نه داداش منظور من تبانی کردن نبود/راستی داداش حالا از کجا معلومه تبانی کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alex-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه داداش منظور من تبانی کردن نبود/راستی داداش حالا از کجا معلومه تبانی کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alex-ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم با شایعه درست کردن و تبانی اینا مخالفم...
بی انگیزه گی، خودش می تونه مهم ترین عامل باشه .
حالا سوای اینکه مشکلات دیگه هم هست...
من از تیم خودم مثال میزنم، لیورپول :
در لیگ تقریبا دیگه در این اواخر به یک تیم بی انگیزه تبدیل شده که نتایج نامطلوبی رو میگیره .
اما در کارلینگ کاپ و اف ای کاپ، بازیکنان تیم سرشار از انگیزه اند، و تیم رو تا فینال پیش می برند .
البته مسائل دیگه ای هم هست که ترجیح میدم حرفم رو بیش از این طولانی نکنم .
اما تیم پرسپولیس، نه در لیگ شانسی داره حتی برای سهمیه آسیا، جام حذفی هم که تموم شده...
و فقط می مونه لیگ قهرمانان .
حقیقتش به عنوان یک تیم ایرانی اصلا دوست نداشتم که ببینم که این تیم به الهلال ببازه .
اما گذشت...
باید دید در بازی هفته بعد چکار می کنند...
من فکر می کنم اون انگیزه در بازی هفته بعدشون در لیگ قهرمانان، بیشتر خودوش رو نشون بده،
و امیدوارم که در بازی بعدی موفق باشند .
بنظر من نمي شه گفت دليل نتايج اخير پرسپوليس تو ليگ بخاطر تباني بازيكنا بوده
تعدادي از بازيكناي كنوني پرسپوليس از طريق دلالها و روابط مختلف وارد باشگاه شدند و از طريق همين نفوذ و مسائل غيرفوتبالي چند ساليه تو باشگاه مونده و قراردادهاي كلان مي بندند . اين بازيكنا در حد پرسپوليس نبودند و نيستند و بعضا از ليگهاي پايين تر مثل ليگ 1 اورده شدند
هميشه اينجور مسائل تو تيماي ايراني بوده ولي تعداد اين جور بازيكنا تو پرسپوليس خيلي زياد شده . گذشته از سطح فني پايين اين بازيكنا بايد گفت كه خود بحث انگيزه و غيرت در بازيكني كه بخاطر شايستگيش به پرسپوليس نيومده عامل اصليه
بازيكني كه از تيمهاي پايه مختلف شروع كرده و بخاطر قابليتهاش و درخشش در بازيهاي مختلف به پرسپوليس اورده ميشه قدر پيراهن سرخ پرسپوليس رو كه با زحمت بدست اومده خوب مي دونه ولي اوني كه با روابط مياد يا مي مونه .....
اين بازيكنا يا از طريق روابط به پرسپوليس اومدند و يا از طريق روابط با وجود افت بسيار زيادشون باز در پرسپوليس موندني شدند و قراردادشون تمديد شد:
آقازماني
علي عسگر
شكوري
شيري
فشنگچي
بادامكي
نوروزي
از اين بازيكنا هم انتظار بيشتري مي رفت ولي مشخص شد كه در حد پرسپوليس نيستند و بايد واس فصل بعد حذف بشن :
اولادي
كاظميان
هاشميان
معمارزاده
بنابراين تو يه حساب سرانگشتي 10 تا بازيكن در حد پرسپوليس نيستند و هر مربي هم بياد كار زيادي نمي تونه بكنه .
گرچه خود سرمربيها اشتباهات فني فاحشي تو ارنج و بازي خوني داشتند ولي بنظر من عامل اصلي اين بازيكناهستند
بنظرم تقصير رو بايد به پاي كسايي نوشت كه اجازه حضور اين بازيكنا در پرسپوليس رو دادند و يا اگه بازيكني رو ديدند كه عملكرد افتضاحي داره باز حفظش كردند و دنبال معجزه بودند
من مقصراي اصلي رو "دايي" و "كاشاني" مي دونم كه اين بلا رو سر ما اوردند
به نظر من مقصر اصلی علی کریمی هست
بخاطر اینکه می خواد تو همه چیز دخالت کنه مثل زمانی که تو استیل اذین بود حتی تو کار لباس هم دخالت کرد در کل نمیذاره دنیزلی کار خودشو انجام بده
سوال:
به نظر شما دلیل بازگشت ژنرال به استقلال چی میتونه باشه با توجه به صحبتهای که از ایشان برای شما نقل کردم.
به طور مثال : رفتن قلعه نوعی از استقلال و بازگشت مجددش
قلعه نوعی: من محال است به استقلال بر گردم اگر روزی هم مجبور بشوم که با این تیم بیایم از صحنه فوتبال کلا کنار میروم
.قلعه نوعی: من حاضرم دست فروشی کنم اما به استقلال بر نگردم
پس چی شد که بر گشت؟
خیلی معذرت میخوام از استقلالیها ولی تنها چیزی که نظرم میرسه پوله یعنی پول بیشتری دادن تا اومده چون با اون حرفهایی که زده محاله که همینجوری اومده باشه
ممنون رسول جان
نکته اینجاست که ژنرال اگر پول بیشتری میخواست پس چرا از اول نگفته بود و رفتنش در اون شرایط بحرانی استقلال چه معنی می تونه داشته باشه پس چرا بعد از رفتنش مجیدی رفت به دنبالش طالبلو و الانم با باز گشت ژنرال کسانی دیگر بار سفر بسته اند. چرا این مسئولان بی فکر با احساسات و افکار هواداران بازی می کنند چرا؟
به نظر من دلیلی بر کنار گذاشتن مظلومی نمیبیتم ایشان تمام وقت و زندگی اش را صرف استقلال کرد اما این بازیکنان بودند و به همراه بعضی از مسئولان که تمام زحمات این مربی زحمت کش را به هدر دادند.....؟
آقای قلعه نوعی کمی به گذشتت فکر کن و ببین کی بود کجا بودی و این شرایط ایده الن را مدیون کی و چی هستی؟
نویسنده: نیما/ انجمن تخصصی فوتبال دربی
خوب معلومه ديگه !
اون موقع رفت كه بگه استقلال بدون من هيچي نيست!
رفت با سپا هان قهرمان شد (همش با باند بازي) امسالم ديگه خيلي 3 ميشد اگه با تراكتور قهرمان ميشد به نائب قهرماني دل بستند!
الانم اومده تا هر كي بهتر از خودش هست رو بندازه بيرون، اين آدم فقط ميتونه اسم خودشو كنار نام استقلال ببيينه نه مجيدي و رحمتي و جباري..
از همين الانم مطمئن باشيد با باند امير خان تيم استقلال قهرمان ميشه!
يه نكته دقت كردين تيم قلعه نويي نو چام باشگاه ها نتيجه نميگيره آخه اونجا پارتي مارتي يُخ!
به هر حال من به نوبه خودم اومدن قلعه نويي رو به هواداران واقعي استقلال تسليت ميگم!!
من تعجبم چرا 4 تا آدم بالغ و عاقل در مورد چنین مسائلی بحث میکنن و هر چیزی رو برای خودشون معما میکنن؟
چیزی در مورد پشیمونی شنیدید؟ پشیمون شده الآنم برگشته فصل قبل هم چون میخواسته غیر مستقیم به مسئولان بگه مصاحبه میکرده و این مصاحبه ها استقلالو زمین زده و مانع قهرمانیش شده اعضای هیت مدیره هم به فتح الله زاده گفتن یا زیر حکمشو امضا میکنی یا مدیر عاملی رو باید فراموش کنی اونم بخاطر اینکه میدونست تیم بره دست شهریاری خراب میشه زیر بار رفت هیئت مدیره هم میدونست اگه بالفرض کلمنته رو بیارن باز این قلعه نویی چون حالش گرفته میشه علیه استقلال حاشیه سازی و مانع امتیاز گیری این تیم میشه برای همین گفتن این فصل میاریمش قهرمانمون کرد که چه بهتر ، نکرد بهونه دستمون میده و ما هم میندازیمش بیرون.همش همینه قضیه ساده تر از این حرفاست که معماش کنین فقط کافیه مصاحبه ها رو بادقت بخونین از استعفای زرین چه و متن استعفای کتبیش هم میشه همه چیزو فهمید.بحث پول هم اصلا مطرح نیست تو تراکتور 20 درصداز استقلال بیشتر گرفته.
قلعه نوعی واسه استقلال ساخته شده ولی با امدنش یه سری از بازیکن ها میرن از تیم و همون بازیکن هایی مورد علاقش یعنی اکبرپور و عنایتی دوباره ابی پوش میشن
ولی دلیل برگشت قلعه نویی اینه که میدونه استقلال فصل بعد پتانسیل قهرمانی رو داره اونم مربیه که به تیم های بزرگ و پرستاره میره