اینم یه کالکشن که خودم آپ کردم
اگه خوشت اومد تشکر یادت نره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم یه کالکشن که خودم آپ کردم
اگه خوشت اومد تشکر یادت نره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برنامه fifa 12 texture برای بعضی از دوستان جرا نمیشه این برنامه رو دان کنید بالا میاد
این برنامه واقا تاثیری روی بازی داره :mage mishe:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lee dewyze [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام کسی فیس پک جدید بکام برای فیفا رو نداره؟
100% gam:-:iran::eyvalla:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Forza Milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها بدویین یه چیز باحال .................افزایش پول در manager mode
5 مگ Cheat Engine 6.1 Final
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | حجم : 5 مگابایت
اين كارها رو دقيق عينا انجام بدين ... نرم افزار رو نصب كن و برو داخل سيو career mode و برو توي scouting network و بودجه باشگاهت رو ببين ... مثلا 850000 دلار خوب حفظش كن و بعد نرم افزارت رو اجرا كن و روي ايكن سبز/قرمز كليك كن و fifa 12.exe رو از ليست انتخاب كن و عدد بودجه خودت رو توي value وارد كن و first scan رو بزن يه سري عدد برات مياره ... حالا يه scout انتخاب كن ... اينجا مهمه بعد از اينكه انتخابش كردي به بودجت دوباره نگاه كن و به خاطرش بسپار ... برو توي نرم افزارت و بودجه جديدت رو وارد كن و گزينه next scan رو بزن و ايندفعه يه گزينه بهت ميده روش دابل كليك كن و تغييرش بده آخرين عددي كه ميتوني بدي 999999999!!
همچین فیسی تا به الان برای فیفا نیومده اگه پیداکردم میزارم برات ولی برای پیس یه بکام خسته هستش تو تاپیک پیس گذاشتم ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط juninho_P [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]14.5 مگابایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- حل مشکل قضاوتهای داور
- حل مشکلات تکل
- بهتر شدن پاسها
- بهتر شدن عکس العمل تماشاگران
بهتر شدن سرعت بازی
سلام بچه ها یه سوال دارم:
من فیفا 12 که بازی میکنم اندازه تصویر کامل نیست یعنی 3سانت از سمت راست ال سیدی و3 سانت هم از سمت چپ ال سیدی سیاهه در ضمن ال سیدیم عریضه.میشه راهنمایی کنین بشه تمام صفحه؟
ممنون میشم ازتون
FIFA 12 Editing Generation 3D Grass Model
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 5 مگابایت | نرم افزار | امتیاز[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چمن 3D
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]