واسه منم همین ارور رو میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط s98 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم سروراشون خرابه :|
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه منم همین ارور رو میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط s98 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکر کنم سروراشون خرابه :|
منم عاشقش شدم دارم اوریجین رو مینصبم ک ازش دانلود کنم :yes::danc:
سلام دوستان من مشکلم تو بازی دستس که اصن نمیتونم باهاش بازی کنم عادت ندارم کسی میدونه چجوری میشه تنظیماتشو عوض کرد؟
بالای صفحه گزینه ی option رو بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط sinagh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد قسمت controls تنظیماتی که مخوای رو بزار
آقا این چ مشکلیه :daghon:
نمزاره دانلود کنم:daghon:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب اخه عوض نمیشه فقط میشه رو اون 3 حالتی که خودش گفته گذاشت من با هیچکدوم عادت ندارم میخوام کاستوم تغییر بدم اون جوری کسی انجام تونسته بده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo]-[amaD [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم ترکیب تیم من
فقط دروازه بان هارو حال کنید
به ترتیب موقعیت سنی و مناسب بودن برا تیم چیدم
آورال اولی : 80
دومی : 84
سومی : 81
برو توی C:\Users\Sepehr.PC\Documents\FIFA 14نقل قول:
نوشته اصلی توسط sinagh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
buttonDataSetup.ini
رو کپی کن به
C:\Users\Sepehr.PC\Documents\FIFA World
و بعد گزینه Read Only رو فعال کن , تنظیمات کنترل ها عین فیفا 14 میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Erfan_7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از خود اوریجین دانلود کردی یا فایل های فشرده؟؟؟
نقل قول:
اوه اوه ! رفتی ماسکرانو و تراشتگن خریدی؟ :| فکر نکنم دیگه بتونم شکستت بدم :nishkhand:
ولی ما با بازیکنای قدرت 75 همچنان زهر دار هستیمki:::eee:
اقا فعلا اینو بیخیال الان از نوع رفتم تو اوریجین باید آپدیت میشد 38مگابایتش دانلود شد بعد دگ هنگ کرد حتما هم باید با ف-ی-ل-ت-رشکن دانلود شه شما با چ ف-ی-ل-ت-رشکنی دانلودش کردید؟:daghon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]