آقا ما كه هيچ گلگي نداريم
دارن بيشتر بازي هاي آرسنال رو پخش ميكنن
خب تازه فهمين بازيهاي حساس يعني چي !
ديگه قيافشون شده بود بارسا...
ما بريم يه تشكري كنيم ازشون .....:hehee:
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا ما كه هيچ گلگي نداريم
دارن بيشتر بازي هاي آرسنال رو پخش ميكنن
خب تازه فهمين بازيهاي حساس يعني چي !
ديگه قيافشون شده بود بارسا...
ما بريم يه تشكري كنيم ازشون .....:hehee:
بارسا بزرگترین تیم دنیاست !!!
اگه از پخش مسابقاتش تعجب میکنید ( ... )
توصیه من به کسایی که میخوان با پول کم بازی ها رو ببینن
شما برید وسایل لازم برای قیچی کردن النبی رو بخرید ( 1 قطعه النبی - قطعه قیچسی کننده-سیم رابط به طول تقریبا 1.5 تا 3 متر- اسویچر) اون سیم رابط برای اینکه النبی رو با اسویچر وصل کنید ربطی به دور و نزیدیک بودن دستگاه ماهواره نداره- بعد یکی رو پیدا کنید و به سمت ترکست وصل کنید - ( راه فردا تقریبا همه رو پخش میکنه- ان تی وی اسپور لالیگا رو کامل پخش میکنه - ایدمان اذربایجان همه رو پخش میکنه - تی ار تی 3 لیگ حذفی اسپانیا و...... لیگ قهرمانان رو هم نشون میده همه رایگان ولی بعضی اوقات باید بیس کد وارد کنی که اونم خیلی راحته
راستی سریال جومونگ رو هم با همون ترجمه شبکه 3 تو شبکه افغانی راه فردا پخش میکنه!!!
کشاندن جوانان به سوی ماهواره توسط صدا و سیما!!!
در جنوبی ترین نقطه کشور بوشهر و در نقطه ای دورتر از بوشهر لم دادم پای تلویزیون و با استرس زیاد منتظر آغاز بازی ای حساس از لیگ برتر انگلیس یعنی چلسی - منچستر یونایتد هستم.مات و مبهوت جعبه جادویی هستم که نوار نارنجی زیر نویس تلویزیون می نویسد خانه اجاره ای 23 و عشق من ایران من 23:50 !!!! اوه اوه منی که سالی یکبار پرخاشگر می شوم انگار توی این لحظه 180 درجه تغییر ماهیت میدم تبدیل میشم به یه آدم عصبانی و یه بمب ساعتی.نه نه نوشته بازی با تاخیر تاخیر تاخیر تاخیر تاخیر ... ساعت 3:28 دقیقه پخش میشه!!!
بازم جای امیدواری داره.
حالا ساعت 23 و خانه اجاره ای پخش میشه:خب چی داریم : عشق بازی ، فروش قرص ماهواره ، عدم رعایت محرم و نامحرم ، ریتمی تکراری ، طنز تکراری با موضوعی تکراری ، این دلش اونو میخواد اونم دلش اونو میخواد خلاصه همشون دلشون یکی رو میخواد...
ساعت 23:50 عشق من ایران من شروع میشه ، از شدت خشم و ناراحتی توی خودم می پیچم و لعنت میفرستم به مسئولان صدا و سیمای خود رای که مجری شروع میکنه به شعر سرایی اوه معذرت میخوام صحبت کردن ، با ریتمی رمانتیک راه میرود روی اعصاب امشبم با شما هستیم!!!
بله 2 تا مهمان ویژه دارد برنامه بله برنامه ای بسیار متفاوت و جالب دو تا مجری یه طرف استودیو و دو تا مهمان در طرف دیگر ارزش دیدن دارد؟حتما که دارد چیزهای جدیدی یاد می گیریم... خب سوال اول : شما چند سالته؟من 28 سال.شام چی خوردی؟چلو کباب با دوغ و سبزی و.... خب بچه کجایی؟بچه ... خب سلام میگم به مردم اون شهر و جواناش که منتظر دیدن بازی هستن و ما نمیزاریم..علیکم السلام.خب دیشب چی خوردی؟پیتزا زدم.بله بله اطلاعات عمومی تمام بینندگان زیاد شد نیم نگاهی به ساعت می اندازیم بله ساعت 00:35 هستش و دوستان کماکان به اطلاعات عمومی ما می افزایند.
خلاصه سوالاتی بسیار با کیفیت و جوابهایی با ارزش تر و برنامه ای پر بار...
خلاصه بیخیال شدم و با اعصابی داغون ساعت 1:30 خوابیدم.
ساعت 13:00 اخبار ورزشی نگاه می کنیم:بله در حساس ترین بازی از بازی های دیشب اساسونا 2-1 مغلوب گیخون شد و جواد نکونام 5 خطا کرد و یه کارت زرد گرفت و دو تا اوت انداخت!!!خنده ای از روی عصبانیت و لحظه ای تمسخر آمیز در صدا و سیمای ایران آری اخبار ورزشی با لیگ انگلیس قهر است!!!چرا؟مگه چی شده؟و صد سوال دیگر اما باید از کی پرسید؟باید به کجا مراجعه کرد؟باید با کجا تماس گرفت؟به کجا پیام داد و کجا جوابگوی میلیونها بیننده هست؟؟؟
شب بعد با استرسی فراوان تر و اشتیاقی بیشتر منتظر بازی بارسا و خوشحال خوشحال و خوشحال البته وحشت بسیار دارم که مبادا زیرنویس اعصابم را داغون کند اوه اوه ضد به نوک برجک اعصاب باز هم بازی باتاخیر لعنت به این خود رایی محض لعنت به سوء استفاده از جایگاه لعنت...
بازیهایی بسیار حساس از فوتبال اسپانیا هر کدام از دو تیم بزرگ رئال و بارسا بلغزن همه چیز دگرگون می شود و اوج هیجان و استرس در فوتبال اروپا که به هفته های پایانی نزدیک تر می شود از لیگ قهرمانان نمیگم که هیجانی چندین برابر دارد و بازیهایی بسیار زیباتر و میلیونها بیننده فوتبال که نادیده گرفته می شوند!!!
و شبهای بعد نیز چنین گذشت!!! یادم میاد تا چند سال پیش یه فیلم رو خیلی دوست داشتیم ولی بخاطر بازی فوتبال ممکن بود در طول هفته اصلا پخش نشود ولی حال که بازیها زیباتر شده و فیلم هایی داغون تر در حال پخش است و برنامه هایی داغون تر وعده و زمان فیلم بدون تغییر می ماند.چرا؟حتما عزیزان ما در پخش اون فیلم رو دوست نداشتن و این فیلم رو دوست دارن و شایدم خانواده هاشون دوست داشته باشن و باز هم میلیونها بیننده فوتبال نادیده گرفته می شوند.
صدا و سیما برای چه ایجاد شده؟؟؟؟؟
1-تبلیغات 2-پیام بازرگانی 3-عده ای خاص(آقا پول داره) 4-رو کم کنی ماهواره(که هدفی محاله)
بله همونطور که مشاهده میشه بیننده در بین گزینه ها وجود نداره!!!!! کمک به پیشرفت جامعه و افزایش آگاهی نیز هم چنین!!!
در برنامه پخش زنده این هفته که نگاه میکردم چیزی رو ندیدم و همه با تاخیر بود حتی بازیهای این هفته لیگ قرمانان اروپا!!!!
از یکی پرسیدم(مدافع صدا و سیما) چرا دیگه لیگ انگلیس پوشش داده نمیشه؟
گفت:بخاطره اینکه شبکه های عربی اجازه دزدی نمیدن اوه ببخشید پخش؟
گفتم:چرا خودمون خریداری نکنیم؟مگه هزینش چقدره؟بیشتر از 5 دقیقه آگهی بین برنامه 90 است؟
گفت:انگلیس خوب نیست بده؟!
گفتم:قبلا بد نبود؟چرا از لیگ بسکتبال nba خبر گفته میشه ولی فوتبال انگلیس نه؟
گفت:قبلا هم لیگ آلمان پخش میشد ولی حالا نه؟
گفتم:عزیز من لیگ آلمان افت کرد و لیگهای دیگه اومدن بالا و زمان مناسبی نداشت لیگ آلمان ولی لیگ انگلیس مهم ترین لیگ حال حاضر جهانه!!!
گفت:بدلیل مشکلات سیاسی پوشش داده نمیشه؟
با خودم گفتم این آدم دیگه ارزش بحث کردن نداره ، بیخیال!!!
آخه فوتبال چه ربطی به سیاست داره؟تنها جایی که ربط داره ایران هست!!!
نکته جالب اینجاست که فوتبال انگلیس پخش می شود ولی خبر ورزشی چیزی در این رابطه نمیگه و حتی شبکه خبر هم اخبارش رو میگه؟؟!!!!!
قرار بود شبکه ورزش افتتاح شود ولی افتتاح که نشد هیچ شبکه 3 هم فوتبال رو قطع کرد و میلیونها بیننده رو نادیده گرفتن!!!
به مناسبت دهه فجر بازیها پخش نمیشه!به مناسبت دهه سلامت پخش نمیشه!به مناسبت دهه نون و ماست پخش نمیشه!به مناسبت 20 روز نوروز پخش نمیشه!پس کی پخش میشه؟
یادم میاد یه شب برنامه 90 فقط 90 دقیقه پخش شد ولی توی این 90 دقیقه حدود 2 میلیون در برنامه پیام کوتاه شرکت کردن،آیا در هیچ برنامه ی دیگری این رقم بدست میاد؟
بیننده ای که فوتبال داره هیچ برنامه ی دیگری در صدا و سیما ندارد ولی میلیونها بیننده نادیده گرفته میشن!!!!
آیا باید با اعصاب خورد زندگی کرد؟آیا باید هر شب ضدحال خورد؟آیا باید فوتبال دوستان بمیرن؟
خیر صبر جایز نیست،هرکی ماهواره داره بره کارت شبکه شبکه های ورزشی رو بخره و هر کی هم نداره بره ماهواره بگیره!!!!
گناه گمراه شدنم نیمیش به پای مسئولان صدا و سیما هست پس باید همه یک ماهواره داشته باشن و اگه هم شد 2 تا!!!!
شاید شمایی که مقاله رو می خونی از فوتبال متنفر باشی و بدت بیاد ولی اینجا مسئله فوتبال نیست مسئله نادیده گرفته شدن بیننده های فوتباله یعنی ممکنه خود شما یا برادرتون یا پدرتون یا هر عزیز دیگه تون نادیده گرفته بشین!!!
حرفای ناگفته زیاده ولی چه فایده؟؟
دوستان خیلی دوست دارم نظراتشون رو در این باره بدونم!!!
میدونم خیلی مطلب زیادیه و سخته خوندنش ولی از بس حرفها جمع شده بود که دیگه اینقدر شد البته بعضی هاشو ننوشتم!!!
واقعا ديگه گند زدن به فوتبال با اين مسخره بازيشون ديگه حالم از صدا وسيما به هم ميخوره يادم مياد اون موقع ها كه يووه رو فرستادن سريb زيرنويس ميكرد كه ميخوان بازي يووه تو سري b رو پخش كنن اما حالا ديگه .....
وقتی یک نفر که فقط مجری اخبار ورزشی سابقه داره رو میکنن مدیر شبکه 3 دیگه چه انتظاری دارین؟؟؟؟
مگه ما گداییم که پول ندیم؟؟؟؟ بابا ما سالی 100 تومن که هیچ 150 تومن هم خرج ماهواره و انتن تلویزیون و.... میکنیم یک فوتبال با کیفیت ببینیم حالا اگه شما بازی ها رو بخرید ما به شما پول بدیم مگه چی میشه؟؟؟؟ با اون 3 هزار میلیارد تا یک قرن دیگه میتونستن بازی ها رو بخرن و شبکه ورزش بزنن و.....
ولی حالا ......
دمت گرم داداش حرف دل همه فوتبالی هارو زدی ولی گناه منحرف شدن ما جوونا همه اش به پای صدا و سیما هستش نه نیمیش.هر شب اعصابم داغونه! :gerye:راستی من یه شبکه رو میشناسم فوتبالارو پخش می کنه ولی پولیه چی باید بکنیم؟ :-angمنظورم شبکه خونه همسایه هستش!:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط any10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ااااااااااااااااااخ داداش حرف دلم رو گفتی چند ماهه به دلمون مونده که یه فوتبال رو سر وقت وبا صدای طبیعی استادیوم ببینیم و بشنویم اخه این چه وضعشه بابا یکم انصاف هم بد نیست چی میگم انصاف کجا بود اگه بود که نمیرفتن جای فوتبال فیلم های درپیت به قول خودشون طنز رو پخش کنن .
آره منم میخوام خودمو راحت کنم از شر این صدا و سیما ......... یه ماهواره ترک میخوام نصب کنم که چند تا شبکه رایگان فوتبال داره .......... اگر کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
سینا اگه ماهواره داری بی خود خرج نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط David Sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برو ریسور رو اپدیت کن شبکه الجزیره تو هاتبرد رایگان میشه
تمام فوتبال اروپا هم پخش میکنه :ahaaaaaa: