خب نابغه چرا لينك عكس رو از ايميلت ميزاري؟ انتظار داري ما بتونيم عكسي كه تو ايميلت هست رو ببينيم؟heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب نابغه چرا لينك عكس رو از ايميلت ميزاري؟ انتظار داري ما بتونيم عكسي كه تو ايميلت هست رو ببينيم؟heee::نقل قول:
نوشته اصلی توسط MohaZalla [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایران آخرین کشور جهان در رتبه بندی سرعت دانلود اینترنت شد!!
.
.
.
وبسایت سیتنا نوشت:
بر اساس جدیدترین نمودار منتشره شده از سوی وب سایت «netindex» درخصوص متوسط سرعت دانلود اینترنت خانگی در میان ۱۷۰ کشور جهان، ایران در جایگاه آخر یعنی رتبه ۱۷۰ام جهان قرار گرفت.
این رتبهبندی بر اساس میلیونها تستی که برای بررسی متوسط سرعت دانلود اینترنت در کشورهای مختلف جهان توسط وب سایت Speedtest.net انجام شده،
از 16مارس 2009 تا 15سپتامبر 2011 مورد ارزیابی قرار گرفته است.
در این آمار کشور لیتوانی با سرعت دانلود Mbps 33.15 در جایگاه نخست،
کره جنوبی با سرعت دانلود Mbps 28.63 در جایگاه دوم
و سوئد با سرعت دانلود Mbps 25.69 در رتبه سوم دنیا قرار گرفتهاند.
در این رتبهبندی، آمریکا در جایگاه 30، امارات 38، غنا 58، ترکیه 60، چین 70، عربستان 80، عمان 84، تاجیکستان 88، مالزی 94، آنگولا 100، هند 137، پاکستان 142، تانزانیا 151، عراق 153، افغانستان:gerye: 155
و در نهایت ایران در رتبه 170 ام و آخرین کشور جهان با متوسط سرعت دانلود اینترنتMbps 0.53 قرار گرفته اند.
قهرمان بوندس ليگا رکورد درآمد را شکست
باشگاه دورتموند رکورد درآمد در يک نيمسال را شکسته و بيش از 100 ميليون يورو درآمد داشته است. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
درآمد نیمسال دوم سال 2011 میلادی مدافع عنوان قهرمانی بوندسلیگا 101.4 میلیون یورو بوده که برای نخستین بار بالاتر از 100 میلیون یورو شده است.
درآمد این باشگاه نسبت به نیمسال اول سال 2011، 30 میلیون افزایش داشته و بر طبق گزارش این باشگاه سود آنها از اول ژوئیه تا 31 دسامبر 2011 به رقم 16.7 میلیون یورو رسیده است. سود دورتموند در نیمسال اول سال 2011 رقمی در حدود 4.3 میلیون یورو بوده است.
دورتموند که فصل گذشته برای نخستین بار از سال 2002 عنوان قهرمانی بوندسلیگا را کسب میکرد در چند سال گذشته با مشکلات شدید مالی مواجه بود و تا آستانه ورشکستگی نیز پیش رفته بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آخه چرا.....:ey babaaa::ey babaaa:crying::-crying::-crying::-crying::-:gerye::gerye:
دوستان مصدوميت دستام دوباره اود كرد و در نتيجه يه يه هفتهاي كمتر ميتونم پست بدم،البته جايه شكرش باقيه كه 3تا از انگشتام كارايي دارن و ميتونم به صورت كوتاه پست بدم ولي با سه انگشت خيلي سخت ميشه تايپيد و....
om:::gerye::gerye::narahat::gerye::gerye::narahat:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این هم عکس اصلی :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پرسيد به خاطر كي زنده هستي؟ با اينكه دلم مي خواست با تمام وجودم داد بزنم "بخاطر تو" بهش گفتم به خاطر هيچ كس. پرسيد پس به خاطر چه زنده هستي؟ با اينكه دلم فرياد ميزد "به خاطر تو" با يك بغض غمگين گفتم به خاطر هيچ چيز. ازش پرسيدم تو به خاطر چي زنده هستي؟ در حاليكه اشك تو چشمانش جمع شده بود گفت به خاطر كسي كه به خاطر هيچ زنده است
یکم تو کمپ دو بخندیم
اوایل ترم بود.صبح زود بیدار شدم که برم دانشگاه. چون عجله داشتم بجای 5000 تومنی یه پونصدی از کشوم برداشتمو زدم بیرون.
سوار تاکسی که شدم دیدم اووووف یکی از دخترای آس و خوشگل کلاس جلو نشسته یه کم که گذشت گفتم بزار کرایه شو حساب کنم نمک گیر شه بلکه یه فرجی شد با صدایی که دو رگه شده بود پونصدی رو دادم به راننده و گفتم: کرایه ی خانم رو هم دادم به راننده و گفتم: کرایه ی خانم رو هم حساب کنید دختره برگشت عقب تا منو دید کلی سلام و احوالپرسی و تعارف که دِ نـَـه دِ اجازه بدین خودم حساب میکنم و این حرفا منم که عمرا این موقعیتو از دست نمیدادمو کوتاه نمی اومدم می گفتم به خدا اگه بزارم تمام این مدتم دستم دراز جلوی راننده
همه شم میدیدم نیشِ راننده بازه خلاصه گذاشت حسابی گلوی خودمو پاره کنم، بعدش گفت : چطوره با این پونصدی کرایه ی بقیه رو هم تو حساب کنی؟ یهو انگار فلج شدم.آخه پول دیگه ای نداشتم الکی سرمو کردم تو کیفمو وقت کشی تابلوُ که دیدم خانم خوشگله کرایه ی جفتمونو حساب کرد ولی از خنده داشت میترکید داشت گریه ام می گرفت که اس.ام.اس داد و گفت: پیش میاد عزیزم ناراحت نباش موافقی ناهارو با هم بخوریم؟ حالا من بیچاره شارژ هم نداشتم جواب بدم خلاصه عین اسکلا انقد بهش زل زدم تا نگام کنه تا نگام کرد گفتم : باشه :دی این شد که ما چند ماهه باهم دوستیم ولی یه بار که گوشیشو نگاه کردم دیدم اسمِ منو مستضعف سیو کرده :)
.........................................
سر گروهبان پادگان آموزشی رو کرد به گروهان تحت امرش و گفت :
همه شما به خاطر بی نظمی و سرپیچی از دستور باید تنبیه بشید ، زود نفری ده بار روی زمین شنا برید وشروع کرد به شمردن:
یک دو سه چهار پنج شش هفت هشت نه ، نه ، نه ، نه ، نه و همینطور به گفتن عدد نه ادامه داد
بعد از چند دقیقه در حالی که لبخند میزد گفت : میدونم الان دارین تو دلتون بهم فحش میدین ولی این اونیفرمی که تنمه ضد فحشه ...
یهو یه صدا از بین گروهان به گوشش خورد :
مگه مادرت هم اونیفرم میپوشه ؟!!
.................................................. ...
زن : به نظرت موها مو کوتاه کنم ؟
مرد :آره اگه دوست داری!!!
زن:من دارم از تو می پرسم !!!
مرد:عزیزم نمیدونم !!! اگه فکر می کنی کوتاه کنی خب کوتاه کن !
زن:من دوست دارم بدونم نظر تو چیه!!!
مرد : خیلی خب آره کوتاه کن!!
زن: اینو گفتی که دیگه حرف نزنم ؟؟؟
مرد : نه!!!!
زن: الان اینو گفتی که تنهات بذارم ؟
مرد:نه!!!
زن: پس واقعاً فکر میکنی کوتاه حوشگل تره؟؟
مرد:آآآآآره عزیزم کوتاه شون کن!!!
زن:ولی من موی بلند رو دوست دارم!
مرد: خب پس کوتاه نکن!!!
زن: ولی تو که الان گفتی کوتاه کنم!!!
مرد:....
....................................
لیست تلفن یک دختر ، یک پسر
دختر
مامی - پاپی
امیر - امیر 2 - امیر عشقم 3 - امیر 4
ابجی
عباس - عباس 1 - عباس عشقم 2 - عباس 3
خاله مهتاب
سعید - سعید عشقم 1 - سعید عشقم 2 - سعید عشقم 3 - سعید 4
خاله اقدس
علی - علی 1 - علی 2 - علی عشقم 3 - علی 4
پسر
بابا - مامان - خواهر
محسن
دایی
عمه
سحر عشقم
جواد قلیون
اصغر کباب
خاله 1 - خاله 2 -خاله 3
بابک خالی بند
.........................................
سیاست دخترا در مواجهه با پسرا :
۱- حیله گری با پسرای معصوم و ساده
۲- خوشمزگی با پسرای خوش قیافه
۳- دوستی با پسرای باهوش
... ۴- عشق با پسرای وفادار
۵- ازدواج با پسرای پولدار
و اما سیاست پسرا در مواجهه با دخترا :
۱- پیچوندن دخترای معصوم و ساده
۲- پیچوندن دخترای خوش قیافه
۳- پیچوندن دخترای باهوش
۴- پیچوندن دخترای وفادار
۵- پیچوندن دخترای پولدار
۶ – ازدواج با هیچکدام
..........................................
همان دانشگاه اسلامی که هدف مسئولان است و همواره برای رسیدن به آن تاکید می کنند؛ اینجا دانشگاه آزاد اسلامی است!
توجه: تمام این عکسها مربوط به سایت خبرگزاری دانشجو میباشد
در پایین چند عکس از منزل و قبردکتر مصدق را مشاهده می کنید
مردی که پوزه استعمار انگلیس را یک تنه به خاک مالید ...
او همچنان در کشور خودش ، مملکتی که برایش سالها زحمت کشیده غریب است ...
نه تاریخ تولدش را میدانیم و نه تاریخ فوتش را
نه اطلاعی از نحوه مبارزه اش با پیر استعمار ، انگلیس ملعون , داریم
دریغ از یک جو همت ما ایرانیان
درب خانه ی دکتر مصدق. بدون حتی یک تابلو !!
خانه ی که دکتر مصدق ده سال در آن محبوس بود
قبر دکتر مصدق در زیر انبوه گل
در سرتاسر دیوار های خانه عکس ها مصدق که اهدایی این و آن است، به چشم می خورد
در وسط تصویر شعار اصلی نهضت آزادی را می بینید : « ما مسلمانیم، ایرانی هستیم و مصدقی »
نوشته ی دکتر علی شریعتی : « ... و پیشوایم مصدق. مردی که ۷۰ سال برای آزادی نالید »
.........................
و اما قبر دوم
محمدبن جعفر طیار
پسر جعفر طیار
او در حمله به شهر شوشتر توسط یک سرباز ایرانی زخمی و کشته می شود
عربها در جنگ شوشتر 40 هزار تن را می کشند و جوی خون راه می اندازند و زنها و دختران را به کنیزی و برای فروش به مدینه می برند
او در این جنگ توسط یک دلاور ایرانی کشته می شود اما اثری از آن دلاور وجود ندارد اما قبر
باشکوهی برای این عرب در نزدیکی دزفول وجود دارد
از قرار معلوم ، ایرانیان حرمت زیادی برای متجاوزان به نوامیسشان قایل هستند
بقعه محمد بن جعفر طیار دزفول
................................
آیا عقل ما ایرانیان پاره سنگ بر نمیدارد ؟
اخر این مرد نه سید است نه از نسل پیامبر است و نه از نسل علی
یک متجاوز بوده که در جنگ کشته شده
نه تنها کمکی به ما ایرانیان نکرده که دشمن وطن و فرهنگ ما هم بوده
اما قبر مصدق همچنان در سکوت و گرد وغبار است
پسر عجیب و غریب چینی + عکس
پزشکان چینی تلاش فراوان برای بهبودی و درمان این پسربچه هشت ساله به خرج دادند، اما تاکنون بهبودی صورت نگرفته است.
رسانههای رسمی چین اعلام کردند که یک پسر هشت ساله به نوعی وضعیت نادر مبتلاست که باعث شده تا موهایی در یک طرف صورتش رشد کند.
به گزارش ایسنا، این پسر هشت ساله که «آن گی» نام دارد اهل منطقه «دهوئی» در استان «جیلین» چین است. این پسر بچه از زمان تولد با مشکل رویش موهای زائد در یکطرف صورتش مواجه بوده است، اما هر چه بزرگتر میشود رشد موهایش هم زیاد میشود.
پدر این پسربچه هشت ساله زمانی که وی چهار سال بیشتر نداشت در گذشت و مادرش هم به بیماری صرع مبتلاست و در واقع از لحاظ روانی نامتعادل است، به طوری که این کودک هماکنون توسط پدر و مادربزرگش نگهداری میشود.
براساس گزارش شبکه خبری بیبیسی، پزشکان چینی تلاش فراوان برای بهبودی و درمان این پسربچه هشت ساله به خرج دادند، اما تاکنون بهبودی صورت نگرفته است. یکبار حتی پزشکان و جراحان پلاستیک در یکی از بیمارستانهای استان «جیلین» برای بهبودی وی از جراحی پلاستیک استفاده کردند.
همچنین یک روانشناس هم برای کمک به این کودک برایش جلسات روان درمانی ترتیب داد تا شرایط خود را بپذیرد.
يه پدري نوشته :
بچه که بودم بابام منو ميبرد حموم.
قديما بچه ها هم حجب و حيا حاليشون بود والا!
کلي خجالت ميکشيدم تا جلو ي بابام لخت ميشدم و
به بابام ميگفتم روشو اونور کنه و خداخدا ميکردم زودتر تموم شه!
اماالان بچه مو بردم حموم،لختش کردم بشورمش،
همش نيشش بازه که هيچي،بي حيا برگشته به من ميگه:
پس چرا تو شرتتو در نمياري ..؟ lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::lagh::