یه هافبک دفاعی جوون میخوام که خوب پیشرفت کنه ....
نمایش نسخه قابل چاپ
یه هافبک دفاعی جوون میخوام که خوب پیشرفت کنه ....
یه بازی حساس تو نیمه نهایی رو مقابل رئال بردم ....
بازی رفت رو یک_صفر باخته بودم.
نیمه اول:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نیمه دوم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قهرمان جام حذفی شدم:
قهرمان Champions League هم شدم تو یه بازی سخت با من سیتی که به زور 1-0 بردم :
*این بازی آخرین بازی آلوز بود(خداحافظی کرد) بخاطر همین کاپیتان کردمش تا جامو تو آخرین بازیش بالا سر ببره ...
*دروازه بان خوب هم میخواین دخیا رو بگیرین هم خوب پیشرفت میکنه هم خوب هست،تو این بازی هم بهترین بازیکن میدان شد...
سلام مهدی پی ای اس رو که بازی میکنی ، ازش رضایت داری ؟؟؟؟
عین 2014 ــه که سرعت بازیکنها کم باشه یا نه ؟؟؟؟:sad:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این رافائل مارکز هنوز زنده س؟؟؟:nishkhand::eee:
از نظر سرعت بازی من که ازش راضیم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط fc bayern münchen [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی من بیشتر pes 2010 بازی میکنم اینو باید از اونایی بپرسی که اینو زیاد بازی میکنن ....
لامصب pes 2010 واسم همش خاطره هست :)
کلا سبک مستر لیگ pes طوری هست که بازیکنی که خداحافظی میکنه سال بعدش به صورت بازیکن جوان میاد تیمت ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فصل قبل آلوز از تیمم خداحافظی کردش الآن تو تیمم هست با 16 سا سن :)
آره میدونم. ولی کلا جالب نیست این حرکت از نظر من! بازیکنی که خداحافظی کرده دیگه تموم شده! نمیشه که دوباره بیاد تو بازی!صورت قشنگی نداره از نظر منashem:-نقل قول:
نوشته اصلی توسط M@hdi.R [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رمسی.ویلشر.پوگبا.ون خینگلنقل قول: