ممنون این کانالهاکه گفثید رایگان هستند؟
روش تماشای tv irib 3 هنگام پخش فوتبال اروپا رو نگفتید اگه میدونید راهنماییم کنیید ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون این کانالهاکه گفثید رایگان هستند؟
روش تماشای tv irib 3 هنگام پخش فوتبال اروپا رو نگفتید اگه میدونید راهنماییم کنیید ممنون
هردو كانال رايگان هستندنقل قول:
نوشته اصلی توسط aziz.m [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شبكه 3 يا هم بايد كد بدي كدش
1111113311111133
sidhex:12f
يا يه كار راحتتر اينه كه سافتكم بريزي اينم سافتكم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اينم آموزش نصب سافتكم
برای انتقال سافتکم منو رو زده به
قسمت installation رفته و قسمت transfer data رو انتخاب کرده و ازاین قسمت به download from USB رو انخاب کرده وارد منو یو اس بی میشوید و از این منو بر روی سافتکم رفته و عدد 1 رو میزنید پیغامی میاد اونو تایید میکنید تا سافتکم منتقل بشه
اگه منتقل نشد اسم سافتکم رو بزارید key_data.key و فرمت سافتکم هم باید .key باشه
رسول جان وارد کردن کد بیس برای دستگاه های iclass میباشد... دوستان نام دستگاهشونو قید کنن اگر شبکه سوم سیما جمهوری اسلامی ایران بسته هست...ممنون:love:
این گزینه رو پیدا نکردم منظورتون کدوم قسمت هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه سوال دیگه فرکانس این دو کانال رو می خواستم شما گفتیید سرچ کنم چطوری ؟
من خودم سافتكم ريختم و روش اولي رو خيلي وارد نيستم از پويان ونگر بپرسي بهت ميگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط aziz.m [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در مورد سرچ كانال هم رو همون كانالي دكمه ok رو بزن و ليست كانالها كه اومد جلوت رو دكمه آبي رنگ بزن يه كيبرد مياره جلوت كه حروف و اعداد رو ميتوني تايپ كني اسم كانال ها رو بنويس پيدا ميكنه
منون من از روش دوم که گفتید رفتم 100 درصد هم شد اما وقتی شبکه 3 رو انتخاب میکنم مینویسه e04 peleas insert smartcart:barcelona:
نميدونم واسه من كه كار كرد الان دارم ميبينم اصلا كدش همينه نميدونم چرا واسه تو كار نميكنهنقل قول:
مرسی از اطلاعاتتون الاا زد دی اف هم پخش میکنه
اما من برای رای یه کد 4رقمی هم احتیاج دارم 9595آی کلاس دارم 0030 رو زدم نشده یه کد دیگه هم زدم نشده02e2 میشه راهنمایی کنید
امشب زد دی اف هم پخش نمیکنه
هیشکی کد چهاررقمی رای برا ای کلاس نداره?
كانال das erste رايگان ميزاره كلا وقتي zdf ميزاره اون نميزاره مثل ديشب و وقتي das erste ميزاره zdf نميزاره(هر دوتاش آلماني هستن)نقل قول:
نوشته اصلی توسط parmares [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]