پاسخ : *&*اخبار تیم اتلتیکو مادرید در فصل 2014-15*&*
توران آتلتيکو را ترک نميکند
ستاره آتلتيکو مادريد، هرگونه مذاکره با باشگاه منچستر يونايتد براي پيوستن به اين تيم را رد کرد.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
به گزارش ورزش سه، آردا توران، ستاره ترک آتلتيکو مادريد، که در روزهاي اخير شايعاتي مبني بر معاوضهاش با شيجي کاگاوا به گوش ميرسيد، هرگونه مذاکره با باشگاه منچستر يونايتد براي پيوستن به اين تيم را رد کرد. به نظر ميرسد اگر اين معاوضه صورت نگيرد، کاگاوا در يونايتد ماندني باشد. توران گفت: «من عضو بهترين باشگاه اسپانيا و بخشي از اين مجموعه هستم و از ماندن در اينجا خوشحالم.»
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اشگاه اتلتیکو مادرید در نظر دارد کاپیتان مالاگا را برای فصل آینده جذب کند. اتلتیکو مادرید در آستانه جذب خسوس گامز، کاپیتان مالاگا قرار دارد.سایت «AS» مدعی شد که گامز قراردادی سه ساله با قهرمان لالیگا امضا خواهد کرد و برای قرار گرفتن در پست دفاع راست با خوانفران و کریستین آنسالدی رقابت خواهد کرد. آنسالدی در تابستان به صورت قرضی از زنیت سنت پترزبورگ به اتلتیکو مادرید میپیوندد.گامز ۲۹ ساله در تمام دوران فوتبالش برای مالاگا بازی کرده است و در سال ۲۰۰۳ برای تیم اصلی این باشگاه بازی کرد. هنوز مشخص نشده که اتلتیکو برای جذب این بازیکن چه رقمی را پرداخت خواهد کرد.وی در حال حاضر در اردوی پیش از فصل مالاگا در تورین حضور دارد اما انتظار میرود امشب یا فردا شب برای انجام معاینات پزشکی قبل از نهایی کردن قراردادش به مادرید سفر کند.
|
به گزارش "ورزش سه"، عليرغم توافق اتلتيکو مادريد و پي اس وي آيندهوون براي انتقال باکالي، اين مهاجم 18 ساله بلژيکي از اين انتقال امتناع کرد.
اين بازيکن در ابتدا مشکلي براي پيوستن با اتلتيکو نداشت اما با خواسته روخي بلانکو براي پيوستن به الچه در فصل آينده به صورت قرضي پس از اين انتقال مخالفت کرد.
باکالي در حال حاضر مذاکرات را براي تمديد قرارداد با آيندهوون آغاز کرده است.
|
|
به گزارش "ورزش سه"، سيمئونه از سران باشگاه اتلتيکومادريد خواسته است تا هر چه زودتر انتقال اين دو بازيکن به تيمش را قطعي کنند تا مشکل گلزني روخي بلانکو حل شود.
در حال حاضر چلسي تمايلي به فروش تورس ندارد و تنها راه بازگشت وي به اتلتيکو، انتقال وي به صورت قرضي خواهد بود. سيمئونه اعتقاد دارد که تورس يک مکمل ايده آل براي مانژوکيچ در خط حمله اتلتيکو خواهد بود. کايخون گزينه بعدي اتلتيکوست. هزينه انتقال وي رقمي در حدود 20 ميليون يورو تخمين زده مي شود.
|
|
به گزارش "ورزش سه"، قهرمان اسپانيا همچنان خواهان انتقال روبرتو سولدادو به ويستنه کالدرون است، اما اختلاف اصلي با تاتنهام بر سر انتقال قرضي يا دائم اوست. آتلتيکو تمايل دارد مهاجم اسپانيايي را در ازاي قرارداد قرضي يک ساله با امکان انتقال دائم به خدمت بگيرد، اما تاتنهام مي¬گويد تنها حاضر است او را به صورت دائمي به اسپانيا بفرستد تا بتواند با پول حاصل از فروش او مهاجمي تازه به خدمت بگيرد. سولدادوي 29 ساله در اولين فصل حضورش در شمال لندن توفيقي نداشت و تنها 6 گل، اغلب از روي نقط پنالتي، به ثمر رساند. مائوريسيو پوچتينو، سرمربي جديد تاتنهام گفته در اين فصل از سولدادو بهترين بهره را خواهد گرفت، اما درعين¬حال تاتنهام قصد دارد پيشنهادها براي خريد او را بررسي کند.
|
|
اتلتيکو مادريد با هدايت ديگو سيمئونه آرژانتيني فصل بسيار خوبي را پشت سرگذاشت و علاوه بر قهرماني در رقابتهاي ليگا جواز صعود به فينال ليگ قهرمانان اروپا را هم به دست آورد. البته در ديدار نهايي بازي را به رئال واگذار کرد و از رسيدن به جام بازماند.
يکي از بازيکناني که نمايش بسيار خوبي در اتلتيکو داشت و فصل درخشاني را به دنبال داشت کوکه هافبک بازيساز اين تيم بود. عملکرد خوب کوکه در تيم دوم شهر مادريد باعث شده تا تيمهاي سرشناس اروپايي از جمله منچستر يونايتد و بايرن مونيخ و بارسلونا و حتي رئال مادريد به دنبال جذب او باشند.
رسانههاي اسپانيايي خبر دادند که بارسلونا حاضر است براي جذب اين هافبک جوان 60 ميليون يورو به او پرداخت کند. کوکه در واکنش به ابراز علاقه باشگاه بارسلونا به جذب او گفت: من با اتلتيکو مادريد قرارداد بلند مدت دارم و اصلا به جدايي از اين تيم فکر نميکنم. روزهاي خوبي را با اتلتيکو مادريد پشت سرمي گذارم. اين جا خانه من است. افتخار ميکنم که تيمهاي سرشناس اروپايي به دنبال جذب من هستند اما من در اتلتيکو احساس راحتي ميکنم و نمي خواهم از اين تيم جدا شوم.
او افزود: ميخواهم اين را بگويم که دوست دارم در اتلتيکو مادريد بمانم. من باشگاه اتلتيکو مادريد را دوست دارم و دليلي براي ترک آن نمي بينم. بعد از 18 سال قهرماني در رقابتهاي ليگا را به دست آورديم. روزهاي خوبي را پشت سرمي گذاريم.
کوکه در پايان درباره جدايي کاستا از اتلتيکو در فصل جابجايي تابستاني، گفت: فصل بسيار خوبي را پشت سرگذاشتيم. باشگاههاي زيادي خواستار جذب بازيکنان اتلتيکو مادريد هستند. هواداران اتلتيکو بايد به بازيکنان تيم محبوب خود افتخار کنند. بايد ببينيم در آينده چه اتفاقي مي افتد و چه بازيکناني از تيم جدا مي شوند.
|
اسپانیاییها به دنبال خرید دو بازیکن منچستر یونایتد
روزنامه گاردین در انگلستان اعلام کرد که روسای باشگاه اتلتیکو مادرید به دنبال خرید هرناندز و کاگاوا دو بازیکن مطرح حاضر در منچستر یونایتد هستند و می خواهند اقدام به خریدن این بازیکن کنند.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از پایگاه خبری کالچونیوز، روزنامه انگلیسی گاردین در خبری اعلام کرده است که شیجی کاگاوا بازیکن ژاپنی حاضر در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و هرناندز دیگر مهاجم مکزیکی این تیم مورد توجه خاص روسای باشگاه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] قرار گرفته و اسپانیی ها حاضر شده اند در مجموع هر دو بازیکن رقمی معادل 32 میلیون یورو پرداخت کنند و این بازیکن را به تیم خود بیاورند برخی رسانه های خبری شانس اسپانیایی ها را برای خریدن این دو بازیکن بالا دانسته و معتقد هستند که کاگاوا و هرناندز در پروژه فن خال جایی ندارند بنابراین احتمال جدایی آنها از این تیم بسیار بالا است.
آردا توران: اتلتیکو از رئال و بارسلونا بهتر است
آردا توران، ستاره ترک باشگاه اتلتیکو مادرید معتقد است این تیم از رئال و بارسلونها بهتر است.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] آردا توران، هافبک تیم ملی ترکیه که فصل گذشته با [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] قهرمان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شد می گوید در تیم دیگو سیموئیه او یکی از مهره های کلیدی به شمار می آید.
وی در این خصوص گفت: اتلتیکو یکی از بهترین باشگاههای جهان است من تمام تلاشمان را خواهم کرد تا در اوج بمانم.
توران در ادامه افزود: طرفداران ترکیه سن را کاپیتان خطاب می کنند و این باعث افتخار من است. اما من فقط یک بازیکن هستم و تمام تلاشم را خواهم کرد تا در خدمت تیم باشم ما سعی خواهیم کرد تا در این فصل هم قهرمان شویم.
عزتاللهی: شاید هفته آینده پسرم به اسپانیا برود
مربی تیم فوتبال ملوان گفت: شاید هفته آینده پسرم به اسپانیا برود.
نادر عزت اللهی در گفت وگو با خبرنگار ورزش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، در مورد اینکه آیا پسرش قرارداد رسمی با تیم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اسپانیا امضا کرده است یا نه گفت: همانطور که قبلا هم به فارس گفته بودم قراردادی امضا نشده است. البته دعوت نامه برای ما ارسال کردند و برخی افراد مشغول انجام کارهای اداری پسرم هستند تا ویزا برایش صادر شود و به اسپانیا برود. من و پسرم باید به اسپانیا برویم و در آنجا به صورت حضوری مذاکره کنیم.
وی در مورد اینکه چه زمانی خودش و پسرش به اسپانیا می روند گفت: به دلیل آنکه ویزای طولانی مدت و شغلی باید گرفته شود این مسئله کمی زمان بر است. با این حال فکر می کنم هفته آینده برای ادامه مذاکرات به اسپانیا برویم آن هم به شرطی که ویزای ما برسد.
کاپیتان تیم ملی جوانان در راه آتلتیکو مادرید
در روزهایی که اخبار ناامیدکنندهای از بازار نقل و انتقالات تابستانی برای فوتبالیستهای ایرانی به گوش میرسد، رسانهها از نهایی شدن قرارداد کاپیتان تیم ملی جوانان ایران با باشگاه اتلتیکو مادرید سخن میگویند و به این ترتیب، سعید عزتاللهی جوان به زودی راهی اسپانیا میشود تا قرارداد رسمی خود را با ..
در روزهایی که اخبار ناامیدکنندهای از بازار نقل و انتقالات تابستانی برای فوتبالیستهای ایرانی به گوش میرسد، رسانهها از نهایی شدن قرارداد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جوانان ایران با باشگاه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سخن میگویند و به این ترتیب، سعید عزتاللهی جوان به زودی راهی اسپانیا میشود تا قرارداد رسمی خود را با این باشگاه امضا کند.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از « [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] »، سعید عزتاللهی هفده ساله بازیکن تیم فوتبال ملوان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] است که در فصل گذشته چند تجربه کوتاه حضور در لیگ برتر را داشته و همین هفته گذشته در مراسم تقدیر از برترینهای لیگ سیزدهم در جمع پدیدههای لیگ گذشته در کنار عباسزاده و شریفی قرار گرفت. او اما بیشتر از درخشش در لیگ برتر ایران ستاره تیم علیدوستی مهر در سالهای گذشته بود و در کنار سردار آزمون از بازیکنان جوان و آیندهدار تیم ملی بود و حالا مانند سردار آزمون قرار است راهی یک لیگ اروپایی معتبر شود تا هم فوتبالش در بستر بهتری رشد کند و هم خودش تجربههای بیشتری به دست آورد.
روز گذشته، برخی رسانههای انگلیسیزبان از توافق یکساله عزتاللهی با تیم اتلتیکو مادرید خبر دادند و اینکه قرارداد او قابلیت افزایش زمان تا چهار سال را هم دارد و سعید عزتاللهی بنا بر این قرارداد باید برای تیم ردههای سنی اتلتیکو یا همان تیم دوم این باشگاه بزرگ بازی کند. عزتاللهی که در هفته جاری برای نهایی کردن مفاد قراردادش راهی مادرید خواهد شد، این شانس را خواهد داشت که در کنار [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ، سومین ایرانی شاغل در [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] باشد؛ با این تفاوت که او کارش را در سن خیلی پایینتر از آنها و در تیم خیلی بزرگتر از آنها آغاز خواهد کرد و این امیدواری وجود دارد که در سالهای آینده شاهد حضور یک هافبک خوب در میانه میدان برای تیم ملی باشیم.
در روزهای پس از جامجهانی که ستاره های تیم ملی کشورمان از لیگهای اروپایی راهی لیگهای قطر و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شدهاند و یکی دو بازیکن تیم ملی بدون تیم ماندهاند حضور ستارههای جوان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در لیگهای اروپایی این دلگرمی را در میان هواداران فوتبال ایجاد میکند که نسل جدیدی از بازیکنان در تیم ملی جوانان و زیر دست [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و مهدی مهدویکیا در حال پرورش است.
حضور عزتاللهی در اتلتیکو مادرید شمار لژیونرهای تیم ملی جوانان را به سه تن میرساند که البته کیفیت بالاتری از لژیونرهای تیم ملی بزرگسالان دارد و این شاید به معنی تغییر نسل چشمگیری در فوتبال ما باشد. هم اکنون از بازیکنان تیم ملی جوانان سردار آزمون در تیم روبینکازان روسیه بازی میکند و نوید ناصری هم چند هفته قبل به لسترسیتی انگلیس پیوست و حالا کاپیتان این تیم هم در راه اتلتیکومادرید است.