اگه میشه اسمم رو از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به sulejmani تغییر بدین
ممنون میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه میشه اسمم رو از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به sulejmani تغییر بدین
ممنون میشم
سلام من هم میخواستم نام کاربریم رو از rezadel به Rezadel تغییر بدین ممنون
سلام خدمت دوستان اگه میشه لطف کنید نام کاربری من رو به ``c.ronaldo``7تغییر بدین ممنون میشم.
البته با حروف بزرگ
منم اگه بشه R.BAGGIO.10 بشه ممنون میشمthink::
سلام.لطفا نام کاربری من به سامان88 تغییر کنه.پیشاپیش ممنون.
سلااام....لطفا اسم منو به mohammadreza تغیر بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sang [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از sang به sulejmani تغییر پیدا کرد
سلام عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم ویرایش شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamaly7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام عزیزم
دوست عزیز نام کاربری باید تنها شامل حروف و اعداد باشه و علائم مختلف رو نمی تونین استفاده کنین
دوست عزیز نام کاربری شما هم از queen به R.BAGGIO.10 تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط queen [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chris ronaldo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
برای اینکه نام کاربری شما تغییر پیدا کنه حداقل باید 30 پست داشته باشید
در حال حاضر قادر به تعویض نیستید
موفق باشید
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط n_mamali [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست عزیز این نام کاربری قبلآ گرفته شده
سلام جعفرجان لطفا اگه میشه نام کاربریمو از Safa7 به Amir7 تغییر بده
موفق باشیroz::
اگه امکانش هست نام کاربری من رو از Ali_Ronaldo_9 به R9TheBest تغییر بدید.
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط safa7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این نام قبلآ گرفته شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط r9thebest [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام داش علی
نام کاربری شما انجام شد
سلام
اگر امکانش هست نام کاربری من به pooyan_wenger تغییر کند ممنون:love:roz::
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan9090 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم تغییر پیدا کرد
پس نام کاربریمو بزار : a m i rنقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط با حروف بزرگ و با فاصله باشه
fc bayern münchen
برای منو به این تغییر بده.
f و b و m رو بابزرگ
:flowerysmile:
رحیمه بشه دختر هامبورگی
سلام لطفا نام من رو به king k.p boateng
تغییر بدین ممنون
سلام
آقا جعفر لطف كنين نام كاربري منو به Manutd تغيير بدينdallliii
bye saeed7 !Death::
سلام آقا امیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Safa7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش این نام کاربریت هم گرفته شده !
چک کن قبل از اینکه درخواست بدین
توی پست اول همین تاپیک گفتیم چطوری چک کنید
نام کاربری شما از fc bayern münchen << oliver Kahn619 عوض شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط oliver Kahn619 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از رحیمه به دختر هامبورگی تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط رحیمه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Arian 1899 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما از Arian 1899 به King k.p Boateng عوض شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام سعید جون
واسه شما هم از saeed7 به Manutd تغییر پیدا کرد
اینو دیگه کسی نگرفته :yes:
پس بزارش : AmirUtd
سلام لطفا نام کاربری من هم بکنید:girl Soccer
بی زحمت به این تبدیل کنید:دی
hamid barca
باسلام و خسته نباشید به داش جعفر گل _ بی زحمت نام کاربری ما رو از NEKO-06 به Mohammad تغییر بده
دستت طلاroz::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Safa7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما از Safa7 به AmirUtd عوض شد
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط alma [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از alma به Girl Soccer تغییر پیدا کرد
نام کاربری شما هم از Hamid_Barca به hamid barca تغییر پیدا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamid_Barca [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بی زحمت heee::
سلام عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام کاربری شما هم از NEKO-06 به Mohammad تغییر پیدا کرد
موفق باشید
لطفا اسم کاربری من رو به Majid United تغییر بدین
لطفا به حروف بزرگ توجه کنین
با تشکر
چه تايپيكيه.....
عين قبرستون .....
نام كابري ها رو خاك ميكنن:gerye:سليقه اس ديگه ...
چرا همه دارن نام كاربري هاشونو عوض ميكنن؟چرا؟!!
ولی یه توصیه به همه بکنم که اولا از روی احساس نام کاربریتونو عوض نکنید که فرداش پشیمون بشید __ بعدشم نام کاربری که زیاد عوض شه خیلی ها گمراه میشن __ مثل خودم دیشب پوریا بعد از سه ساعت گشتو گذار تازه میگه نکو خودتی ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط GOLL [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به مدیرا و مسئولان این تاپیک ... خسته نباشید :yes:
میخواستم بگم که اگه میشه نام کاربری منو تغییر بدید به اسم زیر :
Arman.Leo
لطفا به کوچکی و بزرگی حروف دقت کنید ...heey::
درضمن نام کاربری اشغال نشده binam
سلام جعفر جون.......
ضمن خسته نباشيد اسم منو به Zid@ne تغيير بده.........
ممنون.......
سلام اسم منو به از Gerard Pique3 به Gerard Pique تغییر بدید ممنون
اگه میشه اسم منو از newmaradona به vidic15 تعغیر بدید
سلام لطفا اسم منو هم از 002 به تغيير بده ممنون FC & Ali
سلام
با عرض معذرت
به علت اشتباه در تایپ کردن نام کاربری
تقاضا دارم آن را به abadan berezilete تغییر دهید
سلام
میخواستم یوزرم اینجوری بشه بی زحمت: íƪ ƤinturiĉchiƠ
مرسی roz::
سلام
نام کاربری منو بگذارید The Viper
سلام با عرض خسته نباشید لطفا نام کاربری منو Saeid~Barca کنید . یعنی فقط حرف اول saeid و barca حروف بزرگ بشه .
مر30 roz::
سلاام...بی زحمت نام کاربری من رو به n_mohammadreza تغییر بدین
سلام.لطفا اسمه منو ازmessi1373 به BAHRAMتغير بدين.ممنون
لطفاً نام کاربریمو به aminam69 تغییر بدید. ممنون
سلام دوستان عزیز
به علت موارد زیر امکان تغیر نام کاربری تا اطلاع ثانوی تعطیل می شود
1_ تعدادی بسیار از دوستانی که درخواست می دن نام هایی رو انتخاب می کنند که قبلآ اخذ شده
2_ دوستانی که هنوز با نام کاربری اصلی خودشون هم شناخته نشدند برای تعویض درخواست می دن !
3_ نام کاربری هویت یک شخص در سایت محسوب می شود و مشاهده می شود که در 99% از درخواست ها فقط برای تنوع درخواست داده می شود و هیچ دلیل موجه و قانع کننده ای وجود ندارد
4_ کنترل کاربران شناخته شده برای مدیران سخت تر می شود
و از همه مهمتر اینکه روزی بیش از چند ده پیغام خصوصی برای درخواست تغییر نام زده میشه و هر کسی هم که در این تاپیک درخواست می ده هی به ما به عناوین مختلف یاداوری می کنند.
این روزها فرصت انجام این تغییرات غیر ضروری برای من مهیا نیست و بیشتر به علت عدم همکاری عزیزان و درخواست های غیرضروری و متعدد این بخش و امکان فعلآ و تا اطلاع ثانویه غیر فعال هست
موفق باشید