فکر کنم یه بار با تیم من بازی کرده باشی تو لیگ دسته 8!نقل قول:
نوشته اصلی توسط jose mourinho [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Fc Internazionale 0 - 0 BAAAAyern
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم یه بار با تیم من بازی کرده باشی تو لیگ دسته 8!نقل قول:
نوشته اصلی توسط jose mourinho [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Fc Internazionale 0 - 0 BAAAAyern
دوستانه میزنی؟ :sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط oliver Kahn619 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ACM MILAN
آره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:inter::inter::inter:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 3 : 2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هفته 5 ليگ 2 آذر 1390
اینم لینک تیمم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم من از Lionelander messi به Crisronaldo79 تغییر کرد.
منم میخوام تغییر بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هم رمز
هم اسم
هم ایمیلمو
چطور تغییر بدمentezar::
اسم تیم منTaj Madrid
واین هم لینکش[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تیم من یه اسمه جالبی داره که خودمم یادم نیس! ki::
هر کی تونس اسمشو پیدا کنه لطفا به منم بگه...!
مژدگونی میدم :-shad
سلام
برای بازی توی اف سی دربی باید هیتلر شکن داشته باشی؟
اگه کسی جواب رو میدونه بهم یک پیام شخصی بزنه lay_;; میشیم
اسم تیم من هم juve 2003 هستش که تو قسمت آمار و اطلاعات می تونید پیداش کنید دور وبر رتبه 35.