز شد و اين در حالي بود که باران همچنان درحال باريدن بود.
بازيکنان در چنين شرايط جوي نيز با نشاط و انگيزه فراوان به تمرين که ادامه برنامه هاي صبح شنبه بود، پرداختند. تمرين عصر شنبه 60 دقيقه بطول انجاميد.
حاشيه تمرينات تيم ملي:
مهرداد اولادي که صبح شنبه به اتريش رسيده بود و آرش افشين که دو جلسه تمرين را به علت کسالت ازدست داده بود نيز در تمرين عصر حضور داشتند اما در تمرين اصلي شرکت نکرده و مک درموت بطور اختصاصي با آنها کار کرد. بدين ترتيب هر 30 بازيکن در اين تمرين حضور داشتند.
در تمرين هاي تيم ملي گروهي از ايرانيان مقيم که از شهرهاي دور و نزديک خود را به محل اردوي تيم رسانده اند، حضور مي يابند و ضمن تماشاي تمرينات، در پايان هر جلسه با بازيکنان عکسي به يادگار گرفته و از آنها امضا مي گيرند.
درجه حرارت هوا در محل اردوي تيم ملي بطور محسوسي کاهش يافته و به حدود 20 درجه بالاي صفر رسيده است.
احتمال دارد تيم ملي به جز ديدار تدارکاتي روز دوشنبه با تيم متاليست اوکراين، يک يا دو بازي دوستانه ديگر نيز داشته باشد که درصورت قطعي شدن، اعلام خواهد شد.
تيم کشورمان روز يکشنبه فقط يک جلسه تمرين در ساعت 10 صبح خواهد داشت و بازيکنان عصر يکشنبه را استراحت خواهند کرد.
تيم ملي در اردوي اتريش، كاپيتان در كمپ تيمهاي ملي
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران به جاي همراهي اوساسونا، در تهران در حال بازي گل کوچک است.
کارلوس کيروش در تاريخ 5 تير اسامي 30 بازيکن را براي حضور در اردوي اتريش اعلام کرد که در اين بين نامي از جواد نکونام ديده نميشد. اين در حالي بود که پيش از اين نيز سابقه دعوت نشدن نکونام از سوي کيروش وجود داشت.
خسرو واليزاده مديررسانهاي تيم ملي فوتبال در همان روز ( 5 تير) در مورد دليل غيبت جواد نکونام در اردوي تيم ملي در اتريش گفته بود: نکونام اعلام کرده بود که به دليل اردوي تابستانه اوساسونا نميتواند در اين اردو همراه تيم ملي باشد. وي در اين اردو همراه ما نيست و احتمال دارد براي بازي دوستانه با ماداگاسکار و بازي با مالديو به اردو بيايد. البته اين موضوع هنوز قطعي نيست.
مديررسانهاي تيم ملي فوتبال در ادامه اين مصاحبه در پاسخ به اين سؤال که اگر ساير بازيکنان لژيونر هم به اين بهانه حاضر نشوند در اردوي اتريش شرکت کنند، چه اتفاقي رخ ميدهد، گفته بود: اين بهانه نيست، برنامه باشگاه است. اوساسونا حتما نامهاي به فدراسيون فوتبال زده و فدراسيون هم تحقيق کرده و وقتي متوجه برنامه آنها شده با اين تصميم موافقت کرده است. باشگاههاي عربي از اين تورهاي تابستانه ندارند. اگر اين باشگاهها هم از اين برنامهها داشته باشند و نياز باشد اين اتفاق در مورد آنها هم رخ ميدهد.
طبق اين صحبت نکونام اکنون بايد به دليل حضور در اردوي اوساسونا همراه تيم ملي نباشد اما اين بازيکن امروز در تهران و در کمپ تيمهاي ملي رويت شد. نکونام عصر امروز در زمين شماره يک آکادمي ملي فوتبال در حال بازي گل کوچک با سه نفر از دوستانش بود. حال سؤال اين است که چگونه نکونام اکنون در تهران حضور دارد اما علت دعوت نشدنش به تيم ملي، برگزاري اردوي اوساسونا اعلام ميشود؟
ترابيان: كيروش از تصميم باشگاه قطري ناراحت شد
سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: سرمربي تيم ملي از اينکه مسئولان باشگاه الغرافه اجازه حضور خلعتبري در ديدار دوستانه برابر ماداگاسکار را ندادند، ناراحت شد.
عباس ترابيان درباره وضعيت تيم ملي در اتريش اظهار داشت: بر خلاف روز گذشته که باران شديدي مي باريد امروز در هواي آفتابي مطلوب تمرين آغاز شد. به دليل تنوع در تمرينات بازيکنان فشار تمرينات را متوجه نمي شوند. هر گروهي را متناسب با آنچه در ذهنش است تمرين مي دهد.
وي در مورد عدم همکاري باشگاه الغرافه عنوان کرد: اين باشگاه درخواست ايران براي حضور خلعتبري در بازي دوستانه ايران مقابل ماداگاسکار را نپذيرفت و کيروش هم وقتي اين را شنيد ناراحت شد اما مجبور هستيم طبق قوانين بين المللي بازيکن را در اختيار اين تيم قرار دهيم.
سرپرست تيم ملي در مورد اينکه کيروش عنوان کرده جواب انتقاد مربيان ايراني را به دليل حضور ملي پوشان در اتريش نمي دهد، گفت: اين اظهار نظر درست نيست، من به عنوان سرپرست تيم ملي اين خبر را تکذيب مي کنم و اتفاقا کيروش از مربيان ايراني ممنون است که با تيم ملي نهايت همکاري را کرده اند و عرق ملي خود را نشان داده اند.
ترابيان همچنين در ادامه در مورد نظر مدير رسانه اي تيم ملي بابت اصرار بر اينکه تيم ملي با تيم هاي معروفي بازي مي کند، گفت: آقاي والي زاده هيچ اصراري در اين زمينه ندارد و فقط اطلاع رساني کرده مي کند. شايد اين تيم هايي که با آنها بازي داريم در قياس با تيم هاي بزرگ معروف نباشند اما در منطقه و کشور خود معروف هستند. با توجه به شرايطي که داريم و تمرينات بدنسازي انجام مي دهيم کيروش اعتقاد دارد که بايد با چنين تيم هايي بازي کنيم.
مهرداد اولادي سوژه عکسي تماشايي
مهرداد اولادي خسته از تمرين تيم ملي صورتش را با آب مي شويد.
دوست و همکار خوب ما فرشاد عباسی که به نمایندگی از روزنامه تماشا برای پوشش خبری بازی های تیم ملی در اتریش حاضر است این تصویر زیبا را با دوربینش ثبت کرده.
بدل کارلوس کی روش از یاسوج آمد:چمنیان جانشین هنکه می شود!
محمد مایلی کهن حرف خود را به کرسی می نشاند. او علاقه ای به جذب مربیان و بازیکنان خارجی ندارد و حالا نسخه او حضور یک مربی ایرانی روی نیمکت قرمزهاست.
حتما به خاطر دارید که حمید استیلی بعد از جلسه انتخاب با کمیته فنی اعلام کرد مربی ای در حد کارلوس کی روش را به ابران می آورد و کنار خودش می نشاند .حميد استيلي پس از انتخاب به عنوان سرمربي پرسپوليس او نام دو گزينه خارجي را براي دستياري خود به باشگاه پرسپوليس معرفي كرد. اما مسئولان باشگاه پرسپوليس موفق نشدند با میشاییل هنكه دستیار سابق هیتسفلد در بایرن به توافق برسند.اما در حالی که همه منتظر استخدام گزینه 2 بودند پرسپوليسيها با عباس چمنيان وارد مذاكره شده اند(که نمی دانیم مربی ای در حد کی روش هست یا نه) !
چمنيان ضمن تأييد خبر فوق به فارس گفته است: با توجه به پيشنهادي كه به من شد سه جلسه با كاشاني، مايليكهن و استيلي برگزار كرديم و بايد ببنيم كه چه اتفاقي در آينده خواهد افتاد. به من پيشنهاد دستياري استلي داده شده كه من هم نظرات خودم را اعلام كردم.
چمنیان سرمربی شهرداری یاسوج است.
نگاهي به حريف آينده تيم ملي/ مالديو؛ كمي «مال» تر از آن روزها
چهارده سال پيش بود كه تيم ملي ايران در مرحله اول مقدماتي جام جهاني 98 در ورزشگاه عباسيون دمشق يك نتيجه اعجاب انگيز را مقابل تيم گمنام مالديو ثبت كرد؛ 17 بر صفر! بعد از آن بازي بود كه يك روزنامه ورزشي تيتر زد: مالديو نه «مال» بود، نه «ديو»
ر برد 17 گله تيم ملي، مهدي مهدوي كياي 21 ساله كه پيش از آن به عنوان يك مهاجم شناخته مي شد، براي اولين بار در نقش پيستون راست به ميدان رفت (تيم ملي در آن روزها با روش 3-5-2 بازي مي كرد) و تا سال ها در اين پست ماندگار شد. كريم باقري هم 7 گل زد تا ركورددار بيشترين گل زده در يك بازي ملي باشد.
يك هفته بعد در تهران، مالديو 9 گل خورد تا شكستي آبرومندانه تر داشته باشد و البته اين نتايج باعث شد تا اصطلاح «فوتبال مالديوي» و «تيم مالديوي» وارد ادبيات فوتبالي ايرانيان شود.
14 سال از آن روزها گذشته و حالا در مرحله اول انتخابي جام جهاني 2014 باز هم بايد با مالديو روبرو شويم؛ تيمي كه هنوز هم «ديو» نشده، ولي كمي «مال» تر از آن روزهاست. در ادامه نگاهي آماري خواهيم داشت به تيمي كه روز اول مرداد در ورزشگاه آزادي با ايران ديدار مي كند.
عملكرد امسال: مالديو در سال 2011 مجموعاً پنج بازي رسمي و دوستانه داشته كه حاصل آن دو برد مقابل كامبوج و قرقيزستان، دو مساوي با تاجيكستان و هند و يك شكست 4-0 برابر سنگاپور بوده است. آن ها در سال هاي اخير تيم هايي نظير هند، مالزي، بوتان و سري لانكا را شكست داده اند اما هنوز در رنكينگ فيفا، موقعيت خوبي ندارند و كمي بالاتر از فيلي پين و بنگلادش در جايگاه 151 دنيا قرار دارند.
ليگ مالديو: در اين كشور 350 هزار نفري كه فقط 298 كيلومتر مربع مساحت دارد، يك ليگ 8 تيمي برگزار مي شود كه فقط پس از 14 هفته، چهره قهرمان مشخص مي شود. بهترين تيم هاي باشگاهي مالديو «وي بي اسپرت» و «ويكتوري» هستند كه تقريباً تمام ملي پوشان آن، از همين دو باشگاه بيرون مي آيند.
بهترين برد: تيم ملي مالديو در سال 2003 بهترين پيروزي خود را با نتيجه عجيب 12-0 مقابل مغولستان جشن گرفت.
بهترين نتيجه: مالديو در مرحله مقدماتي جام جهاني 2006 شگفتي بزرگي خلق كردند و موفق شدند در خانه، كره جنوبي را با نتيجه مساوي بدون گل متوقف كنند. آن ها در بازي برگشت هم فقط 2 گل خوردند ولي در همان گروه نتايج نااميد كننده اي برابر لبنان داشتند و در دو بازي رفت و برگشت 8 گل خوردند.
بهترين عنوان: مالديو در سال 2009 در بازي هاي قهرماني جنوب آسيا، ابتدا با نپال مساوي كرد اما در ادامه افغانستان، هند و سري لانكا را شكست داد و به فينال اين بازي ها رسيد. مالديو در فينال با هند مساوي كرد ولي در ضربات پنالتي مغلوب شد تا به عنوان نايب قهرماني برسد.
آنچه نمي دانستيد: مالديو مدافعي به نام «صباح محمد ابراهيم» دارد كه 41 ساله است و احتمالاً مسن ترين بازيكني كه در مسابقات مقدماتي جام جهاني 2014 شركت مي كند.
حاج صفی: وقتی دفاع چپ هستم می ترسم اشتباه کنم/جایگاهم را در تیم ملی پس می گیرم
وقتي جلوتر بازي ميكنم بدون ترس، حريف را از پيش رو برميدارم و به دروازه آنها نزديك ميشوم درست مثل بازي با شهرداري
سايت گل ـ احسان حاج صفي مدافع چپ پا و ملی پوش سپاهان در بازی با شهرداری تبریز دو گل برای تیمش به ثمر رساند تا یکی از بازیکنان موفق دربی تبریز باشد.او می گوید:« قلعه نویی هميشه ميگويد يك بازيكن پشت 18 قدم بايستد تا برگشت توپها را به سمت دروازه شليك كند. در اين بازي هم مسوول اين كار بودم. آمدم پشت 18 قدم و ابراهيمي توپ را به من پاس داد و با بغل پا ضربه زدم به سمت دروازه. اين يكي از گلهايم بود. ديگري را هم با شوتي سنگين به ثمر رساندم كه اين گلها را بايد به نام تراكتورسازي نوشت نه من.»
او که حالا وظایف تهاجمی تری را بر عهده گرفته ادامه می دهد:«نيمه اول دفاع چپ بودم اما نيمه دوم با تشخيص اميرخان رفتم و جلوتر بازي كردم. از اول فوتبالم هافبك چپ و نفوذي بودم اما قطبي تصميم گرفت در دفاع چپ از من بازي بگيرد.من جلوتر راحتترم چون به دروازه حريف نزديكتر ميشوم و ميتوانم همه كار كنم. وقتي دفاع چپ هستم نميتوانم ريسك كنم و بازيكن حريف را با دريبل از پيش رو بردارم. ميترسم اشتباه كنم و حريف توپ را از من بگيرد و با دروازه ما تك به تك شود. به همين خاطر وقتي جلوتر بازي ميكنم بدون ترس، حريف را از پيش رو برميدارم و به دروازه آنها نزديك ميشوم درست مثل بازي با شهرداري.»
حاج صفی که در چند بازی آخر تیم ملی نیمکت نشین شد تاکید می کند:« سفري كه با تيم ملي به اتريش نرفتم برايم خيلي گران تمام شد. جايگاهم را از دست دادم اما حالا سعي ميكنم آن را پس بگيرم. اين روزها انگيزهام بيشتر شده و تلاش ميكنم با بازيهاي خوبي كه براي تراكتورسازي انجام ميدهم، نظر كروش را براي حضور در تركيب اصلي جلب كنم.»
گزارش روز / وضعیت نامشخص لباس تیم ملی / لگئا روی هوا ، آل اشپورت فعلا برای تهدید
از فدراسیون فوتبال ایران انتظار می رود یک برند مطرح و مهم در دنیا را برای لباسهای تیم ملی انتخاب کند . اتفاقی که در گذشته با برند پوما رخ داده بود
سایت گل – در حالیکه امروز صبح بیشتر رسانه های ورزشی خبر از تغییر اسپانسر لباس های تیم ملی داده اند اما عباس ترابیان تاکید می کند که هنوز اسپانسر تغییر نکرده است . بیش از یکسال قبل فدراسیون فوتبال با یک کمپانی ایتالیایی به نام « لگئا » قراردادی سه ساله منعقد کرد و این شرکت متعهد شد که کلیه لباسهای تیم ملی را در تمرین و مسابقه تامین کند اما با گذشت یکسال از این قرارداد به دلیل بدقولی و بی نظمی طرف ایتالیایی مسئولان فدراسیون فوتبال تصمیم به فسخ این قرارداد دارند .
در اواخر دوره افشین قطبی در تیم ملی ایران عدم تعهدات این اسپانسر خارجی به جایی رسید که لباسهای تولید داخلی با مارک « لگئا » توسط ملی پوشان به تن شد . جالب این بود که به عنوان نمونه پیراهن مهدی رحمتی در جام ملتهای آسیا متعلق به تولیدی « مجید » بود اما نام لگئا بر روی آن نوشته شده بود . فدراسیون فوتبال در واکنش به عملکرد نامناسب لگئا تیم ملی ایران را در مسابقه رسمی مقابل مالدیو با پیراهن های تولید داخلی اما بدون نام و نشان به میدان فرستاد .
به دنبال این اتفاق بعدازظهر دیروز مسئولان فدراسیون یک گام به پیش برداشتند و با پیراهن های شرکت « آل اشپورت » تمرینات تیم ملی را آغاز کردند . اتفاقی که به نظر می رسد بیشتر برای تهدید لگئا صورت گرفته است .
این شرکت آلمانی که نماینده ای فعال در ایران دارد اسپانسر لباس های 10 باشگاه در لیگ برتر ایران است و همه توپ های مسابقات داخلی در رده های مختلف هم متعلق به این شرکت است . آنها علاقمندند از ابتدای سال 2012 اسپانسر تیم ملی ایران باشند .
لگئا البته نسبت به اقدام فدراسیون فوتبال معترض است و به دلیل اهمیت مسابقات مقدماتی جام جهانی می خواهد هر طور شده در مسابقه با اندونزی برند آنها همراه تیم ملی ایران به میدان برود ! به نظر می رسد که فدراسیون فوتبال هم طبق مفاد قرارداد نمی تواند به طور یک طرفه این قرارداد را فسخ کند که اگر این طور بود تا به امروز این قرارداد فسخ می شد !
همه این اتفاقها در شرایطی رخ می دهد که از فدراسیون فوتبال ایران انتظار می رود یک برند مطرح و مهم در دنیا را برای لباسهای تیم ملی انتخاب کند . اتفاقی که در گذشته با برند پوما صورت گرفته بود .
حضور عقيلي و تمرين اختصاصي مجيدي و تيموريان
گزارشي از تمرين امروز تيم ملي فوتبال
در تمرين امروز تيم ملي عقيلي به اردو آمد و دو بازيکن استقلال جدا از سايرين تمرين کردند
ورزش سه - تمرين امروز تيم ملي از ساعت 18:30 در زمين کمپ تيمهاي ملي آغاز شد و بازيکنان يک ربع زودتر در محل تمرين حضور داشتند و برخي از آنها سپکتکرا بازي کردند و با حضور کيروش تمرين به طور رسمي آغاز شد.
* هادي عقيلي از امروز به تمرينات تيم اضافه شده است و فقط محمدرضا خلعتبري و جواد نکونام لژيونرهاي غايب هستند که در روزهاي آينده اين دو بازيکن نيز به جمع ملي پوشان اضافه خواهند شد.
* بعد از صحبتهاي کوتاه کيروش براي بازيکنان آنها بدنها را گرم کردند و سپس دروازه بان ها از جمع ساير بازيکنان جدا شدند و زير نظر گاسپار تمرين کردند.
* در بخش ديگر تمرين بازيکنان در چند گروه کار با توپ را انجام دادند و کارهاي تاکتيکي را مرور کردند.
*تعداد تماشاگران تمرين بيشتر از روز گذشته بود وحدود 60 نفر در کمپ حاضر شدند.
* کي روش از تدارکات تيم خواست وسط زمين چمن را آب بدهند زيرا به عقيده او زمين خيلي خشک بود و تدارکات نيز با شلنگ وسط زمين را آبياري کرد.
*در بخش ديگر تمرين مليپوشان تمرين شوتزني کردند که عليرضا حقيقي و شهاب گردان درون دروازه بودند و در اين بخش عليرضا حقيقي بيشتر زير نظر گاسپار مربي دروازهباني کار ميکرد.
* در بخش ديگري از تمرين بازيکنان کارهاي تاکتيکي و ترکيبي را مرور کردند.
* آندرانيک تيموريان و فرهاد مجيدي در اواسط تمرين زير نظر پزشک تيم ملي تمرين اختصاصي کردند و حتي زماني که مهدي رحمتي از اين دو بازيکن خواست که براي تمرين سپک تکرا به آنها ملحق شوند. اين دو نفر اعلام کردند که پزشک تيم اجازه نميدهد.
* در بخشي از تمرين شهاب گردان اکثر شوتهاي مليپوشان را مهار ميکرد که مهدي رحمتي از او خواست اجازه بدهد بازيکنان تيم ملي گلزني کنند.
* اعضاي تيم ملي نوجوانان نيز تماشاگر اين تمرين بودند.
* کيروش در بين تمرين نکات تاکتيکي را به بازيکنان گوشزد ميکرد.
* تيم ملي فردا صبح ساعت 9:30 تمرين ميکند.