گل تاریخی ریوالدو به منچستریونایتد
گل برگردون ریوالدو به منچستر سال 99 استادیوم نیوکمپ [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانلود کلیپ زیبا از ال کلاسیکوی تاریخی 5 - 0 "2010"
این کلیپ رو حتما ببینید .خیلی قشنگه ........ من که با دیدنش احساسات و غرور بارسلوناییم جریحه دار شد و به تیمم پیش از پیش افتخار میکنم :love:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلیپ احساساتی شدن فابرگاس با دیدن عکس های کودکی اش در بارسلونا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلیپ زیبایی از حضور لیونل مسی در لاماسیا
این کلیپی هست مربوط به دوران لیونل مسی از حضورش در لاماسیا تا سال 2011 که فوق العاده قشنگه:
کلیپ تقابل بارسلونا و میلان
پیشنهاد می کنم حتما این ویدئو رو دانلود کنید این کلیپ هایلایتی از بازی های میلان و بارسا تو این چند سال اخیر به اضافه حرکات و صحنه هایی از ستاره های دو تیمه
Click here to view the original image of 800x655px.
کلیپ ها وگل های مربوط به بارسلونا وسایر بازیکنان
Eto'o - 100 Goals For FC Barcelona