من خودم pes بازي مي كنم اما قابل توجه دوستان عزيز بايد عرض كنم كه سال گذشته fifa10 از كارشناسان نمره 9 از 10 رو گرفت و از pes جلو زد به همين دليل شركت konami در pes11 تغيرات زيادي را نسبت به pes9 و pes10 داده است .
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم pes بازي مي كنم اما قابل توجه دوستان عزيز بايد عرض كنم كه سال گذشته fifa10 از كارشناسان نمره 9 از 10 رو گرفت و از pes جلو زد به همين دليل شركت konami در pes11 تغيرات زيادي را نسبت به pes9 و pes10 داده است .
به نظر من pes با این که یه سری نقص داره ولی در کل بهتر و باحالتر از فیفاست :ohum:
مخصوصا این که پیشرفت خوبی داشته و کیفتش بهتر شده.
من هر دو تا شون رو هم بازی میکنم فیفا قبلا خوب نبود اما نسخه جدیدش خیلی خوب شده .به نظر من هرکدوم یک خوبی هایی دارند تو این دو نسخه جدیدشون باهم برابرند اما قبلا pes بهتر بود
بچها من تو فیفا11 هر کاری کردم نتونستم گل سیو کنم هرکی بلده لطفا بهم بگه
به نظر من پی اس بهتره، زیباتر و حرفه ای تر می باشد.
اگر قصد دارید این دو بازی زیبا را اینترنتی خرید کنید [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کلیک کنید.
فیفا بهتره از نظر گلم پلی و بازیکنان pes فقط محیط بازیش قشنگه و بازیکنانش که اصلا شبیه خودشون نیستند
من خودم فیفا بازی می کنم. قبلنا از pes به شدت طرفداری می کردم اما تازگیا ( چند بازی آخری که داده بیرون ) دیگه مثل قبل نیست! خیلی زود آدم ازش زده میشه اما فیفا با اینکه بازیکناش بر خلاف pes شبیه خودشون نیستن اما آدم بهش وابسته میشه. فقط فیفا 11 یک بدی نسبت به فیفا 10 داره اونم اینکه اصلا نمیشه از روی ایستگاهی گل زد. من توی فیفا 10 از 10 تا ایستگاهی 8 9 تاشو گل می کردم اما اینجا نمیشه. کسی هست راهکارشو بدونه و بهم بگه؟!
یه بدی دیگم داره فیفا اینکه بازم بر خلاف pes شادی بازیکنان کم هستن. کلا 3 4 تا شادی داره. استادیو های زیادی هم نداره متاسفانه! به غیر از اینا در کل فیفا عالیه و گیم پلیش خیلی بهتر از pes هست!
pes خیلی سر تره با تمام عیب هایی که داره
دوستان عزیز یه سوال داشتم. اولی رو که کسی جواب نداد ایشالا این یکی رو یکی بدونه!! می خواستم بدونم مثلا این امکان وجود داره که آرم یه شبکه ورزشی معروف رو بالای سمت راست فیفا بذاریم!؟
به نظر من اونایی که میگن pes از fifa بهتره یا نمیدونن فوتبال چیه یا بلد نیستن گیم بازی کنن !!!