امروز در الدترافورد ( کنفرانس سر الکس )
گروه تحريريه Manutd.com ، Inside United و United Review اخرين اخبار را به طور مرتب و روزانه از الدترافورد براي شما ارائه ميکنند .
تمامي ساعات به وقت تهران هستند.
12:30 من الان در سالن مستقر شدم و اماده ورود رئیس هستم .انتظار میرود که انتقال بربا ، روز اخر نقل و انتقالات و احتمال حضور فلچر در ترکیب تیم برای لیگ قهرمانان مواردی باشد که رئیس راجب شان صحبت کند .(نیک کوپاک)
نکات مهم کنفرانس رئیس
بازی با ساوتهمپتون
در بازی با فولهام در نیمه اول ما عالی بودیم اما بعد تمرکز و دقت مان را از دست دادیم و گل خوردیم .نمایش ما در برابر فولهام شامل کلی نکات مثبت بود .
ساوتهمپتون دو بازی اولش را باخته و مشخصا این شروعی که ان ها میخواستند نبوده است اما نایجل ادکینس سرمربی ان ها کار بسیار خوبی دارد انجام میدهد . ان ها استادیوم ، زمین تمرینی و پول خوبی دارند بنظر من ان ها شانس ماندن در لیگ را دارند .
مصدومان
وین فقط برای یک ماه از میادین دور است بله زخم بدی بود اما ما به خوبی و با دقت درمانش کردیم .من فکر میکنم که او تا یک ماه دیگر برگردد . این حقیقت که مصدومیتش از ناحیه کشاله و یا ماهیچه نیست نکته خوبی است چون میتواند از همین الان در سالن بدنسازی تمرین کند .
اشلی یانگ دچار مصدومیت شده و به همین خاط در لیست تیم ملی هم حضور نداشت اما مشکلش جدی نیست .
اینکه FA گذاشت همه بفهمند یانگ مصدوم است خوبی ان ها را میرساند !
دفاع وسط الان مهمترین نگرانی ما است .ایوانز برای تیم زیر 21 ساله ها بازی کرد و مشکلی هم احساس نکرد او در حال حاضر بهترین گزینه ای است که در این پست داریم .جونز مقداری تمرین کرده اما هنوز اماده نیست . وضعیت ریو هم به همین صورت است . ایوانز شانس خوبی برای حضور در ترکیب دارد و این به ما اجازه میدهد که کریک را به خط هافبک برگردانیم .
برباتوف
او هنوز نرفته است . ما در این چند روز اخیر هیچ تماسی از طرف او نداشتیم .ما فکر میکردیم که او در حال رفتن به ایتالیا و تیم فیورنتینا است اما ظاهرا وی مسیرش را عوض کرده است .اگر با شما صادق باشم او ممکن است هر جایی باشد مثلا من شگفت زده نمیشوم اگر وی به تاتنهام برود البته منظورم این است معلوم نیست که او قطعا به فولهام برود.
وقتی ما نحوه بازی مان را عوض کردیم ان دیگر با سبک بازی او جور نبود .ما تصمیم گرفتیم که با سرعت بیشتری بازی کنیم .
نیمکت نشین کردن رونی
تصمیم اسانی نبود چون من باید بازیکنی بسیار خوب که خیلی هم گل میزند را بیرون میزاشتم اما او اندکی از بقیه از نظر وضعیت جسمانی و فیزیکی عقب تر بود .تصمیم اسانی نبود اما گرفته شد .
فلچر
او هر روز دارد تمرین میکند من فکر میکنم که هفته اینده به کمپ تیم ملی اسکاتلند برود و با ان ها مشغول تمرین شود .او برای تیم زیر 21 ساله بازی کرد و بسیار خوب بود .اما با وجه به وضعیت وی ما فقط باید صبر کنیم و شرایط را بررسی کنیم .اگر او به همین ترتیب ادامه دهد قطعا ما او را در برنامه هایمان در نظر میگیریم چون وی بازیکن فوق العاده ای است . درن براحتی میتواند در ترکیب 25 نفره ای که به یوفا برای لیگ قهرمانان میدهیم قرار بگیرد .
نقل و انتقالات
بازیکن دیگری به ما اضافه نخواهد شد و عجله ای هم برای قرض دادن بازیکن ها نیست چون برای قرارداد های قرضی هنوز 7 روز دیگر فرصت باقی است .
منبع : mymanutd.ir