پاسخ : من طرفدار چلسي شدم چون.......
سلام
1. 10 سال پیش داشتم فوتبال بازی می کردم (اون زمان pes4) بود که با مربع تیم برداشتیم و به من چلسی افتاد که توش لمپارد فوق العاده شوت می زد.از اونجا به بعد کم کم من طرفدار چلسی شدم.
2. بهترین بازیکن تاریخ چلسی هم سوپر فرانکی خودمونه (که البته بعد از زیدان بهترین هافبک تاریخ فوتبالم هست.)
3. خوزه کبیرم بهترین مربیه تاریخه.
4. بدترین روز چلسی هم باخت تو فینال به منچستر........................ بهترین روزشم برد بایرن با درخشش سلطان دروگبا و لمپس
من از اونموقع که فوتبال میبینم چلسی رو دوست داشتم ولی به عنوان تیم دوم ولی از سال 2008 کامل آبی بودم و از منچستر یونایتد تنفر خاصی پیدا کردم ولی رونی هنوز توی قلبمه .
من بچه بودم 6 سالم بود سوکر 6 بازی میکردم آقا من تو اون مربیگری حرفه ایش من همیشه میباختم این شد خواستم تیمی بردارم که دروازه بانش خوب باشه گفتم آقا برم چلسی شم البته منچستر یونایتد هم تو ذهنم بود ولی چلسی شدم آقا انقدر چلسی دفاعش خوب بود توب تو زمین ما نمیومد بعد من از بچگی اشلی کولو دوست داشتم و همینطور فرانک لمپارداین شد کم کم به عنوان تیم دومم انتخابش کردم
1- اصلآ واسه چي هوادار چلسي شديد؟ به خاطر بازیکنایه باحالش . به خاطر سبک بازی
2- بهترين بازيكن چلسي از نظر شما توي كل تاريخ و الان كي بوده؟ بی شک فرانک لمپارد بیشترین زحمت رو کشیده
3- بهترين مربي تاريخ چلسي؟ مورینیو ,
4- بهترين و بدترين روز چلسي؟ بهترین روز قهرمان لیگ قهرمانان اروپا فصل 2011-2012 . بدترین هم حذف ناجوانمردانه در لیگ قهرمانان از بارسلونا
آخه چلسی چی داره؟!!!!!!!!
یک cl به زور برده!
هر سال مثل چی پول خرج میکنه و در نهایت هیچی نمیشه!
کلا تیمهای انگلیسی سوراخن!
1- اصلآ واسه چي هوادار چلسي شديد؟ بازیکنای خوبی داره از نظر من مثل ادن آزارد و ویلیام و یا رامیرز .... ( البته من هنوز طرفدار بایرنما )
2- بهترين بازيكن چلسي از نظر شما توي كل تاريخ و الان كي بوده؟ الان : ادن آزارد ---------- تاریخ : خیلیا هستن نمیشه انتخاب کردeterza::-
3- بهترين مربي تاريخ چلسي؟ بنظر من روبرتو دی متئو :-ang و کارلو آنجلوتی :ohum: عالی کار کردند ولی مورینیو :jeddiiiii: فوق العاده بود .....
4- بهترين و بدترين روز چلسي؟ بهترینش که فک کنم برد مقابل بایرن تو فینال cl بود .....:-ang بد ترینشم اون باخت 4-0 بود توی مسابقات لیگ برتر مقابل من یو ....lol:-
:flowerysmile:
تا رئال هست چه نیاز است چلسی؟؟؟