خرید فیلیپه از تیم اتلتیکو مادرید به تیم میلان( باقی مانده تعداد نقل و انتقالات آزاد 1 سهمیه )
نمایش نسخه قابل چاپ
خرید فیلیپه از تیم اتلتیکو مادرید به تیم میلان( باقی مانده تعداد نقل و انتقالات آزاد 1 سهمیه )
خرید دروگبا و پاتو و هالک به چلسی
باقی مانده صفر
خرید کورتیوس از تیم اتلتیکو مادرید به تیم میلان( باقی مانده تعداد نقل و انتقالات آزاد 0 سهمیه )
خرید mehdi bentaia از رم به دورتموند
خرید courtois از اتلتیکومادرید به دورتموند
خرید mario gomez از فیورنتینا به دورتموند
سهمیه باقی مانده 0
سولدادو ار تاتنهام به آرسنال
لوریس از تاتنهام به آرسنال
هونتلار از شالکه به آرسنال
دی ناتاله از اودینیزه به آرسنال
خرید ده روسی از رم به چلسی
باقی مانده صفر
خرید کوتینیو از لیورپول به بارسلونا(باقی مانده سهمیه آزاد 1سهمیه)
خرید بیانس (L. Baines) از تیم اورتون به تیم من سیتی باقی مانده تعداد نقل و انتقالات آزاد 0سهمیه
خرید ماریو گومز از فیورنتونا به بارسلونا(باقی مانده نقل و انتقال 0 سهمیه)
*جدول نقل و انتقالات آزاد
نام بازیکن
انتقال از
انتقال به
فالکائو
موناکو
من سیتی
سوارز
لیورپول
پی اس جی
اسنایدر
گالاتاسرای
بایرن مونیخ
پاتو کورینتیاس رئال مادرید مارک همسیک ناپولی رئال مادرید هیگواین ناپولی من سیتی ورتنگن
تاتنهام
بایرن مونیخ
دیگو کاستا اتلتیکو مادرید پی اس جی فیلیپه اتلتیکو مادرید میلان دروگبا گالاتاسرای
چلسی هالک زنیت
چلسی کورتوا
اتلتیکو مادرید میلان مهدی بن اتیه
رم دورتموند ماریو گومز
فیورنتینا دورتموند سولدادو تاتنهام آرسنال لوریس تاتنهام آرسنال هونتلار شالکه آرسنال دی ناتاله اودینیزه آرسنال ده روسی رم چلسی کوتینیو لیورپول بارسلونا
بینز
اورتون من سیتی آردا توران
اتلتیکو مادرید
بارسلونا
آنتونی گریزمان
رئال سوسیداد
پی اس جی
دوستان مهلت نقل و انتقالات ازاد تا ساعت 19:00 روز چهارشنبه یعنی 92/12/14 هست
و در صورت اینکه سهمیه براتون باقی مونده میتونین تا اون ساعت بازیکن مد نظر خودتونو بگیرید
برای دیدن زمان انجام بازی ها میتونید به تاپیک زیر مراجعه کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترکیب تیمتون هم از همین الان تا یک ربع قبل بازی تیمتون میتونید به من یعنی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیام بدید . موفق باشید