عشق است جان تري كاپيتان محبوب جزيره
نمایش نسخه قابل چاپ
عشق است جان تري كاپيتان محبوب جزيره
کاسیاس هم به عنوان یه فوتبالیست وفادار شایسته تقدیره ................. فکر کنم تنها رئالی هست که تو نیوکمپ تشویق میشه .... مرد با اخلاقیه
درسته. كاسياس و پويول هيچ وقت مورد تنفر هواداراي تيم مقابل قرار نگرفتند
و هردو نسبت به تيمشون وفادارند.
alessandro del piero:juventus::juventus::juventus::italy::italy::italy :
فقط ال کاپیتانو:love:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نظرم ژاوی هرناندز برای کاپیتانی بهترینه.
البته رائولم با اینکه بیشترین گل زده به بارسا را داشته همیشه مورد تشویق قرار میگرفت و با اونم و همچنین هیرونقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چرا پست :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیشه نظر داد .چرا اینطوریه
یکی کمک کنه باید چکار کنم
نمیدونم چرا........//ولی انگاری بسته شدهthink::نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sang [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی نظرسنجی خوبی بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sang [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NEKO-06 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یعنی چی :narahat:
خوب چرا بسته شده:narahat:
یه بار هم که ما یه نظرسنجی میزارین یا میبندنش یا حذفش میکننeterza::-
نمیدونم چرا.. شاید با من لج دارن....entezar::