سلام بچه ها برد مفابل اورتونو با 2 روز تاخیر تبریک میگم
:nishkhand: ومیدونم همتون میدونین با چلسی افتادیم من پارسال تو ین تایپیک نبودم ولی امسال میخوام با هم این تایپیکو گرم کنیم البته اگه اجازه میدین بیام تو تایپیک
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها برد مفابل اورتونو با 2 روز تاخیر تبریک میگم
:nishkhand: ومیدونم همتون میدونین با چلسی افتادیم من پارسال تو ین تایپیک نبودم ولی امسال میخوام با هم این تایپیکو گرم کنیم البته اگه اجازه میدین بیام تو تایپیک
سلام ..
عجب بازی ایی داریم با چلسی ... ؟
شاید اولین بار باشه که دوست دارم اقای خاص ببازه !!:sad:
مصاحبش علیه کریس خیلی بد بود :|
البته جنگ روانیه دیگه ...
خیلیا تو این بازی انگیزه زیادی دارن ..
رئال مادريد آنجلوتي تا اين جاي پيش فصل تو بازياي حيثيتي بهتر عمل كرده .
بهترين بازي تيم مقابل پي اس جي بود كه كارلتو با روحيه انتقام از تيم سابقش و شيخ هاي قطري وارد زمين شد كه الحق هم رئال خوب كار كرد و بدون ستاره هاي اصليش مث ايكر ، راموس ، ژابي و مارسلو خيلي راحت شكستشون داد .
مسلما مشكل اصلي رئال تو طول پيش فصل تو خط دفاعش بوده . ناچو كه مسلما با فشار كادر مديريتي باشگاه (و نه به لطف شايستگي هاش و نظر مساعد آنجلوتي !) تو پست دفاع وسط قرار مي گيره ، عملا هيچ ويژگي براي حضور در اين پست نداره . جلوي همين اورتون هم يه بار از بالاي سرش به خاطر قد كوتاهش سر زدن و هم روي گل خيلي راحت جا موند . اما نكته اينه كه الان با بازگشت راموس و ايكر تا حد زيادي اين مشكل حل شده .
درخشان ترين بازيكناي پيش فصلمون (به جز كريستيانو كه هميشه بي نظيره) بي ترديد هافبك هامون بودن : ايسكو ، اوزيل ، مودريچ و تا حدودي كاسميرو . مسلما اگه اونا مقابل چلسي روبراه باشن ، ميتونيم نفسشونو ببريم .
در مورد چلسي بايد گفت كه نسبت به تيمي كه چمپيونزليگ رو برد خيلي جوون تر شدن . اسكار ، هازارد ، شورله و حتي لوكاكو بازيكناي خطرناكي هستند كه انگيزه بالايي هم دارن . هر دو تيم شهر ميلان رو 2-0 شكست دادن هر چند كه فوتبال ايتاليا به كل تضعيف شدست و گواهش هم باخت يووه به گالكسي و اورتونه ! مسلما حريف آسوني نيستن اما اگه ايسكو ، اوزيل و كريستيانو تو روز خوبشون باشن ، هيشكي جلودارشون نيست ...
ای بابا
حالا آدم و عالم جمع شدن که بیل نیاد رئال
یکی زنگ زده به باشگاه تاتنهام و بیل رو تهدید به مرگ کردن :|
بابا اینا میخوان بیلو بترسونن مگه کشتن الکیه منم الان به باشگاه تاتنهام زنگ میزنم میگم اگه نزارین بیل بیاد رئال رئیستونو میکشمki:::morde:
آقا این مهاجم نوک تیم چی شد پس؟
فقط کریم و موراتا؟
حالا تو این بی مهاجمی رئال، رم پیشنهاد نجومی به کریم داده :|
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط lord7stark [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من شخصا طرفداره مورینیو هستم و دوسشم دارم اما تیمم رئال و یونایتد برام مهم ترن و دوست دارم مورینیو از رئال و یونایتد ببازه. رونالدو یکی از بازیکنای که واقعا طرفدارشم و این رفتاره مورینیو با او درست نیست! وقتی بازیکن اصلیش رونالدو بود درست نبود نیمکت نشینش کنه و بعدشم این صحبت هارو راجبش کنه... ( خوب که ملیتشونم یکی هست)
اما بااین وجود بازم براش ارزش قائلم و دوست دارم موفق باشه اما نه مقابل رئال! ، چرا؟ چون هنوز رئالو نمیشناسه و باید بگم تیمی که خودش ساخت نمی تونه راهی برای شکستش پیدا کنه...
امیدوارم توچمپیونزلیگم حریف ما باشه...بگذریم
امسال احساس می کنم رئال یه تیم دیگه شده چون بنظر خودم بازیکنان از فشار زیاد رسانه ها خسته شده بودن و آرامش کافی نداشتن!. الان خدارو شکر تیم آرومه و با آرامش کامل می تونه....
و از لحاظ بازیکن کمبود خاصی نداریم به جزء مهاجم نوک که امیدوارم یه مهاجم خوب تا پایان نقل و انتقالات بگیریم چون فقط کریم رو داریم که اگر مصدوم بشه....
و امیدوارم بیل هم بیاد...
رقابت لالیگای امسال یه چیز دیگست و 3 بازیکنی که تکنیک هاشون باهم مقایسه میشه در یک لیگن و کنجکاوم ببینم در آخر کی می بره رونالدو مسی یا نیمار؟
بيل مياد شك نكنيد بازي با چلسي هم پر گل ميشه و جذاب و اميدوارم با برد مادريد همراه باشه سلطان اين بازي به همه نشون ميده كه رونالدوي واقعي كيه زنده باد مادريد زنده باد كريس زنده باد ايكر
آره بازیکنایی مث رونالدو و کاسیاس میخوان خودشونو به مورینیو ثابت کنن
رونالدو رو هم که میشناسید وقتی بخواد تو 1 بازی خیلی خوب باشه و خودشو نشون بده میترکونه
و فک کنم رئال چلسی رو میبره
ولی من خیلی درمورد مهاجم نوک نگرانم
من طرفدار چلسیم و طبیعتم دوست دارم چلسی بازیو ببره ولی رئال رو هم دست دارم براش تو فوتبال اسپانیا آرزوی موفقیت میکنم به نظر من اگه بیل بیاد رئال میتونه مهاجم نوک باشه بنزما تو فصل قبل نشون داد که همیشه آماده نیست و نمیتونست با تیم مخصوصا رونالدو هماهنگ باشه که بیل با توجه به اینکه تو پست های دفاع چپ بال چپ و هافبک تهاجمی و مهاجم دوم بازی کرده میتونه این همانگی رو ایجاد کنه از طرفی که خط حمله وحشتناکی رو برا حرفا بوجود میارن البته این کار میتونه به دفاع تیم لطمه بزنه که البته میشه با استفاده از ایسکو به جای اوزیل (که تو کارایی دفاع توانایی لازم نداره ) خیال بیل و رونالدو راحت کنو که لازم نباشه تو دفاع شرکت کنن هم چنین ایسکو نه به اندازه اوزیل ولی به اندازه کافی میتونه خلاقیت تیم رو بوجود بیاره بقیه پست ها هم به جز خط دفاع به نظرم لازم نیست دست بخورن تو خط دفاع میتونن سرخیو رو به دفاع راست برگردونن(همه میدونن که راموس چه کیفیت تکنیکی داره)و از زوج په په و واران(که فصل قبل نشون داد به وجود سن کمش نشون داد چه توانایی هایی داره)استفاده کنن نظرتون چیه؟
اول از همه سلام امیدوارم حالتون خوب باشه رئال - چلسی دیدار مورینیو و رئال
و انجلوتی و چلسی چه جدالی من خودم خیلی دوست دارم رئال ببره ولی خودم دوست
دارم رئال ببره و ببینم عکس العمل مورینیو چیه .. به امید برد رئال مقابل چلسی ..