اقا اینا رو ول کنید تاریخ انتشار کی
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا اینا رو ول کنید تاریخ انتشار کی
تو فیفا 12 که گل زدن سخت بود , تو 13 آسونتر شد ( متاسفانه ) و همونجوری که گفتی نوع گل زدن یه مقدار کلیشه ای هستش مخصوصا تو فیفا 13 , مگر این که حالت های خیلی سخته بازی رو انتخاب کنی تا مجبور باشی به صورت حرفه ای گل بزنی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud.diesel [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو 13 ازدحام خط دفاعی خوب شدو بازیکنا خیلی خوب خودشونو تو مسیر توپ قرار میدادن تو فوتبال واقعی هم نگاه کنی وقتی تو محوطه سر توپ زده میشه دفاع فریب میخوره چون دفاع تو اون لحظه خودشو واسه شوت آماده کرده و سرتوپ باعث میشه که مدافع فریب بخوره .
البته خب همونجوری که گفتی این مسائل جای کار داره و ea باید بیشتر به فکر طبیعی تر کردن اینجور مسائل باشه .
اینکه هافبک های وسط و هافبک های دفاعی نقش کمتری تو بازی دارن به خاطر سبکو نوع بازیه خودته .
فیفا کلا تو ترکیب چینی ریزه کاری زیاد داره و چون ما معمولا رو همون سیستمی که خود بازی طراحی کرده و فوقش یه مقدار ترکیبو اینور اونورمیکنیم و بازی رو انجام میدیم فک میکنیم ضعف از بازیه در صورتی که یه گیمر حرفه ای میتونه به خوبی از بازیکناش استفاده کنه .
فیفا هنوز خیلی جای کار داره , امیدوارم که تو این نسخه فکری برای طبیعی تر کردن حالات بازی کرده باشن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط لیندل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
4 اکتبر ( آبان ماه )
داداش من علت نبودن لیگ ایران تو نظر سنجی به دو دلیل هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ERFAN7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1-تحریم ها علیه ایران
2-پول
اگه ما هم عینه عربستان پولدار و تو تحریم نبودیم مطمئنم قبل از عربستان لیگمون بود
درباره کریر هم بگین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم که وقتی وعده ای داده میشه بهش عمل کنن
فیفا در طی این چند ساله داره به شدت رشد میکنه و زمانی که ی بازی به اوج نزدیک میشه کوچکترین ایرادات به نظر بزرگ میان
لایسنس شدن تیمهای ملی بیشتری و همچنین قیافه بازیکنهای مشهور بازی رو بهتر از قبل میکنه همچنین هوش دفاع و داور باید بهتر بشه
مخصوصا توی 13 وقتی برخوردی کاملا غیر عمدی توی محوطه جریمه میشه میبینی داور نقطه پنالتی رو نشون داد بارها شده که من اول توپ رو زدم و بعد از اینکه بازیکن حریف به دفاع برخورد کرده داور پنالتی گرفته البته آوانتاژهام ی کم توی اعصاب هست. گرافیک چمن و استادیوم و مخصوصا نورپردازی باید بهتر بشه.
سلام هیچ ربطی به این چیزایی که میگید نداره ما تحریم هستیم برای هیمین تو فیفا نه لیگ داریم نه تیم ملی مون رو
خوب اگه به خواهیم واقع بینانه باشیم pes نسبت به فیفا دو برتری داره و اونها عبارتند از :
1- طراحی چهره بازیکنان
2- کیفیت بازی
به هر حال فیفا این دو رو هم ارتقا بده می تونیم بگوییم که دوران pes به پایان رسیده
یعنی کیفیت بازی پس بهتر تا فیفا:death:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
طراحیه چهره ؟ من هر وخت چهره ی بازیکنارو تو pes میبینم یاد سیریال والکینگ دد میفتم lagh:: ( نمیگم مال فیفا طبیعیه ها )
چهره ی بازیکنا تو هر دو نسبی هست , مثلا قیافه ی مسی تو pes بسیار تپله طراحیه مزخرفی داره ولی تو فیفا خیلی به خودش نزدیکه . به صورت نسبی میشه گفت قیافه ها برابره .
کیفیت بازیه pes بهتره ؟ shikam::- دیگه همه میدونن از لحاظ گیم پلیو این حرفا فیفا خیلی سرتر از pes هستش .
عزیزم فیفا چندساله pes رو زیر گرفته و از روش رد شده ولی مثه اینکه شما در جریان نیستی , نمرات مجلاته معتبر به این بازی & میزان فروش جهانیش بیانگر این موضوعه .
pes فقط تو ایران طرفدار بیشتر داره اونم به 2 علت اصلی
1- آسونتر و فانتزی تره
2- یا تیم ملیه ایران توش بوده یا همش داره توسط شرکت های داخلی ادیت میشه ولیگ ایرانو گزارشگر فارسی بهش اضافه میشه .
نه داداش پس گیم پلیش بهتر ولی نمیدونم چرا هر وقت بازی کردم بخاطر بگای پس همچی رو خورد کردم:evaa:نقل قول:
نوشته اصلی توسط INDECENT [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]