البته راست میگی.ولی بهتر بود که یه بازیکنی که در سطح چلسی باشه خریداری بشه.منم از موسز شناخت کافی ندارم ولی به نظر بیشتر بازیکن قدرتیه تا تکنیکی ولی نمیدونم تو کله دیمتئو چی میگذره ولی با این حال مطمئنم که موفق میشیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
البته راست میگی.ولی بهتر بود که یه بازیکنی که در سطح چلسی باشه خریداری بشه.منم از موسز شناخت کافی ندارم ولی به نظر بیشتر بازیکن قدرتیه تا تکنیکی ولی نمیدونم تو کله دیمتئو چی میگذره ولی با این حال مطمئنم که موفق میشیم.
خب قرعهکشي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا امشب برگزار شد و چلسي که مدافع عنوان قهرمانيه با تيم يوونتوس قهرمان سری a همگروه شد، يوونتوس که تو سيد 3 بود انتظار ميرفت تو گروه نهچندان آسوني بيفته، دو تیم دیگه این گروه هم شامل شاختار دونتسک و نوردسيلاند میشه.
بعد از گروه مرگ ( گروه d) که تشکیل شده از چهار تيم قهرمان اسپانيا، انگليس، آلمان و هلند که شامل رئال مادريد، منچسترسيتي، آژاکس، بروسيا دورتموند میشه ،به نظر من بازیهای این گروه جذابتره از بقیه گروها مخصوصا رویارویی چلسی با یووه که فصل پیش با رکورد بازی بدون باخت قهرمان سری a شد.
ولی من مطمئنم که چلسی تو گروه خودش یه عنوان تیم اول صعود میکنه.
بد بازی کردیم و بد باختیم تو شب نبود کاپیتان تری دفاع بسیار نامنظم بود و گل زود هنگامی هم که خوردیم مزید بر علت شد که شیرازه تیم از هم بپاشه کلا همه بد بودن هافبک هم که هیچ کمکی به دفاع نمیکردن تو این شب پشت سر ایوا هم بسیار خالی بود و تو زدحمله ها شدیدا غقب میافتادن از بازیکن حریف اگه یه دفاع راست خوب گیرمون میومد ایوا رو تو پست تخصصیش بازی میدادیم بهتر بود لوییز هم به نظرم دیشب یکی از بدترین بازی هاش بود تیم حرفیم یکی از شب های خوبش بود توران و فالکائو واقعا عالی بازی کردن
اما به قول دوستمون زندگی ادامه داره...............اینقدر چلسی رو دوست داریم که با این شکست ها دل زده نمیشیم ازش
هنوز اول فصله و فقط دو تا جام از دست رفته . دو جامی که فقط اسم دارند ولی خوب بردنشون روحیه خوبی رو به تیم میده ولی هنوز 5 جام دیگه مونده و مخصوصا لیگ برتر که خیلی بهش امیدواریم . الان هم باید دی ماتئو کارش رو بکنه و گرنه رفتنش هیچ کمکی نمیکنه و باید امیدوار باشیم توی این 15 روی که مسابقات تعطیله بتونه شرایط تیم رو برگردنه و باید منتظر بمونیم که در آینده چه اتفاقاتی می افته .
من توی خیلی از سایت ها دیدم که طرفدارای تیم های دیگه به چلسی توهین کردن ولی دنیا همیشه یه جور نیست و بالا و پایین داره . بعضی ها هنوز 3 بازی بیشتر هم نگذشته دارن در مورد اخراج دی ماتئو حرف میزنن در صورتی که فرگوسن و ونگر در سال مگه چند تا جام میارن ولی این همه سال موندن . معلوم نیست که چرا اینقدر انتظارات از چلسی زیاده ؟
نمیدونم چرا چلسی دیشب اون چلسی همیشگی نبود و بازیکنان هم خیلی بد بازی کردند تو همه پست ها مخصوصا تو دفاع که هر چی پاس تو عمق میداند جا میموندن، البته بازی خوب اتلتیکو رو هم نمیشه نادیده گرفت.
بعد از سه برد اولی که تو لیگ کسب کردن انتظار میرفت که بازیکنان به اون هماهنگی لازم رسیده باشند ولی دیشب خلافش ثابت شد.
شاید این ناهماهنگی به خاطر سبکیه که چلسی تو این فصل میخواد بازی کنه با خریدای خوبی که کرده و بعد از انتقادایی که از بازی تیم تو فصل پیش کردن که چلسی ضد فوتبال ودفاعی بازی میکنه حالا میخواد یه بازی هجومی و تماشا گر پسندی رو به نمایش بزاره.
همون طور که دیمتئو بعد از بازی گفته که تیمم به اون هماهنگی لازم نرسیده و بازیکنان جدید هنوز نتونستند خودشونو تو تیم جا کنند و تو بازی های بعدی به هماهنگی لازم میرسیم ما هم امیدواریم چلسی بتونه بعد از این باخت خودش رو جم کنه و برا بازی های بعدی چه تو لیگ و چه تو جام قهرمانان به اون هماهنگی لازم برسه.
با اینکه دیشب 4-1 باختیم ،من هنوز به مربی گری دیمتئو اعتقاد دارم و مطمئنم چلسی با این مربی به اون جایگاهی که مستحقشه میرسه.
آقا دانیال هم بگم که چلسی باشگاه شهر لندن مسلما هواداری زیادی داره و همیشه هوادارن از تیم خودشون توقع زیادی دارن مخصوصا تیم بزرگی مثل چلسی یکی از این توقع های بزرگ قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بود که باشگاه توقع نداشتن چلسی قهرمان بشه.ولی شد.در باره صحبت درباره هواداران چلسی هم بگم که خودم در دربی های شهر لندن هوادار چلسی بودم(دربی لندن و منچستر)منظورم بازهای چلسی و یوناتید و آرسنال بود.
اما مورد عجیب ایندفعه اینه که چلسی چهار برصفر در مقابل اتکتیکو باخت!البته همهچی در فوتبال اتفاق میافته ولی فکر نمی کردم چلسی با این نتیجه شکست بخوره مسلما اون چلسی چلسی قبل نیست.:flowerysmile:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فردا بازی بسیار حساس مقابل یویونتوس رو داریم که اون هم تا اینجا تمام ازی هاش رو تو لیگ برده ولی مهم تر از همه اینه که توی این بازی دفاع چلسی آماده تره به خصوص داوید لوییز که تو بازی با qpr خیلی بهتر از بازی با اتلتیکو بود ، در ضمن رامیرس و ماتا هم نسبت به اول فصل آمادگیشون بیشتر شده . اما باید امیدوارم باشیم که تورس آماده باشه و گرنه ممکنه هازارد نتونه کار خاصی رو انجام بده .:okh:
باخت تو اون بازی هم دلایل خاص خودشو داشت و از اون بازی بیشتر از 20 روز گذشته و شرایط فرق کرده .نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE GAME HHH [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا کنه امشب برنده شیم ولی به نظرم یوونتوس خیلی آماده تر از چلسی ظاهر شده و شانس برنده شدنمون پایینه تورس هم آمادگی لازمو داره خدا کمکش کنه love::
خب بازی اول حساسیت خودشو داره و کسب امتیاز برا هر دوتیم اهمیت زیادی داشت، و هر چند تو اولین بازی با شرایط میزبانی یک امتیاز رو کسب کردیم ولی ایشالا تو بازی های بعدی بهتر کار کنیم و به عنوان تیم اول از گروه صعود کنیم:yes:
چلسی تو این بازی خوب بازی کرد و بازیکنان نسبت به بازی مقابل اتلتیکو خیلی هماهنگ تر نشون دادند البته خلاقیت اسکار تو زدن دو گل عالی بود ولی هنوز جای یه مهاجم طراز اول و خلاق مثل دروگبا تو تیم احساس میشه البته تورس هم خوب بازی کرد و امیدواریم به روزای اوجش برگرده،
بازی خوب یووه و اداره کردن بازی بعد از اینکه دو هیچ عقب بودند و جبران دو گل خورده رو هم نمیشه نادیده گرفت مخصوصا دفاعشون که نزاشتن بازیکنان چلسی موقعیت آنچنانی رو رو دروازه یووه ایجاد کنند و نشون دادند الکی یه فصل رو بدون باخت قهرمان نشدند.
انصافا بازی خیلی قشنگی بود چلسی خیلی خوب بازیرو شروع کرد یووه هم اومده بود تا از ضد حمله یا پاس هایی غمقی بتونه گل بزنه که یک موقعیت هم داشتن که چک نزاشت مارکیزیو کاری کنه
اشتباه چلسی این بود که بعد از زدن 2 گل خواست بازیرو آروم کنه که همینم باعث شد اونا بتونن گل بزنن ایکاش به حملاتشون ادامه میدادن
گل دوم اسکار عالی بود حتی میتونه قشنگترین گل سال 2012 بشه تو 3 دقیقه دو گل زد .نشون داد آیند خوبی داره
به نظرم مساوی نتیجه عادلانه ای بود نیمه دوم اونا بهتر بودن و تونست گل هم بزنن حتی یه تیر هم زدن
فقط ایکاش ماتا اون موقعیت رو خراب نمیکرد یعنی اگه بازی 3-1 میشد دیگه یووه بیخیال حمله کردن میشد
میکل خیلی بد واسه چلسی بازی کرد از اون اول بازی پاسای اشتباه میداد که آخر هم کار دستمون داد اگه بتونه اون بازیکن اواخر سال قبل بشه عالی میشه ولی در حال حاضر خوب نیست
ایکاش میرلس رو نمیفروختن