خدایی منم چندتا حرکت زیزو رو تو این بازی دیدم کف کردم چه رفلکسی داره هنوز
راموسم که به قول علی فر خیلی شکیل تر شده:hehee:ولی خدایی این مدل مو بهش خیلی میادا امیدوارم بزنه تو کاره این تریپ
نمایش نسخه قابل چاپ
خدایی منم چندتا حرکت زیزو رو تو این بازی دیدم کف کردم چه رفلکسی داره هنوز
راموسم که به قول علی فر خیلی شکیل تر شده:hehee:ولی خدایی این مدل مو بهش خیلی میادا امیدوارم بزنه تو کاره این تریپ
زیزو که واسه من یه نابغست.از نظر من بهترین بازیکن تاریخه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راموسو عشقه دمش گرم.انصافا خوش تیپ تر و خوشکل تر شده.:flowerysmile:
تصاویر ژرمن ها در فکر اغوای کریستیانو
مرجع خبري رئال مادريد : آلمان ، در بازی اولیه خود در یورو به مصاف پرتغال می رود که طرفدارانش در تلاش هستند تا کریستیانو را اغوا کنند که بازی خوبی نداشته باشد . در حقیقت موزه مادام تیوزا در برلین ، از مجسمه شمعی کریستیانو رونمایی کرده است .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی قیافه راموس رو دیدم شاخ درآوردم . کپی یکی از معلمام شده به چند نفر هم نشون دادم اون ها قبول کردن .
با این حال واقعا خوشگل تر شده . انگار یه آدم دیگه است .
مگر بازي پخش شد از شبكه بارسا تيوي؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا موهاي راموس يه جور خواستي شده اگر همون مثل قبل بود با اوزيل اشتباه ميگرفتمش :hehee:
کریستیانو به مارسلو: قبولت دارم.رفیق!
مرجع خبري رئال مادريد : انتشار یک نوشته به نقل از مارسلو ، در شبکه های اجتماعی ، طوفان به پا کرد . " مسی بهترین بازیکن جهان است . " حساسیت ماجرا زیاد بود ، نه تنها به این خاطر که مارسلو ، هم تیمی بازیکن پرتغالی است بلکه به این خاطر که این دو رفاقت نزدیکی با هم دارند . این جمله توسط وبسایت گلوب اسپورت مدعی شده بود اما هیچ مدرک ویدئویی در موردش وجود نداشت . فقط نوشته ها بودند ...
مارسلو از اتفاقاتی که افتاد و حرفهایی که در دهانش گذاشته بود ، عصبانی بود . در حقیقت ساعاتی بعد در صفحه توئیترش نوشت :" حرفهایم را تحریف کردند . من گفتم که مسی آخرین کسی بوده که توپ طلا را برده ، نه این که از نظر من بهترین باشد . بی شک به نظر من ، کریستیانو بهترین است و روابطم با او را خراب نمی کنم . من 100 درصد با کریستیانو هستم . "
در حقیقت خود کریستیانو هم در ساعات آغازین سه شنبه ، تماسی با بازیکن برزیلی داشته است . مارسلو در اردوی تیم ملی برزیل در نیوجرسی بسر می برد و شنبه باید مقابل آرژانتین با هیگوائین ، آگرو و ... قرار گیرد . این بازی دوستانه خواهد بود .
کریستیانو به عنوان بزرگتر ، سعی کرد که هم تیمی خود را آرام کند :" مارسلو ، آرام باش ، قبولت دارم ، رفیق . مهم نیست . ما دوست هستیم و یک دقیقه هم از هم جدا نمی شویم . "
مارسلو و اطرافیانش ، به مصاحبه برزیل با سایت فدراسیون فوتبال برزیل استناد می کنند . ستاره برزیلی گفته بود :" اگر کریتسیانو در تیم من نبود ، شاید مهارش مشکل ترین بود . اما چون در تیم من است ، سخت ترین رقیب ، مسی است . "
از دوستی این 2تا لذت میبرم
بچه ها اين زيزو هم هنوزم يه نابغه هستش من تازه كشفش كردمdallliii
کریستیانو: بعد از بازی با بایرن خیلی گریه کردم
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو در زمان حضورش در یورو ، با شبکه پرتغالی سیک تی وی صحبت کرد . در این مصاحبه ، بازیکن رئال مادرید در این باره که آخرین باری که گریه کرده چه زمانی بوده گفت :" به خوبی یادم است . درست پس از بازی با بایرن مونیخ بود . بازی مهمی بود. خیلی گریه کردم ، خیلی ... "
مهاجم رئال مادرید می داند که می خواهد به فوتبال ادامه دهد و معتقد است که تمرین کردن بیش ار هر چیزی برایش هیجان انگیز است . ستاره پرتغالی در ادامه گفت :" همیشه به تمرین هایم فکر می کنم ، هر روز برایش آماده می شوم . روزی که چنین امیدی نداشته باشم ، فوتبال را ادامه نمی دهم . "
ستاره پرتغالی با وجود تمامی رکوردهایی که در این فصل شکسته ، می خواهد به این روند ادامه دهد و موفقیت ها را به کارنامه ورزشی خود استفاده کند . این بازیکن با تیم ملی کشورش هم رویاهایی دارد :" آرزویم رسیدن به یک جام با پرتغال است . " هر چند که کریستیانو امیدوار است یک جام فردی دیگر را هم کسب کند ، یعنی توپ طلا .
این ستاره آمار گلزنی فوق العاده ای در این فصل داشته و توانسته اولین بازیکن تاریخ لالیگا باشد که دروازه همه تیمها را می گشاید . وی به سیک تی وی گفت :" منتظرم توپ طلا را در ژانویه ببرم
این که کیرستین توپ طلا رو میگره شکی درش نیست پس نمی خواد داداش علی رضا خودت رو نگران کنی مگر این که بخواد پارتی بازی کنند
داداش پوریا کجای اوزیل شبیه راموس اوزیل شبیه قورباغه
داداش دانیال معلمتون یعنی اینقدر جوون و خوشتیپ
اما جدا راموس قیافش خیلی باحال شده
داداش من میزارم شما ببینین.من که خودم می خونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بیچاره اوزیل کجاش شبیه قورباقست!؟