این کلچی ایهه ناچو هم بازیکن خوبیه ها:jeddiiiii::ahaaaaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
این کلچی ایهه ناچو هم بازیکن خوبیه ها:jeddiiiii::ahaaaaaa:
واس زخیره خوبه بگیرمش؟ :nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترکیب اصلیم تو فصل دوم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ذخیره ها
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مصدوما کمر تیمو خم کردن :|
اینم مهاجم نوکم. که به نظرم یکی از مستعد ترین بازیکن ها از لحاظ سنیه. 19 ساله اورال 82 !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Erfan_Usfi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره واسه ذخیره بد نیست. واسه امبولو برنامه ها ریختم ها کمتر از 100 تا به تیمی نفروشم ! ببینیم چی میشه حالا ki::
از بین بازیکنام دومنیکو براردی ، سامو کاستیخو و موی گومز رو خیلی قبولشون دارم.
خیلی بازیکنای تکنیکی و خفنی هستن. همشونم جوون. مخصوصا براردی که خارق العاده س !!!واقعا ارزش داشت موقعی که خریدمش 2 3 ماه مصدوم بود بخاطرش صبر کردم.
با مدافعام اصلا حال نمیکنم. دروازه بانمم خیلی مالی نیست. فقط کوندوگبیا وسط زمین خوب کار میکنه. با این حال صدر جدولم ولی با این بازیکنا خیلی بهم حال نمیده :|:sad:
آقا این سردار آزمون خوبه؟تو فیفا۱۴که خوب بود؛هم از لحاظ پیشرفت هم از لحاظ بازی.
این کوندوگبیا همون که چند فصل پیش تو موناکو بود؟اگه خودش واقعا هافبک دفاعی خوبی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره سابقه بازی تو موناکو رو هم داره. ولی من تو فیفا از اینتر خریدمش اونجا بازی میکنه. بازیکن تنومندیه و تقریبا بیشتر توپ هایی که بلند میشه تا وسط زمین رو خودش سر میزنه
راضیم ازش. یه بازیکن دیگه خریدم کنارش یوری تیلمانس اونو تازه بازیش دادم ببینم چطور بازی میکنه
واسه دفاع اومتیتی خیلی خوبه دروازبانم که فقط من تو این همه بازی که کردم با باتلند حال کردم هم جوونه هم قیمتش خوبه حتی با کورتوا هم حال نکردم :fek konam:نقل قول:
منم تیمم استوک سیتی رو ول کردم میخواستم برم یه تیمه ضعیف گفتم بینه راه من سیتی ام یه حالی بدم که موندم درسش کنم بعد از لیگ انگلیس بیام بیرون :nishkhand:
رحیم استرلینگ عجب بازیکنیه لامصب :evaa:
این ایهناچو ام هس اونجا ولی ترافیکه مهاجم داره شدید :| لامصب مربی قبلی رفته بنزما و لوکاکو رو گرفته الا آگرو و بنزما و بونی و لوکاکو و ایهناچ. رو دارم واقعا نمیدونم چیکار کنم :| entezar::
بعد این فریرا کاراسکو ام حتما واسه بال چپ بگیرید عالیه :nishkhand:
بونی رو که حتما بفروش.لوکاکو رو نگه دار دوسش دارم :jeddiiiii::ahaaaaaa:lol:- بعد بین بنزما و آگوئرو یکیشون بفروشی پول خوبی گیرت میاد. ایهه ناچو هم بازیکن بدی نیست ولی خودت تستش کن ببین چجورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Erfan_Usfi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه دو فوروارده بازی میکنی نوک حداقل 4تاشو نگه دار.ولی بونی رو رد کن بره.
منم ویارئاله بهم نمیچسبه بازیکن چرت زیاد داره. احتمالا فصل تموم شه تیمو عوض کنم.شاید برم ایتالیا. باورتون نمیشه من تو دنیای واقعی اصلا از لیگ ایتالیا خوشم نمیاد و باهاش حال نمیکنم. ولی تو فیفا بهش علاقه دارم نمیدونم چرا :| یا شایدم برم انگلیس