درود.
عاغا من فیفا15 اورجینال گرفتم ی سوال داشتم آیا نصب مودmoddingwayبرروی بازی باعث خارج شدن بازی در قسمت کرییر مو نمیشه.
لطفا پاسخ دهید.سپاس!
نمایش نسخه قابل چاپ
درود.
عاغا من فیفا15 اورجینال گرفتم ی سوال داشتم آیا نصب مودmoddingwayبرروی بازی باعث خارج شدن بازی در قسمت کرییر مو نمیشه.
لطفا پاسخ دهید.سپاس!
سلام. والا از این موضوع دقیق خبر ندارم اما فکر نکنم مشکلی وجود داشته باشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط sajimaji [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
دوستانی که فیفا بازی می کنن:
کسی هست دانلود کرده باشه فیفا 15 رو؟
در ورژنهای قبلی که این مشکل وجود داشت و به احتمال زیاد در فیفا 15 هم این مشکل وجود داره و شما میتونید دوتا فیفا روی کامپیوتر نصب کنی یکی برای کریر یکی برای پچ راستی تو چه جوری داری بازی میکنی و قتی هنوز کرک نیومده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sajimaji [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان ارزشش رو داره به خاطر فیفا 15 ویندوز رو حذف کنم و ویندوز 64 بیت نصب کنم؟
داداش من به خاطر فیفا 15 در نظر دارم یه سیستم گیمینگ خفن ببندم، یا پی اس 4 بگیرم.... عوض کردن ویندوز ! که دیگه سهله!!! اگه عشق فوتبالی ارزشش رو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
من از سایت p30world.com فیفا 15 رو دانلود کردم
الان میخوام نصب کنم.
این ارور رو میده! کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــک
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان
این ارور قبلی میگفت باید نرم افزار origin نصب کنم
کردم...و عضوش شدم
اما حالا ازم product key میخواد....! :daghon:
از کجا بیارم؟
داداش گل این مشکلش با کرک v5 حل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنویس تو گوگل دانلود کرک v5 برای فیفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط el graso [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عزیز اینی که شما گذاشتی کرک فیفا ۱۴ هست نه ۱۵ .اشتباه نشه
هنوز فیفا ۱۵ اصلا کرک نشده