پاسخ : ·٠•●✿ انتخابات بهترین های سال 1391 سایت دربی | شرکت کنید ! ✿●•٠·
نقل قول:
فنی نویس ترین كاربران انجمن
1mortezam | 2AL1reZA | 3Mohammad
نقل قول:
|
فنی نویس ترین كاربران انجمن:
1- mohammad
2- mortezarm
|
نقل قول:
1.morteazarm
2.feri71
3.ikiusan
نقل قول:
ـــــ|ـ|ـــــــ|ـ|ــــــــ|ـ|ــــــــــ|ـ|ــــــ|ـ|ــــ ـ ـــ|ــ|ــــــ
| فنی نویس ترین كاربر انجمن |
ـــــ|ـ|ـــــــ|ـ|ــــــــ|ـ|ــــــــــ|ـ|ــــــ|ـ|ــــ ـ ـــ|ــ|ــــــ
نقل قول:
نکته بعدی اسم زیبای این اقای باجوئه اخه چطور دلتون میاد حتی به این فکر کنید که این بشر فنی به ذهنمش خطور میکنه چه برسه اینکه بنویسه
شوما بیا اونطرف تا پست دادنو تو حلقت فرو کنمashem:-
پاسخ : ·٠•●✿ انتخابات بهترین های سال 1391 سایت دربی + نظرسنجی | شرکت کنید ! ✿●•٠·
نقل قول:
به نام خدا
سال 1391 هم با همه خوبی ها و بدی هاش داره به روزهای آخرش میرسه . برای فوتبال ما نسبتا سال پرفرازو نشیبی بود . شاید یکی از بهترین افتخاراتمون تو این سال کسب رده خوب در مسابقات المپیک بود و برد کره جنوبی در آزادی و قهرمانی تیم کشتی ایران اشاره کرد . سایت دربی هم به 4 سالگی خودش رسید و در این چند سال من و بقیه دوستان لحظات خوبی رو پشت سر گذاشتیم . امسال هم مثل سال گذشته انتخاباتی میزاریم بعنوان بهترین های سایت دربی در سال 1391 که امیدوارم دوستان حضور پررنگی داشته باشن و به حق انتخاب کنن . به امید سالی پر از موفقیت برای همه دوستان .
بهترین های دربی رو توی سال 91 را انتخاب کنید !
با اخلاق ترین كاربران انجمن
I DO NOT KNOW
GOLL
فعالترین كاربران انجمن
SHIRAZ-SPORT
با سلیقه ترین كاربران انجمن
I DO NOT KNOW
بهترین كاربران انجمن
-alexdelpiero10-ABDOLLAH202:nishkhand:
برترین تشکر کننده انجمن
MORTEZA-MOHAMMAD
بهترین مدیر انجمن
FERI-MOHAMMAD-AL1REza
در آخر امتیازات جمع بندی میشه و بهترین ها برای هر عنوان انتخاب میشه .
با تشکر love::
اول از همه تشکر ویژه دارم خدمت تمامی کاربران فهیم و با ادب و با فرهنگ دربی و سال نو رو در این اخرین لحظات خدمت همتون تبریک میگم.با آرزوی سالی خوش و سلامتی و بهتر از سالی که داره میگذره.امسال بنده از تابستون به این ور زیاد سرنزدم به سایت .اما در همون مدت حضورم شاهد وضعیت کاربران بودم.از اقا جعفر بابت راه اندزی سایت تشکر میکنم که باعث شدن واقعا لحظات خوبی رو داشته باشیم.این قانون کپی برداری متاسفانه وصله ای شده نه تنها به ما بلکه به بسیاری از سایت های خارجی که لینک های دانلود از هم کپی میکنن .خب واقعا چاره ای نیست اما تو سایت چند نفری بودند به خصوص اقا محمد مدیر گل های فوتبال داخلی ایران که خیلی زحمت کشیدند.ازشون تشکر میکنم و یه پیشنهادی هم داشتم که شاید انجامش واقعا سخت باشه و کنترل و مراقبت بخواد اما خب گفتنش خالی از لطف نیست :به نظرم خیلی خوب میشد که تایپکی راه اندازی میکردیم که هرکس سایتی مفید رو (نه وبلاگ خودش)معرفی بکنه تا بقیه هم ازش استفاده بکنن و کسی رو که قابل اعتماد هست و زیاد به سایت سرمیزنه به عنوان ناظر بر این تایپک میذاشتیم.به نظرم خیلی خوب میشد .به هر حال در آخرین لحظات سال نود و یک تشکر ویزه دارم از چند تا از افرادی که امسال باهاشون تو این انجمن آشنا شدم و لحظاتی خوش و حتی آموزنده هرچند کوتاه باهاشون داشتم .افرادی مثل اقا امیر علی.اقا رسول.اقا عبدالله .اقا مرتضی.اقا شاهد.اقا رحیم.اقا مجتبی و ...(که بعضیاشونو حضور ذهن ندارم) .:flowerysmile::flowerysmile:
با اخلاق ترین كاربران انجمن
I DO NOT KNOW
GOLL
فعالترین كاربران انجمن
SHIRAZ-SPORT
با سلیقه ترین كاربران انجمن
I DO NOT KNOW
بهترین كاربران انجمن
-alexdelpiero10-ABDOLLAH202:nishkhand:
برترین تشکر کننده انجمن