تیم خوبی داریم به امید قهرمانی
نمایش نسخه قابل چاپ
تیم خوبی داریم به امید قهرمانی
صيغه جدايي بين پرسپوليس و كريمي جاري شد
به دار آويخته شدن هواداران از دريچه قلب!
1) آخرين لحظات فرصت قانوني فصل نقل و انتقالات هم براي پرسپوليسيها ثمري نداشت. حتي آنها كه چشم به اقتضائات دقيقه نودي فوتبال ايران بسته بودند و با مصاحبه زنده مديربرنامههاي علي كريمي در يك شبكه بينالمللي بارقهاي از اميد در دلشان جوانه زد نيز بامداد ديروز تسليم محض ياس و نوميدي شدند. عقربههاي سياه ساعت، از نيمه شب تجاوز كردند، بيآنكه مردي براي پركردن پيراهن قرمز شماره هشت از راه برسد. حالا هر دو آنها خالي هستند؛ هم آن لباس زيباي سفيد، هم اين جامه سرخ محبوب. كنار ماندن، گويي عقوبت مرزشكنيهاي پسر تند و تيزي بود كه هميشه خلاف جهت آب شنا ميكرد و حرفش را با تمام تلخياش ميزد؛ گاهي با زبان، گاهي با پا، گاهي هم با دست!
2) علي كريمي، وصله ناجور فوتبال ايران است. او كه نباشد، همه چيز در مسير منطقي خودش قرار ميگيرد؛ آدمها به چشم هم زل ميزنند و دروغ ميگويند، لعن و عتابهاي پشتسر، با مخلصم چاكرمهاي پيشرو، آن زوج هميشه موفق تزوير و ريا را تشكيل ميدهند، همه شرايط كاملا OK ميشوند و كسي براي اوقات شريف سياهيها مزاحمت درست نميكند. علي كريمي كه نباشد، هيچ ياغي نترسي ناگهان طغيان نميكند تا چرت آقايان را پاره كند، زهر كلام، كام هيچ كار نابلد سوءاستفادهگري را به تلخي نميكشاند و هيچ مصاحبهاي از استانداردهاي فخيمه منشور حياتي اخلاقي خارج نميشود. علي كريمي كه نباشد... هيچ؛ به قول آن سرپرست محترم، خدا را شكر كه كريمي رفت!
3)بله، آقاي استاد! شما راست ميگويي. قرارداد با علي كريمي مثل تركمانچاي است. خيلي لامروت است اين آدم. به شما ميگويد بابت فوتبال بازي كردنش، «پول» بدهيد. نميداند كه به خاطر بازي در پرسپوليس، آن هم روي چمن آزادي بايد به شما و سازمان محترم تربيت بدني «شهريه» هم بپردازد! اصلا علي كريمي كجاي اين فوتبال است كه براي شما شرط ميگذارد؟ حالا باز حسين بادامكي بود، پولش را يك جوري پيدا ميكرديد و دو ساله قراردادش را به ثبت ميرسانديد، اما علي كريمي هرگز!
4)اروپاييها مريضند كه سر جذب و نگهداشتن نخبههايشان جان ميدهند. مقامات بارسا با دادن اتوئو و 40 ميليون يورو پول نقد براي جذب زلاتان، تماميت ارضي اسپانيا را به مخاطره انداختند. رئاليها هم با دادن 90 ميليون يورو پول براي جذب رونالدو، روي تركمانچاي را سفيد كردند. مهم، اين است كه تيمهاي فوتبال با صرفهجويي و سليقه بسته شوند و خدا را شكر ميكنيم كه ما چنين الگوهاي فوق مدرن مديريتي را در تيمهايي همچون پرسپوليس داريم. حالا كريمي هم اگر نخبه است، مال خودش نخبه است؛ برود اين نخبگياش را جلوي چشم عربها و آمريكاييها پياده كند. مردم ما اينجا به اندازه كافي با ديدن نمايشهاي حميد عليعسگر و هادي نوروزي و اكبر صغيري از تكنيك ناب ايراني سيراب ميشوند... راستي اين آخريها روي هم چقدر پول گرفتند؟!
5) صيغه «جدايي» بين پرسپوليس و علي كريمي جاري شد. نميدانيم چرا همينطوري بيخود و بيجهت، ياد آن قضيه معروف افتاديم كه يك پايگاه افراطي اينترنتي، پيشنهاد كرده بود مليپوشاني را كه در بازي با كرهجنوبي مچبند سبز بستند از مچ دستشان به دار آويخته شوند؛ آنچه بعدها با واكنش تند نكونام و مهدويكيا همراه شد. حالا اما، خيال دوستان ميتواند راحت باشد؛ چه، اگر توصيهشان دقيقا عملي نشد، در عوض هواداران پرسپوليس از دريچه قلب به دار آويخته شدند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیش به سوی قهرمانی در لیگ و جام حذفی
رقم قرارداد علی کریمی با پرسپولیس
به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])،" علی کریمی" که قصد داشت لیگ نهم با پیراهن پرسپولیس به میدان برود در پی عدم موافقت انصاری فرد با تمدید قراردادش، با تیم استیل آذین به توافق رسید.
امیر مهریزی، مدیر عامل استیل آذین با تائید این خبر توضیح داد: با کریمی توافق نهایی را انجام دادیم. تا ظهر هم صبر می کنیم اما دیگر فرصتی برای از دست دادن نداریم و اگر مشکلی نباشد ظهر امروز قرارداد علی کریمی در هیات فوتبال تهران ثبت خواهد شد.
اما امیر مهریزی با بی اهمیت خواندن چنین اخباری اعلام کرد: علی کریمی از نوادر فوتبال آسیا است و قرارداد 500 میلیونی برای او رقمی نیست.
مهریزی در خصوص اخباری که چند روز پیش درباره خروجش از باشگاه استیل آذین به گوش میرسید، توضیح داد: فعلا مدیرعامل استیل آذین هستم چرا که هیات مدیره با استعفایم مخالفت کرد است و باید ببینم چه تصمیمی می گیرند تا اگر شرایط مهیا باشد بمانم.
وی در خصوص علی کریمی افزود: از قرار معلوم خود باشگاه پرسپولیس تمایلی به تمدید قرارداد کریمی نداشت. مگر میشود باشگاه بزرگی چون پرسپولیس نداند که چقدر جای خالی دارد. اگر بگویند نمی دانستیم واقعا کم لطفی کردهاند. پرسپولیسیها با علم به این که اگر بازیکن عراقی قرارداد ببندد لیست پرخواهد شد با این بازیکن قرارداد بستند که نشان میدهد تمایلی به جذب کریمی نداشتند. واقعا یک جای خالی نگه داشتن برای بازیکنی چون کریمی کار بزرگی نبود.
مهریزی گفت: کریمی فقط میتواند در تیمهای تراکتور، شاهین بوشهر و استیل آذین بازی کند. ما قطعا او را جذب خواهیم کرد. توافقات نهایی صورت گرفته است و تا ظهر هم قرارداد وی ثبت خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: تا الان هم اگر برای جذب کریمی صبر کردهایم تنها به خاطر هواداران پرسپولیس بود. دیگر فرصتی نداریم و او بازیکن استیل آذین است.
مدیرعامل استیل آذین افزود: 500 میلیون برای کریمی رقمی نیست. یادمان نرود که او دوسال قبل 6 میلیون دلار از تیم قطری گرفت. کریمی چند بازی ملی دارد؟ بازیکنی که رنگ پیراهن تیم ملی را ندیده ببینید چقدر میگیرد.
مهریزی گفت: چند روز پیش هواداری از پرسپولیس خواهش کرد تا نگذاریم کریمی به تیم دیگری برود. او از ما خواست که علی را به استیل آذین بیاوریم. اگر هواداران پرسپولیس اجازه دهند کریمی برای استیل آذین است. ما حسن نیت خود برای تمدید قرارداد کریمی با پرسپولیس را نشان دادیم اما این کار انجام نشد. با جذب کریمی دیگر بازیکنی جذب نمیکنیم. خوشبختانه با کریمی حرفهای زیادی برای گفتن خواهیم داشت.
پ ن : البته برخی از روزنامه ها از رقم 666 میلیون برای قرارداد کریمی نام برده اند :nishkhand: نوش جونش
سلام من خوشهالم که به جمع ارتش سرخ پیوستم
سلام دوستان خیلی خوشحالم که با شمام .
دیروز سر تمرین پرسپولیس جاتون خالی بود بالاخره محسن خلیلی پا به توپ شد.
علی سلطان هم از تمرین دیدن کرد.
توی تمرین میگفتن صحبتهای هدایتی همش شایعه بوده.
:flowerysmile:تا محسن نیاد خط حمله تیم همینه و زهر دار نیست ایشالا باز برمی گرده
ما فقط نباید به تیم خودمون نگاه کنیم .
اکبر پور با مجیدی تو تمرین درگیر شدن خفن.:eyyyyy:
خدا بخواد جباری هم حالا حالاها مصدومه.
این طور که شنیدم پیش قرارداد بازی کنها رو ندادن اکثر ابیای سوراخ از باشگاه شاکین
خدا بخواد داربی رو شیش تا زدیم.
طالب لو هم با این گلایی که می خوره روحیش ضعیفه.
:balesh:
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: اگر تا پايان فصل در پرسپوليس ماندم جواب فردوسيپور را ميدهم و او را مجبور ميكنم كه از باشگاه عذرخواهي كند.
عباس انصاري فرد در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: دوست نداشتم در برنامه 90 حضور پيدا كنم چون ميدانستم اين برنامه به دنبال چه هدفي است. با وجود احترام خاصي كه براي مسئولان شبكه 3 قائل هستم اما متاسفانه برنامه 90 به يك شوي تلويزيوني تبديل شده است كه بيگانهها از آن استفاده ميكنند.
وي افزود: بايد اين برنامه به فوتبال ما كمك كند نه اين كه به ورزش ما ضربه بزند. اگر در اين برنامه شركت نميكردم ميگفتند ترسو و فراري هستم به همين دليل سعي كردم با مردم صحبت كنم كه با حركت عجيب و غريب مجري برنامه مواجه شدم.
انصاري فرد خاطرنشان كرد: همه اين برنامه را ديدند. من مورد تمسخر مجري قرار گرفته بودم كه هر وقت برنامههاي من را ميشنويد صحبت از پول ميكرد. آيا واقعا اين درست بود؟ من با اين اتفاقات نگران فوتبال ايران هستم چرا كه نود و فردوسي پور با اين كارها فوتبال را تخريب ميكنند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره نظرخواهي برنامه 90 گفت: هيچ اشكالي ندارد. هر كه را دوست دارند ميتوانند در مقابل من قرار دهند اما در آخر فصل اگر در پرسپوليس ماندم جواب فردوسيپور را ميدهم و مجبورش ميكنم كه از باشگاه عذرخواهي كند. در آستانه دربي از هواداران و بازيكنان ميخواهم كه مراقب اين افراد و حاشيهها باشند.
وي تاكيد كرد: لبخندها و كارهاي فردوسي پور ميتوانست به تيم ما ضربه بزند و خوشبختانه در برنامه شب گذشته 90 اجازه خودنمايي زياد به فردوسيپور ندادم.
انصاريفرد در خصوص هشدار به كرانچار اظهار داشت: من هرگز نگفتم كه كرانچار يك بازي ديگر فرصت دارد. او بايد با تمركز بيشتر و استفاده از پتانسيل پرسپوليس تيم را به جايگاه مناسب برساند.
مديرعامل پرسپوليس در خصوص ديدار با علي سعيدلو عنوان كرد: ديدار بسيار خوبي داشتيم. سعيدلو به من گفت با قدرت به كارت ادامه بده و به حواشي كاري نداشته باش.
وي يادآور شد: برخي از افرادي كه در جريان ديدار فوتسال ايران و برزيل خط ميگرفتند و عليه من شعار ميدادند در سالن 12 هزار نفري ورزشگاه آزادي دستگير شدند. آنها خودشان اعلام كردند برخيها به من گفتند عليه شما شعار دهيم.
انصاريفرد ادامه داد: براي من جاي تعجب دارد كه در بازي فوتسال ايران و برزيل كه به دعوت ترابيان و كفاشيان به ورزشگاه رفته بودم چرا بايد اين بياحتراميها به من شود. فكر ميكنم همه متوجه شدند آقايان براي من نقشه كشيدهاند.
وي در خصوص ديدار با حبيب كاشاني گفت: ديدار بسيار خوبي با كاشاني داشتم و سعي كردم درباره مسائل مختلف با او صحبت كنم مخصوصا شرايط حساس دربي براي من بسيار مهم بود. خوشبختانه كاشاني با خلوص نيت در اين جلسه به من كمك كرد و اميدوارم در آينده ارتباط ما نزديكتر شود.
انصاريفرد در پايان در خصوص بازي روز جمعه مقابل پيكان گفت: ميتوانيم با 3 امتياز شيرين به صدر جدول نزديك شويم. من هنوز به اين تيم اميدوار هستم و ميدانم اگر بخواهيم ميتوانيم قهرمان ليگ برتر شويم.
این انصاری فرد هم چشماش رو به همه چی بسته dallliii
نمی خواد قبول کنه که هوادارها حق دارند از تیمشون برد بخوان و از مدیر تیم هم بخوان امکانات رو به موقع مهیا کنه.
با کمال پررویی هم می گه امکانات و پول ما و استقلال یه اندازس ولی ما این مشکلات رو داریم.
هر چند فردوسی پور هم شورش رو در آورده بود و احترام رو بعضی از اوقات نگه نمی داشت.
باید این ضعفش رو تصحیح کنه .
با اون قسمت حرفهای انصاری فرد البته موافق بودم که برنامه 90 این اواخر رو به سمت ایجاد تنش و حاشیه می ره تا کمک کردن به فوتبال.
چند سالی هست که حتی بخش کارشناسی هم برداشته شده (حالا به هر دلیلی) و اون زمان هم به پرداختن به حاشیه ها اختصاص داده شده:flowerysmile: