به نظر من نیمار میتونه برنده ی این نظر سنجی بشه ...نیمار بازیکن فوق العاده ایه ولی اینکه با رونالدو و مسی مقایسه بشه من از اینش بدم....و کایخونی ک از مسی و بنزما و الکسیس هم بزرگ تره باعث تعجبه چرا توی نظر سنجیه...حداقل دیماریا رو میذاشتینentezar::
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من نیمار میتونه برنده ی این نظر سنجی بشه ...نیمار بازیکن فوق العاده ایه ولی اینکه با رونالدو و مسی مقایسه بشه من از اینش بدم....و کایخونی ک از مسی و بنزما و الکسیس هم بزرگ تره باعث تعجبه چرا توی نظر سنجیه...حداقل دیماریا رو میذاشتینentezar::
بنظره من خوان ماتا 23 ساله .
خوان ماتا که آینده اش جوره!
به نظرم، جک ویلشر هست، چون این بازیکن که هیچ تجربه ی حرفه ای نداشت، تونست جای یکی از بزرگ ترین بازیکن های دنیا یعنی فابرگاس رو توی آرسنال پر کنه! راستی، حرفای هواداران بارسا رو هم قبول دارم، ولی میدونید تا مسی و ژاوی و اینیستا و الکسیس و... هستن، بازیکنای جوون جایی توی تیم ندارن مخصوصا توی شرایط حساسی که این فصل داریم!!!
بعد از ویلشر هم نیمار رو موفق میدونم، چون بالاخره یه روز به یه باشگاه موفق پولدار میاد و توی اون سانتوس نمیمونه :ehe: (میاد بارسا...)
ONLY NEYMAR دو سه سال دیگه وقتی بهترین بازیکن جهان شد میفهمید که رونالدینیهو نیمار بهترینه...الکی که بهش لقب رونالدینیهو رو ندادن.:yes:
سنش که خیلی خوبه جایزه پوشکاش هم که گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سال دیگه هم به احتمال 88% میره بارسا
از نظر من هازارد بهترین بازیکن لیگ فرانسه و بازیکن مورد علاقه ی زیدان هست و سال دیگه مطمعا نم میاد رئال مادرید
به نظر من در حال حاضر جک ویلشر واقعا بازیکن خوبیه ولی حیف که مصدومهeterza::-
به نظرمن نيمار از بقيه گزينه ها سر تر هس تكنيك خيلي خيلي خوبي داره اما اين كه داره به پيشنهاد هاي باشگاه هاي بزرگ پاسخ منفي ميده و در كشور خودش ميمونه به نظرمن به ضرر خودش هس و اگه اون تو يه تيمه بزرگ بازي كنه ميتونه بيشتر سروصدا كنه و پيشرفت داشته باشه
چرا از چیچاریتو نمیگین بهترین بازیکن جوان منچستر هست
موافقم ولي از اوزيل نميشه گذشت:khahesh::khahesh::khahesh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fc Bayern München [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]