پاسخ : ^&^اخبار و حواشی نقل و انتقالات فصل جدید لیگ های خارجی2014-2015^&^
استقبال سوارز از پيشنهاد پيوستن به بارسلونا
آخرين گزارشها در رسانههاي اسپانياي حاکي از آن است که مهاجم اروگوئهاي ليورپول پس از جام جهاني آنفيلد را به مقصد نيوکمپ ترک خواهد کرد.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
نشريه الموندو دپورتيووي کاتالونيا، صبح امروز (دوشنبه) در خبري اعلام کرد که لوئيز سوارز، مهاجم مليپوش تيم فوتبال ليورپول انگليس از ناکاميها پيدرپي قرمزپوشان مرسيسايد براي کسب جام خسته شده است و بارسلونا را به عنوان مقصدي ايدهآل براي رسيدن به اين هدف انتخاب کرده است.
به نقل از تسنيم، در گزارش اين نشريه خانواده سوارز به عنوان يکي از دلايل اصلي تمايل وي به ترک آنفيلد براي حضور در بارسلونا ياد شده است، چرا که خانواده اين بازيکن 27 ساله در شهر کاستيدفلس در 24 کيلومتري بارسلونا زندگي ميکند و او به طور منظم به اين منطقه سر ميزند.
الموندو دپورتيوو نوشته است است که پاره گوارديولا، برادر پپ گوارديولا (سرمربي بايرن مونيخ) مدير برنامههاي سوارز و گابري، هافبک پيشين بارسلونا و همتيمي پيشين سوارز در تيم آژاکس هلند او را به بازي براي آبيواناريهاي کاتالونيا ترغيب کردهاند و او نيز از اين پيشنهاد استقبال کرده است.
از سوي ديگر ليورپول به جذب الکسيس سانچس، مهاجم شيليايي بارسلونا تمايل نشان داده است که اين موضوع سبب گمانهزنيهايي در خصوص احتمال معاوضه دوبازيکن شده است.
فروش سانچس به ليورپول به عنوان بخشي از مبلغ قرارداد جذب سوارز، رقمي در حدود 30 ميليون يورو از مبلغ درخواستي ليورپول براي فروش برترين گلزن و بازيکن فصل گذشته ليگ برتر انگليس ميکاهد، هرچند مديربرنامههاي سوارز اعلام کرده بارسلونا تنها تيمي نيست که به خريد اين بازيکن تمايل دارد.
رئال مادريد، قهرمان فصل گذشته ليگ قهرمانان اروپا، يکي از پروپاقرصترين مشتريان سوارز است که براي درآوردن ستاره تيم ملي اروگوئه از چنگ کاتالانها کمين کرده است.
|
|
احتمال حضور ستاره بارسا در ليورپول يا منچستر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ستاره باشگاه بارسلونا ممکن است به زودي راهي يکي از 2 تيم ليورپول يا منچستريونايتد شود.
|
|
|
الکسيس سانچس که به همراه تيم ملي فوتبال شيلي در رقابتهاي جام جهاني حضور دارد احتمال حضور در باشگاههاي بزرگ انگليسي ليورپول و منچستريونايتد را رد نکرده است.
به نقل از فارس، اين بازيکن که گمانهزنيهايي هم در مورد پيوستنش به يوونتوس ايتاليا نيز منتشر شده است ميتواند با 20 ميليون پوند نيوکمپ را ترک کند. بدين ترتيب سران اين دو تيم در حال گفتوگوهاي اوليه بر سر اين انتقال هستند. اين در حالي است که آرسنال هم همه چيز را زير نظر داردتا در صورت عدم توافق سانچس با اين باشگاهها پيشنهاد خود را ارائه کند.
يوونتوس هم که پيشتر خبر از مذاکرات مثبت با مدير برنامههاي سانچس داده بود هنوز بر سر هيچ مبلغي با وي توافق نکرده است. جالب اينجا است که اين بازيکن هنوز در مورد تمامي اين خبرها واکنشي نشان نداده و به نظر ميرسد احتمال خروج وي از بارسلونا زياد است.
|
هررا با 28 ميليون پوند در راه منچستر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] باشگاه منچستريونايتد با 28 ميليون پوند به خريد هافبک اسپانيايي اتلتيک بيلبائو نزديک شده است.
|
|
|
باشگاه منچستريونايتد در حال انجام مذاکرات پيشرفته براي خريد آندر هررا از اتلتيک بيلبائو است.
اسکاي نيوز در اين مورد گزارش کرده که يونايتدها در حال توافق بر سر قراردادي 28 ميليون پوندي و چهار ساله با اين بازيکن هستند. مبلغ اصلي فروش اين بازيکن 32 ميليون اعلام شده بود اما به نظر ميرسد شياطين سرخ با چهار ميليون کمتر سران بيلبائو را راضي به فروش هافبک خود کردهاند.
هررا نقش بسيار موثري در نمايش فوق العاده فصل پيش بيلبائو داشت و به تيمش کمک کرد تا رتبه چهارم لاليگا را از آن خود کند. او با بازيهايش توجه سرمربي تيم ملي اسپانيا را برانگيخت تا به لاروخا هم دعوت شود.
فصل گذشته هم ديويد مويس براي خريد وي اقدام کرده بود اما در کار خود موفق عمل نکرد تا لوييس فان خال که به تازگي سرمربي منچستريونايتد شده راه او را براي خريد هررا ادامه دهد.
|
ديماريا با يوونتوسيها مذاکره نکرده است
هافبک تهاجمي تيم ملي آرژانتين تأکيد کرد که هيچ مذاکرهاي با باشگاه يوونتوس نداشته است.
|
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
|
به گزارش روزنامه مارکا، رسانههاي ايتاليايي خبر از مذاکره نماينده يوونتوس با مديربرنامههاي ديماريا در برزيل داده بودند و اين خود دليلي شد تا بازيکن رئال با تکذيب اين خبر بگويد: انتقال من به يوونتوس؟ در حال حاضر زمان فکر کردن به اين مسائل نيست.
وي همچنين تصريح کرد: الان فقط به موفقيت آرژانتين در جام جهاني 2014 فکر ميکنم و اگر هم قرار باشد پيشنهاد تيمي را بررسي کنم اين کار را مديربرنامههايم انجام خواهم داد تا با خيال آسوده در جام جهاني برزيل حضور داشته باشم. تا جايي که ميدانم مديربرنامههاي من هم هيچ مذاکرهاي با نماينده يوونتوس نداشته است.
|
دروازهبان تيم ملي شيلي به بارسلونا پيوست
سنگربان شيليايي رئالسوسيهداد به جمع کاتالانها ملحق شد.
|
|
|
سايت رسمي باشگاه بارسلونا اعلام کرد با مسئولان باشگاه رئال سوسيهداد بر سر انتقال کلوديو براوو، دروازهبان شيليايي اين تيم به توافق رسيده است و او به زودي با امضاي قراردادي چهار ساله به صورت رسمي به اين تيم اسپانيايي ملحق خواهد شد.
براوو 31 ساله که هشت سال در رئال سوسيهداد بازي کرده، به عنوان کاپيتان تيم ملي شيلي هم با اين تيم به مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني 2014 راه يافته است.
بدين ترتيب اين سنگربان 185 سانتيمتري براي ايستادن درون دروازه کاتالانها بايد با مارک آندره تِراشتگن آلماني رقابت کند که به تازگي از بورسيا مونشنگلادباخ به بارسا پيوسته است.
|
لالانا با ليورپول به توافق رسيد
هافبک ملي پوش ساوتهمپتون با ليورپول به توافق رسيد و براي فصل آينده پيراهن اين تيم را بر تن خواهد کرد.
|
|
|
آدام لالانا، هافبک تيم فوتبال ساوتهمپتون با باشگاه ليورپول به توافق رسيده و قرار است در ازاي 31 ميليون يورو به جمع شاگردان راجرز ملحق شود. مدير برنامههاي اين بازيکن اعلام کرد که وي روز گذشته (جمعه) تستهاي پزشکي را در مرسيسايد انجام داده و اين انتقال روز شنبه به طور رسمي انجام خواهد شد.
به نقل از تسنيم، ديويد ماناسه، مدير برنامههاي هافبک تيم ملي انگليس به شبکه تلويزيوني «اسکاي اسپورت» گفت: به عقد قرارداد با ليورپول خيلي نزديک شدهايم. توافق بين طرفين تقريباً نهايي شده است و لالانا در حال حاضر تستهاي پزشکياش را براي پيوستن به ليورپول انجام ميدهد. احتمالاً فردا صبح (شنبه) خبرهاي خوشي براي هواداران اين تيم خواهيم داشت.
مسئولان باشگاه ليورپول در هفته پاياني فصل اخير ليگ برتر پيشنهادي 25 ميليون يورويي را براي جذب لالانا داده بودند، پيشنهادي که مورد پذيرش باشگاه ساوتهمپتون قرار نگرفته بود.
|
منچستريونايتد لوک شاو را هم خريد
لوک شاو با قراردادي 4 ساله به منچستريونايتد پيوست.
|
|
|
باشگاه منچستريونايتد پس از جذب آندر هرهرا امروز با عقد قراردادي رسمي لوک شاو را از ساوتهمپتون به خدمت گرفت.
اين بازيکن 18 ساله با قراردادي به ارزش 31.5 ميليون پوند و حقوق هفتگي 160 هزار پوند به منچستر پيوست تا گرانترين بازيکن جوان حال حاضر فوتبال دنيا شود.
شاو از 8 سالگي در ساوتهمپتون حضور داشت و از سال 2012 که به تيم اصلي راه يافته بود، 67 بازي رسمي براي اين تيم انجام داد.
اين مدافع جوان که با بازي در ديدار انگليس مقابل کاستاريکا به جوانترين بازيکن حاضر در جام جهاني 2014 تبديل شد، پس از امضاي قرارداد با منچستريونايتد به سايت اين باشگاه گفت: از پيوستن به منچستريونايتد خيلي هيجانزدهام. من از 8 سالگي در ساوتهمپتون بودم و الان ميخواهم از اين باشگاه و هوادارانش به خاطر هر چيزي که به من دادهاند تشکر کنم. من ميخواستم به پيشرفتم در فوتبال ادامه دهم و يونايتد بهترين باشگاه براي من بود که بتوانم به اين هدف برسم. مشتاقانه منتظر حضور در بازيهاي منچستر و ياد گرفتن از بازيکنان و مربيان سطح اول اين تيم هستم.
رايان گيگز، مربي منچستر هم در اين زمينه گفت: لوک، يک دفاع چپ جوان، با استعداد و با پتانسيل بالاست. او در ساوتهمپتون با سرعت زيادي پيشرفت کرد و همه ويژگيها براي تبديل شدن به يک بازيکن بزرگ را دارد. خوشحالم که او به يونايتد پيوسته چرا که او بهترين جا را براي پيشرفت انتخاب کرده است.
چند باشگاه ديگر از جمله چلسي هم علاقمند به خريد اين بازيکن جوان بودند اما شاو، حضور در اولدترافورد را براي آينده خود برگزيد.
منچستريونايتد روز گذشته نيز آندر هرهرا هافبک اتلتيک بيلبائو را با قراردادي 4 ساله به خدمت گرفته بود.
|
لوک شاو، پردرآمدترين نوجوان فوتباليست دنيا
مدافع جديد تيم فوتبال منچستريونايتد که با عقد قراردادي چهار ساله به شياطين سرخ پيوسته است پردرآمدترين فوتباليست نوجوان دنيا شد.
|
|
|
لوئيز فنخال، سرمربي جديد تيم فوتبال منچستريونايتد دومين خريد تابستاني خود را هم انجام داد و لوک شاو، دفاع چپ تيم ساوتهمپتون را پس از موفقيت در تست پزشکي باشگاه، با قراردادي چهار ساله به ارزش 37.5 ميليون يورو به خدمت گرفت.
شاو 19 ساله که ميتواند قراردادش را براي يک سال ديگر هم تمديد کنند، از منچستريها هفتهاي 200 هزار يورو حقوق خواهد گرفت که بالاترين حقوق دريافتي براي يک بازيکن نوجوان در دنياي فوتبال است.
شاو پس از عقد قراردادش به سايت باشگاه منچستريونايتد گفت: از اينکه به منچستريونايتد ملحق ميشوم بسيار هيجانزدهام. من از هشت سالگي در ساوتهپتون بازي کردهام و مايلم از اين تيم بابت تمام چيزهايي که به من داده است تشکر کنم. ميخواهم به پيشرفتم ادامه دهم و منچستريونايتد محل ايدهآلي براي تحقق اين هدف است. بيصبرانه منتظر فصل جديد در زندگيام هستم و ميخواهم از بازيکنان تراز اول اين تيم چيزهاي زيادي ياد بگيرم.
لوک شاو دومين خريد لوئيز فنخال پس از آندر هررا، مدافع تيم اتلتيک بيلبائو اسپانيا محسوب ميشود.
|
آرسنال همچنان در فکر خريد بالوتلي
در حالي که سرمربي آرسنال اعلام کرده بود از خريد ماريو بالوتلي منصرف شده اما رسانههاي انگليسي اعلام کردند به احتمال فراوان اين بازيکن در تابستان راهي لندن خواهد شد.
|
|
|
در شرايطي که آرسن ونگر از خريد بالوتلي منصرف شده است اما روزنامههاي ميرر و ديلي اکسپرس اعلام کردند که سران آرسنال از جذب مهاجم جنجالي ميلان منصرف نشده و اين بازيکن بزودي با توپچيهاي لندن وارد مذاکره خواهد شد.
به نظر مي رسد ونگر در زمان ناراحتي اعلام کرده که قصد جذب بالوتلي را ندارد و حالا از اين تصميم منصرف شده است.
|
ايگواين: فقط به برزيل فکر ميکنم نه به بارسا
مهاجم اول تيم ملي آرژانتين نميخواهد به شايعاتي که در ارتباط با انتقالش به بارسلونا در رسانهها منتشر ميشود، توجه کند.
|
|
|
گونسالو ايگواين اين روزها به همراه تيم ملي آرژانتين در برزيل به سر ميبرد اما رسانههاي اروپايي با انتشار اخباري در ارتباط با حضور احتمالي او در بارسلونا جوي عجيبي را به وجود آوردهاند.
به گزارش تسنيم، مهاجم ناپولي با رد اين اخبار گفت: من در راه بارسلونا؟ هيچ چيز خاصي در اين ارتباط نميدانم و دوست هم ندارم در اين ارتباط حرفي بزنم. در حال حاضر فقط و فقط به موفقيت با آرژانتين در جام جهاني 2014 فکر ميکنم.
ايگواين در ارتباط با بازي تيمش برابر سوئيس در مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني 2014 گفت: بدون ترديد بايد مراقب سوئيس باشيم، چون اين جام پر از شگفتي است. آنها را نبايد دستکم بگيريم، چون حتي سوئيس هم ميتواند براي ما مشکلساز شود.
|