نقل قول:
در مورد هازارد من یه شایعاتی شنیدم که خودش میگه به شرط شماره 10 میام یونایتد و رونی قبول نمیکنه که شماره 10 رو بدن هازارد ولی به نظر من این ها همش شایعه هست و فک نکنم هازارد به خلاطر شماره 10 بیاد یونایتد و کلا خودش میخواد بیاد و حتی خونوادش هم قبول دارن فقط وکیلش یه جورایی می خواد پول بیشتری رو کاسب بشه و هی لفتش میده ولی کلا قضیه ی هازارد خیلی جدیه و میتونیم امیدوار باشیم کلا من یه چندتا بازیکن دوست داشتم بیان که اومدن و چندتایی نیومدن مثل رونی ..بربا و توز:ogh:و بازیکنی مثل سیلوا هم که نیومد و رفت سیتی مطمئنم مسئله هازارد مثل اسنایدر نمیشه و حتما میاد و اگه بربا بره دوست دارم شماره 9 به ولبک برسه نظر شما چیه؟
پ.ن : اشلی یانگ و جونز هم امشب خوب بازی کردن و یانگ یه گل قشنگ هم زد
اگه اين قضيه شماره ها واقعيت داته كه بعيد ميدونم صدسال سياه ميخوام نياد يونايتد ! ولي ميدونم همش شايعه هست و اصلا با عقل جور در نمياد ! تازه مگه شماره 7 يونايتد از 10 كمتره ؟!ki:: خب معلومه نه !
منم يه حسي بهم ميگه مياد تا ببينيم چي پيش مياد.
آره گل يانگ فوق العاده بود:love: واقعا حيف شد اين فصل از يانگ هم نتونستيم درست و حسابي استفاده كنيم و زياد مصدوم شد ! اين بازيكن پتانسيل بالايي داره و فصل بعد ميتونه بيشتر بهمون كمك كنه . جوينز هم كه تو تيم ملي خودشو اثبات كرده ! احتمالا تو مسابقات يورو روي نيمكت باشه ولي بازم ازش باز ميگيرن . فقط يكي نيست به اين هاجسون بگه لسكاتو آوردي جاي فرديناند ؟!:-ang
نقل قول:
واااااااای چندتا کلیپ دیدم از هازارد فوق العاده است:ahaaaaaa:
باور کنید پا به توپش عین کریسه:ohum:
خوب شوت میزنه
پاس هاش که فوق العاده است
اینقدر بازیش خوبه که یکم شک کردم بیا منچسترheee::
آره منم شنیدم که هر تیمی بره شماره 10 و......... ولی به نظرم شایعه است.شماره7 منچستر که فعلا بهتراز10
به نظر میرسه بازیکن یاغی باشه ولی با این حال آرزو میکنم بیاد چون واقعا چشم منو گرفته و شک ندارم تو سال های آیتده بهترین بازیکن جهان میشه
آره واقعا تكنيك و خلاقيت بالايي داره ! شوت هاش بيشتر فني هست , پاس خوب ميده و اين ميتونه مهمترين شاخصه براي ما باشه , خوب بودنش ربطي به نيومدنش به يونايتد نداره و اين وسط بايد ديد خودش كار زير نظر فرگي و در تيمي به بزرگي يونايتد رو به خاطر چند مليون پول ول ميكنه بره چلسي يا سيتي يا نه !!!! اميدورم به خاطر پول تيمشو انتخاب نكنه چون اونوقت ديگه من هم ازش متنفر مشم ! مثل نصري !
داداش فراموش نكن همين روني خودمون هنوز سني نداره و ايشالا ميخواد بياد تو بهترين هاي جهانom::