-
پالاسيو به اينترميلان پيوست
رئيس باشگاه جنوا ايتاليا روز سه شنبه اعلام کرد رودريگو پالاسيو مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال جنوا فصل آينده براي باشگاه اينترميلان به ميدان خواهد رفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]انريکو پرزيوسي گفت :« پالاسيو در اينترميلان است و ما به توافقي دست يافته ايم ». پالاسيوي سي ساله فصل گذشته نوزده گل براي تيم فوتبال جنوا به ثمر رساند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از جنوا، پالاسيو در باشگاه اينترميلان به بازيکنان آرژانتيني ديگر از جمله خاوير زانتي، استبان کامبياسو، ديه گو ميليتو، والتر ساموئل، ريکاردو آلوارز و مائورو زاراته مي پيوندد .
-
جنوا موافقت کرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جنوا تایید کرد که بر سر انتقال پلاسیو با اینتر به توافق رسیده است و این انتقال بزودی انجام خواهد شد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا - نام پلاسیو مدتی است که با اینتر پیوند خورده است و ممکن است این بازیکن را بزودی در لباس اینتر ببینیم.
سران جنوا اظهار داشتند:
"اینتر پلاسیو را میخواهد و قصد دارد او را برای دو سال به خدمت بگیرد که این برای هر دو باشگاه یک فرصت خوب است و بهمین دلیل ما به توافق رسیدیم و این می تواند یک همکاری خوب باشد.ما هم قصد انجام یک معامله را داریم و باید منتظر بمانیم و ببینیم که چه می شود"
-
دعوت اسنایدر از روبن!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وسلی اسنایدر که اکنون در اردوی تیم ملی کشورش به سر میبرد از هموطنش روبن دعوت کرد که به اینتر بیاید.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت تریبال فوتبال - اسنایدر از روبن در مقابل اعتراض هواداران دفاع کرد.
در جریان بازی دوستانه تیم ملی هلند در مقابل منتخب بوندسلیگا تماشاگران برای آرین روبن هو کشیدند و اسنایدر در این مورد اظهار داشت:
"واکنش هواداران بایرن واقعا زشت و ننگ آور بود و این اصلا حرکت خوبی نبود شکست یک تیم اصلا به یک شخص بستگی ندارد بهر حال اگر روبن از من میشنود من به او میگویم که به اینتر بیاید...این تابستان"
-
تمجید کاپیتان از پلاسیو
زانتی که اکنون در اردوی اندونزی قرار دارد پلاسیو را بازیکنی بزرگ و یک قهرمان دانست.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت اف سی اینتر نیوز - زانتی اظهار داشت که در اندونزی بسیار خوشحال است.
زانتی افزود:
"اندونزی تجربه ای فوق العاده برای ما خواهد بود و این اولین باریست که ما به این کشور آمده ایم.اکنون ما در حال آماده سازی هستیم و سپس به فکر سال آینده و تجدید قدرت تیم خواهیم بود."
زانتی در مورد پلاسیو و پیوستن او به اینتر گفت:
"ما خوب میدانیم که در حال صحبت کردن در مورد یک بازیکن بزرگ و یک قهرمان هستیم.کسی که قهرمان است نه کسی که در حال قهرمان شدن می باشد"
-
استرا : دوران جدید اینتر با، من
آندریا استراماچیونی مربی جوان و آینده داری که بعد از قهرمانی با تیم جوانان اینتر در لیگ قهرمانان توسط رئیس باشگاه به تیم اصلی فراخوانده شد و جایگزین رانیه ری قرار گرفت تا فصلی جدید در کتاب تاریخ اینتر باز شود .
استراماچیونی خیلی زود موراتی را متقاعد کرد که جای او بر روی نیمکت اصلی باشگاه اینتر است و باید برای او در تیم بزرگسالان جا باز کند ، موراتی و کادر فنی تیم اینتر تنها 48 ساعت بعد از قهرمانی تیم جوانانشان در لیگ قهرمانان آندریا جوان را جایگزین کلودیو رانیه ری کردند تا به قول گفته خودِ استرا : " دوران جدید اینتر با من " آغاز شود .
در حال حاضر تیم اینتر در اردوی آسیایی خود در کشور اندونزی به سر میبرد ، آندریا استراماچیونی دیشب مصاحبه ای جالب خواندنی با شبکه اسکای اسپورت ایتالیا داشت که در ادامه میخوانیم .
" اینتر در آن مقطع یک چتر نجات میخواست و از من خواستند تا با آنها قرداد امضا کنم ولی من بسیار آرم بودم و به این فکر نمیکردم که شاید یک اشتباه باشد "
این حرفهای مربی جوان ولی بزرگ اینتر میلان در مورد چگونگی عقد قرادادش با تیم اصلی باشگاه بود ، این روزها او را با خوزه مورینیو و ویلاس بواس مقایسه میکنند چون او هم مثل آنها بازیکن حرفه ای نبود ولی مربی بسیار توانمند و حرفه ایی شده است .
" من خیلی دوست داشتم یک بازیکن حرفه ای باشم و این یک رویا برای من بود ، اما به هر حال من هیچ وقت مثل یک حرفه ای فوتبال بازی نکردم ولی در همان زمان درس خواندم و در مورد حرفه ای بودن مطالع کردم و این عشق من بود ."
" همیشه در زمان بچگی دوست داشتم اسرار و اطلاعات مربیان تیم جوانان رم را بدزدم! ، سپس آنها از من خواستند که به FIGC مراجعه کنم و مربی گری را ادامه دهم ، آریگو ساکی به من گفت چیزهای شگفت انگیزی در تمرینات تیم من وجود دارد ، ساکی همیشه یک الگو برای من بود "
نقطه اوج هنرنمایی استراماچیونی 36 ساله پیروزی 4 - 2 اینتر مقابل میلان در داربی معروف مادونینا که در آن بازی میلان هم شانس قهرمانی خود را عملا از دست داد و هم اینکه استاد بازگشت با تیمی که با این کلمه آشنایی کاملی دارد بازی 2 به یک شکست خورده را با گلهای میلیتو و مایکون 4 به 2 برد .
" یک حرکت سازمان یافته همیشه از دفاع شروع میشود ، ولی نقش وسلی اسنایدر در دربی برای من حیاتی بود."
"من همیشه میگویم ما باید فشارمان را تا عمق آنها وارد کنیم ، بنابراین وس (اشاره به وسلی با لحنی صمیمانه و خودمانی) کاملا میتواند تصمیم بگیرد چه روشی را چه زمانی اجرا کند ، او در دربی اینکار را به درستی انجام داد ."
" هنگامی که گوشه و کنار به نفع ما باشد تیم شما برنده است ، من یک بازیکن دارم که میتواند به خط و پرچم نزدیکتر باشد ، پس ما همیشه نیاز به محوطه جریمه نداریم."
تیتر بزرگی در مورد مصاحبه مایکون بعد از داربی و حرف های او در مورد مربی جوان تیمش که گفته بود " استرامچیونی تعیین کننده بود و این نتیجه اتفاقی و تصادفی نبود "
استراماچیونی در ادامه در اینباره سخن گفت : " خیلی خوشهال میشوم در این مورد صحبت کنیم چون این حرفها برای یک مربی رضایت بخش است . ما برای آن بازی تمرین کردیم و سختی کشیدیم و یک بازی مرگ یا زندگی بود به فکر بودیم که مایک ( اشاره به مایکون با لحنی صمیمانه و خودمانی) به من گفت : " نگران نباش در سن سیرو هدف بزرگ تر است ... "
-
پس از برخورد بد هواداران بایرن
اسنایدر: روبن باید به اینترمیلان بیاید
خبرگزاری فارس: هافبک هلندی نرآتزوری از هموطن خود خواست از بایرن مونیخ جدا شود و به اینترمیلان بپیوندد.
به گزارش خبرگزاری فارس، وسلی اسنایدر که از برخورد هواداران بایرن مونیخ با همتیمی خود در تیم ملی هلند به شدت ناراحت است، خواستار حضور روبن در جوزپه مهآتزا شده است.
تیم ملی فوتبال هلند در دیداری دوستانه پیش از آغاز یورو 2012 با بایرن مونیخ روبهرو شد که این دیدار به برتری 3 بر 2 باواریاییها انجامید. در این دیدار هواداران بایرن به دلیل پنالتی از دست رفته روبن در فینال لیگ قهرمانان اروپا برابر چلسی در وقتهای تلف شده او را هو کردند. در این بازی هر زمانی که توپ به روبن میرسید، هواداران با سوتهای خود از او استقبال کردند. این موضوع واکنش اسنایدر را در پی داشته است.
هافبک اینتر در این مورد گفت: رفتار هواداران بایرن مونیخ بسیار بد بود. اوضاع زمانی بدتر میشود که شما میبینید هیچ یک از بایرنیها از او حمایت نمیکنند. آنها با این رفتار خود روبن را به خروج از باشگاه ترغیب میکنند. این دیدار یکی از بدترین روزها برای آرین بود. اگر از من بپرسید میگویم بهتر است او در تابستان به اینترمیلان بیاید.
آرین روبن به تازگی قرارداد خود را تا پایان سال 2015 با بایرن مونیخ تمدید کرده و همین موضوع ممکن است به ماندن وی در جمع باواریاییها منجر شود.
-
مهاجم آرژانتيني جنوا به اينتر پيوست
پالاسيو مهاجم آرژانتيني جنوا با اينتر به توافق نهايي رسيد و به طور رسمي به اين تيم پيوست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] باشگاه جنواي ايتاليا اعلام کرد که با اينتر براي انتقال "رودريکو پالاسيو" به توافق رسيده است و اين مهاجم آرژانتيني فصل آينده را در "جوزپه مه آتسا" توپ خواهد زد.
انريکو رييس باشگاه جنوا در گفتوگو با شبکه «اسکاي» ايتاليا، گفت: پالاسيو فصل آينده پيراهن اينتر را خواهد پوشيد و در اين زمينه به توافق نهايي رسيدهايم. پالاسيو بعد از اين که تيم به ليگ پايينتر سقوط کرد درخواست جدايي کرد و با توجه به پيشنهاد خوب اينتر موافقت کرديم.
پالاسيو در سال 2009 از بوکاجونيورز آرژانتين به جنوا پيوست و جانشين ديهگو ميليتو در اين تيم شد. او هشت بازي ملي براي آرژانتين انجام داده و در ليست نفرات دعوت شده به اين تيم در جام جهاني 2006 بود.
-
اینتر - لاوتزی : شدنی است
ازکویل لاوتزی ستاره 26 ساله و آرژانتینی ناپولی این روزها در صدر اخبار نقل انتقالات فوتبال باشگاهی ایتالیا و جهان است ، ازکویل از تیمهای اینتر ، پی اس جی ، یوونتوس و رئال پیشنهادات جدی دارد ولی در این بین نام اینتر و پی اس جی از دیگر نام ها پر رنگتر است .
به گزارش کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از بخش ورزش شبکه مدیاست - اینتر میلان در حال حاضر بیش از پیش به آرژانتینی ها علاقه مند شده است و بعد از قطعی کردن انتقال پالاسیو که یک بازیکن بسیار کار آمد برای این تیم به حساب می آید به دنبال بدست آوردن لاوتزی است تا خط حمله خودش را کاملا آرژانتینی آتشین کند .
موراتی طبق قولی که به هواداران داده است میخواهد با نقل و انتقلات درست و بجا عملکرد ضعیف اینتر در دو سال اخیر را به دست فراموشی بسپارد ، ماسیمو برای رسیدن به آرزوهای خود و هوادارانش دست به هر کاری میزند حتی با اینکه اینتر از نظر مالی مشکلات زیادی دارد .
جدید ترین تصمیم موراتی این است که با پیشنهاد پاتزینی و مالکیت کامل پاندف به ناپولی ازکویل لاوتزی را به تیم خودش بیاورد .
از سوی دیگر احتمال جدایی فورلان و زاراته از اینتر بسیار زیاد است چون استراماچیونی علاقه ای برای ادامه دادن با این دو بازیکن ندارد . و حتی با وجود خرید پالاسیو اینتر در سمت چپ خط حمله اش خلائی احساس میکند و باشگاه میخواهد با آوردن لاوتزی این پست را کاملا پوشش دهد .
از آن سو ناپولی تصمیم خود را برای فروش لاوتزی گرفته است ولی از طرف آنها فقط با 31 میلیون یورو این اتفاق شدنی است و در این بابت پی اس جی از اینتر پیشی گرفته است ولی امروز آنچلوتی مربی این تیم گفت هنوز هیچ اتفاقی رخ نداده است .
نکته مثبت این قضیه برای اینتر ، دوست دختر لاوتزی است که یک شهروند میلانی به حساب می آید پس با این اوصاف لاوتزی چندان راضی از ترک ایتالیا نیست و دوست دارد بیش از پیش به دوست دختر خود نزدیک شود .
به هر حال شاید صبح یکی از همین روزها وقتی که از خواب بیدار شدید خبر پیوستن لاوتزی به اینتر را در همین سایت بخوانید و شاید هم او رهسپار فرانسه کشور بناپارت شود و شما اورا فراموش کنید ...!
-
جوئاری : اینتر باید لوکاس و فرناندو را بخرد
جورج دوس سانتوس فیلهو جوئاری بازیکن اسبق تیم ملی برزیل و باشگاه اینتر میلان در مورد نقل و انتقالات باشگاه سابقش صحبت کرد .
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران و به نقل از پایگاه خبری اف سی اینتر نیوز - جوئاری که یک کارشناس و مربی خبره در زمره فوتبال است در مورد خرید پالاسیو توسط باشگاه اینتر گفت : " با توجه به اطلاعاتی که من از این بازیکن و باشگاه اینتر میلان دارم ،بنظر من پالاسیو خرید موفقی برای باشگاه نخواهد بود و اینتر درباره خرید او اشتباه کرده است "
وی ادامه داد :" در واقع هنوز هم تعریف و تمجیدهای زیادی از لوکاس در برزیل شنیده میشود و بازهم نام او مثل تابستان گذشته بر سر زبانها افتاده و یا فرناندو بازیکن جوان و آینده دار گرمیو یک بازیکن با استعداد است ، اینها میتواند خرید موفقی برای اینتر باشند "
-
پدولا : دی یونگ و دو نام دیگر
روزنامه نگار و کارشناس نقل و انتقالات برنامه اسپورت ایتالیا ، آلفردو پدولا در مورد خرید های احتمالی اینتر در این فصل سخنانی بر زبان آورد .
به گزارش سایت کانون رسمی هوادران اینتر میلان در ایران - پدولا گفت :" کانون توجه های باشگاه اینتر بیشتر بر روی تقویت خط میانی است ، جایی که احتمال حضور فرناندو بازیکن 20 ساله ی گرمیو در این پست بسیار زیاد است و بجز او شاید باشگا اینتر با کمی ولخرجی دی یونگ را به تیم خود اضافه کند ."
آلفردو ادامه داد : " بنظر من اینتر به یک بازیکن مثل گابریل مودینگای از بولونیا هم نیاز دارد ."