پیشنهاد من 2 - 3 - 5 هست (( دفاع خرکی ))
كاسياس
مارسلو -كونترائو_په په_كارواليو_راموس
ژابي_نوري شاهين
رونالدو
كريم - هیگواین
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد من 2 - 3 - 5 هست (( دفاع خرکی ))
كاسياس
مارسلو -كونترائو_په په_كارواليو_راموس
ژابي_نوري شاهين
رونالدو
كريم - هیگواین
کاسیاس
مارسلو......په په......راموس.....آربلوا
ژابی......اوزیل......کاکا
دیماریا.......رونالدو......هیگواین
اتفاقا به نظرم تمام بازی هایی که از رئال دیدم رونالدو توی وینگ ها خیلی بهتر جواب میده.اوزیل هم تو میانه خیلی خوب کار میکنه.البته بستگی به شرایط هر ترکیبی بارها جای بازیکناش عوض میشه ولی رونالدو هم تو منچستر هم تو رئال تا الان که من دیدن توی جناحین عالی کار کرده.اوزیل هم توی میانه بهتر بوده مخصوصا جلوی بارسا.البته این دلیل نقص بازیکن نیست ولی به نظر من توی جناحین بهتر از سرعت و بازی سازیش استفاده میکنه.تازه میتونه قابلیت دفاعیش رو توی کمک به مارسلو نشون بده.البته امیدوارم مورینیو از این ترکیب جلوی بارسا استفاده نکنه چون به مراتب هجومی تر از ترکیب 4-2-3-1 فعلی هست:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تركيب:3-1-3-3 البته همون 4-3-3 خودمونه(به نظرم واقعا رئال پتانسيلشو داره)فقط اون يك مربوط ميشه به پست SW -كه در فوتباله قديم يشتر استفاده ميشد و چون اولين بار پرتقال ازش استفاده كرده، SW معروفه به دفاع پرتقالي؛بكنبائر تو اين پست بازي ميكرد-كه واسه په په در نظر گرفتم همونطور كه تو كوپا بازي ميكرد.ساير بازيكنا:
---------------------------------------- ايكر
-------------------------- آربلوآ ----- كارواليو ----- راموس
------------------------------------------------------------
--------------------------------------- په په --------------
------------------------------------------------------------
-------------------------------- ژابي ------- نوري --------
--------------------------------------- كاكا --------------
-------------------------- -------------------- آنخل --
-------------------------------- رونالدو --------------------
------------------------------------------- كريم -----------
گونزالو
چند نكته براي اينكه بيشتر منظورمو متوجه بشين:
1-خواهشا به فاصلهها كه با خط چين مشخص كردم دقت كنيد.
2-همه پستا بهترين بازيكنايي كه به نظرم اومدنو گفتم جز مهاجم نوك كه واقعا نميدونم كريمو بزارم يا الپيپيتا رو:mage mishe:.
3-اوزيل،په په،كارواليو و ايكر محور يا وسط تيم هستن؛گفتم تا بدونيد كريم كمي به چپ مايله و رونالدو به راست.
4-اگه بخواييم دفاعيتر بشه ميشه به جايه شاهين لاس يا خديرا رو بياريم ولي اگه خيلي دفاعي بخواييم،جايه اوزيل و ژابي رو عوض ميكنيم بعد لاس ميره جايه اوزيل،خديرا هم به جايه نوري.
5-ميشه جايه ژابي مارسلو رو آورد؛واقعا داره تو دفاع وقت تلف ميكنه،بايد پستشو عوض كنه.(البته از نظر من)
6-تمام تلاشمو كردم تا ذرهاي تعصب نداشته باشه!!
7-چطوره؟:hehee::chakerim:
داداش ترکیب خیلی خوبه کاشکی واقعا همین طوری می شد. واسه رئال 12 نفر تو زمین واقعا خسته نباشی (شوخی)ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش اگه دقت كرده باشي واسه الپيپيتا خط چين نزاشتم،يعني اون جا منتظره تا با كريم تعويض شه!:nishkhand:گفتم كه به خط چينا توجه كنيدki::حالا از شوخي گذشته تركيبم چطوره؛هر چي باشه شما بيشتر از ما بازيايه رئالو ميبينيد؟:mage mishe::soal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش با گنزالو میشه 13 بدون گنزالو 12 تا تو زمینهki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط raptor [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه نظر منو بخوای در خط دفاع آربلوا اون ور تخصصش نیست.تخصصش جای راموسه
داداش ترکیبی که 3خط دفاع داشته باشه واسه رئال خوب نیست چون رئال خط دفاع خوبی نداره حداقل باید 4تایی باشه.
به هر حال نظر من بود موفق باشید:flowerysmile:
کاسیاس
مارسلو......په په......راموس.....آربلوا
ژابی......اوزیل......کاکا
دیماریا.......رونالدو......هیگواین
ashem:-حواسم نبود!:hehehe:ashem:-
کاسیاس-په په--کاروالیو-راموس-مارسلو- الونسو-- اوزیل-کاکا -دیماریا- رونالدو و هیگواین البته توی الکلاسیکو به جای رونالدو باید بنزما بازی کنه :yes: