خب پر سپولیس هم این بازی رو برد این برد رو به همه هواداران پرسپولیس تبریک میگم ولی زیاد جو نگیرتتون هنوز تعداد برد های ما 24 مال شما هم 19 پس هنوز خیلی فاصله دارین
در مورد این بازی هم من نظر خودمو میگم فکرنکنین چون استقلال باخته اینو میگم در این که مظلومی مربی خوبی نیست که شکی وجود نداره این دربی هارو هم با زور ستاره ها برد
تو این بازی هم چون ستاره ها رو نداشت باخت دو گل استقلال هم اصلا تاکتیکی نبود و همش با زور میداوودی و زندی بود
اما من رو برد پرسپولیس حرف دارم از نظر من این برد از پیش تعیین شده بود حالا شما می خواین قبول کنید نمی خواین قبول نکنید اینم دلایل من تیمی که دوگل عقبه و بازیکنانش
عصبانی شدن وهمش خطا های الکی انجام میدن و هیچکاره دیگه ای نمی کرد چطور یک دفعه میاد بازی رو 3-2 میکنه اگه بازی رو دیده باشین هرچ کس مهدوی کیا رو نگرفته بود
چرا ؟ چرا بعد از اون شوت خوبی که زد و رحمتی گرفت بازم کسی اون و نگرفته بود؟ چرا با وجود پاس گل اولش اونو کسی نگرفت و گذاشته بودن ازاد باشه و هر کاری دلش میخواد
بکنه؟ چرا بعد از پاس گل اولش باز هم اونو ازاد گذاشتن؟ چطور میشه یک تیمی که تا دقایق اخر که دفاعش عالی بود بیاد سه تا اشتباهبزرگ انجام بده ؟ چطور ممکنه حنیف با اون
قدش جلو تر از زاید باشه نتونه ضربه سر بزنه بعد زاید که از اون کوتاه تر هست بیا ضربه سر بزنه؟ چطور ممکنه رحمتی که اون همه خوب کار کرد و موقعیت های خوبی رو گرفت و
توپ هایی که اگه در وازبان های دیگه بودن گل میخوردن رو گرفت بعد بیاد با یک ضربه سر اروم گل بخوره؟چطور حنیفی که این همه خوب بود و با وجود مصدومییت عقیلی بهترین
گزینه برای جایگزینی اون تو ترکیب تیم ملی بود بیاد اشتباه به این بزرگی رو انجام بده؟ چطور ممکنه یک مهاجم که دوتا گل زده رو یارگیری فشرده انجام ندن که بیاد گل سوم رو هم
بزنه؟به نظر شما اینا اتفاقیه؟ من که فکر نمی کنم اینا اتفاقی باشه .