خب من فکر میکنم شما یه کم احساسی نظر میدید ، ببخشید ولی فکر میکنم شما بازیای آرژانتین رو نگاه نمیکنی ، مسی اتفاقا دوی تیم ملیش آزادی عمل بیشتری هم داره نسبت به بارسلونا ، دقیقا هم توی پست اصلیش بازی میکنه یه نکته ی جالب که شما حتی نمیدونید پست اصلی مسی SS هست نه مهاجم .
تیم ملی هر دو افتضاحه ؟ خب اینو من یادداشت میکنم هر وقت اعصابم خورد بود نگاش میکنم و کمی میخندم ، آرژانتین پرستاره ترین تیم دنیاست ، همین فقط . پرتغال هم که همه کارش رونالدو ــه ، ولی باز هم کاری از پیش نمیبره .
سوارز مفت خوری میکنه ؟ تعداد انگشت شماری هستن توی لیگ انگلیس که برای خودشون موقعیت میسازند ، یاد آوری میکنم که سوارز مهاجمی مثل تورس نیست که توپ رو براش آماده کنن تا بلکه بزنه تو گل ، سوارز عقب میاد توپگیری میکنه و ... پیشنهاد میکنم یه بار دیگه بازی فصل گذشته ی لیورپول و منچستر یونایتد رو ببینی .
هرچی فکر کردم بازیکنی به نام گرارد نداشتیم :nishkhand: اگه منظورت جرارده باید بگم که از وقتی سوارز اومده بازیهایی که این دو کنار هم بودن دورقمی هم نشده به علت مصدومیت هایی که برای گرارد ، ببخشید جرارد پیش اومده :nishkhand: