لطفا از الآن به بعد فقط در مورد بازی پرسپولیس - سایپا بحث میشه
ممنون
در مورد بازیهای قبلی هم بحثب دارید بگید پاسخ داده میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا از الآن به بعد فقط در مورد بازی پرسپولیس - سایپا بحث میشه
ممنون
در مورد بازیهای قبلی هم بحثب دارید بگید پاسخ داده میشه
به نظر من بازی بعد دهنوی دقیقه 65 به بعد بیاد بازی میتونه مفید تر باشه
به جای دهنوی مارکو سپانوویچ بازی کنه یه محکی هم بخوره..........دهنوی 65 به بعد بیاد هم تازه نفسه و هم میتونه پاس های بهتری بده
ترکیب ایده آل برای بازی باسایپا از نظر من:
شماهم نظر بدین و بگین:نیلسون gk
بنگر-سید جلال-ماهینی-میثم.ح- cb
مارکو سپانوویچ(دهنوی دقیقه 65 بیاد جاش)-پیام صادقیان-امید عالیشاه(رضا حقیقی 75 بیاد جاش)-محمد نوری mf
سید مهدی سید صالحی-نوروزی(دقیقه 84 غلام رضایی بیاد جاش)fw
نظر شما چیه دوستان؟
سلامی دوباره خدمت شما به نظر من پرسپولیس باید سید صالحی و صادقیان رو نیمه ی دوم بیاره
که بازی جون بگیره و حتما جواب میده به نظر من پرسپولیس این بازی مقابل سایپا رو میبره ..:/danc
از نظر من حقیقی و دهنوی باید از اول در زمین باشن درسته که خلاق نیستن ولی به راحتی میتونن وسط زمین رو اداره کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط سدانی ها [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مارکو سپانوویچ رو دقیقه 70 بیاره بهتره
اگه قرار باشه ما بازیکنای خوبمون رو نیمه ی دوم وارد بازی کنیم اینطوری 45 مین رو از دست دادیم که به ضررمونه
از نظر من اصلا نوروزی رو بازی نده بهتره
سید صالحی باید فیکس باشه نه اینکه نیمه ی دوم بیاد هر 1 ثانیه برای یک مهاجم 1 ثانیست و نباید از دست برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه قرار باشه ما بازیکنای خوبمون رو نیمه ی دوم وارد بازی کنیم اینطوری 45 مین رو از دست دادیم که به ضررمونه
رضایی هم دقیقه 65 و عباس زده هم دقیقه 75 وارد بازی بشن
نیلسون gk
بنگر-سید جلال-ماهینی-میثم.ح- cb
صادقیان-دهنوی(مارکو دقیقه70 بیاد جاش)-کفشگری(رضایی دقیقه 65 یا 60)-حقیقی-محمد نوری mfسید مهدی سید صالحی(عباس زاده دقیقه 75 یا 80)fw
نه داداش که نفسشون تازه باشه آمادگی بازی کردن رو داشته باشن ..:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط p.u.n.i.s.h.e.r [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بدبخت شدیم رفت
میثم حسینی از ناحیه کتف مصدوم شد و به بازی با سایپا نمیرسه
پولادی هم که مصدومه
ماهینی هم مصدومه ولی احتمال 90 در صد میرسه بازی
دفاع چپ کی میشه به نظرتون؟
کی میتونه دفاع چپ وایسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی جوابی نداره
من میگم از تیم امید بازیکن بایاره بهتره تا هم اعتماد به نفسشون بالابره هم با تجربه شن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]