-
سلام.من از سال 1376 یعنی وقتی 16 سالم بود طرفدار رئال شدم.البته پیشنهاد یکی از دوستام بود.ولی بعدش خودم کم کم عاشق رئال شدم. از زمانی که هیه رو دفاع آخر رئال بود را یادمه.عقب ترش را یادم نمیاد..(البته ذهنم یاری نمیده.اگر کسی یه چیزی از اون موقع تعریف کنه بقیه اش یادم میاد) الان هم دیوونه زنجیری رئال هستم.باورتون نمیشه شبهائی که رئال بازی داره نه مهمونی میرم و نه مهمون دعوت میکنم خونمون..سبک بازی رئال و بازیکنهایش را همیشه میپسندیدم و دوست داشتم.شاید تنها تیمی باشه که اکثر بزرگان فوتبال را در خودش دیده است.خیلی روی بازیهای رئال حساس شدم.اگر خدائی نکنه نتیجه نگیره تا چند روز اخلاقم سگی میشه.
آخرش بازی با والنسیا بود که تا صبح توی رختخواب با خودم حرف میزدم و موقعیتهائی که رئالیها خراب کردند را توی ذهنم مرور میکردم و حسرت میخوردم.
همه رئالیها و طرفدارانش را دوست دارم.وامیدوارم این فصل هر دو جام معتبر (لالیگا و قهرمانان اروپا)را بگیریم.
همیشه برای موفقیت رئال دعا کنید.(یادتون نره)
-
سوال خوبی بود.من فقط به خاطر مربی عزیز و دوست داشتنیم مورینیو که واقعا بهش علاقه دارم طرفدارش شدم.
-
با عرض سلام و درود به شما
من هم مثل شمام real رو از همون بچگی به این دلایل دوست داشتم
و امروزه همه به خاطره رونالدو دوستش دارن. قول میدم اگه رونالدو بره افغانستان اینا میشن طرفدار افغانستان.
-
من بیشتر به خاطر تاریخچه بزرگی که داره رئال رو دوست دارم.
از طرفی این چند ساله رسانه ها و مطبوعات خیلی با رئال مادرید بد رفتاری کردن همین باعث شد نسبت به بقیه تیمها نفرت بیشتری پیدا کنم.
-
راستش من از دوران ابتدایی طرفدار رئال بودم اما تیم دوم من بود(تیم اول من منچستر بود) .....بعد که بکهام اومد رئال شد تیم اولم ......وقتی که رفت تز رئال بخاطر اینکه قدر ستاره هاش یعنی بکهام زیدان فیگو هیرو. ..رونالدو و کارلوس و........... رو ندونست و اونها رفتن و یه سری بازیکن گمنام بدردنخور اورده ناراحت شدم و یه مدت کوتاهی بازیهاشو دنبال نمیکردم (در سال 2007) و لی دوباره عاشق رئال شدم ...ایندفعه بخاطر بکهام تیم اولم نبود بلکه این خود رئال بود که تو دلم جا بازکرده بود ........ الان دوباره 5 ساله که شدم طرفدار سرسخت رئال مثل زمانی که بکهام بود و حتی بیشتر از اون موقع.
-
سلام. من همه فکر و ذکرم رونالدو بود تا وقتی تو منچستر توپ میزد طرفدار منچستر بودم ولی وقتی اومد تو رئال طرفدار رئال شدم تازه کاسیاس و کاکا رو هم خیلی دوست دارم.رونالدو عشق تکنیکه خیلی نازه عاشقشمlove:::love:
-
سلام
من قبلا هم گفته بودم تو تایپک دیگه به خاطر کاسیاس هست که طرفدار رئال شدم ولی الان دیگه خود قالب رئال رو دوست دارم و اگه حتی کاسیاس بره با این که خیلی ناراحت میشم ولی طرفدار رئال میمونم
-
من از زمان زیدان و.... طرفدار رئال بودم وقتی که رونالدو برزیلی اومد خیلی حال کردم ولی اون زمان با پرز زیاد حال نمیکردم ولی از کالدرون خیلی بدم میومد گند زد به تیم ولی وقتی پرز برگشت کاکا رونالدو و ... رو خرید دوباره خوب شد و خیلی حال کردم چون کاکا رو خیلی دوست داشتم وقتی که مورینیو اومد عالی شد سیاست پرز درست شد جوون گرایی کرد که تیم4 5 سال بعد یعنی یکی دو سال دیگه به اوج برسه
ولی از همون زمان درامد زایی پرز رو خیلی قبول داشتم که اگه پول داشته باشی و برنامه ریزی خویی داشته باشی 100 درصد نتیجه میگیری قبلا از نظر درامد زایی تو دنیا اول بود الان از هر دو نظر اوله و یکی دو سال دیگه یکی از بهترین تیم های تاریخ میشه اگه خوزه بمونه و اتفاقی پیش نیاد
شما قبول ندارید ؟ خواهش میکنم بدون تعصب و منطقی فکر کنید و منطقی جواب بدید؟
-
سلام
من به خاطر داوور شوکر که اومد رئال رئال رو شناختم و وقتی بزرگی و بی نهایت بوده رئال رو دیدم دیگه یه رئالی سرسخت شدم تا الان که نزدیک به 14 ساله که رئالی هستم و خواهم موند چون تیمی بهتر از رئال نمیشناسم شما میشناسید؟
-
من رئال رو بهدلیل اینکه پر افتخارترین باشگاه اروپا هست انتخاب کردم چون همیشه به دنبال بازیکنان تراز اول جهان بوده و هست انتخاب کردم چون همیشه به عنوان یه تیمی تبلیغاتی به اقتصاد کمک زیادی کرده انتخاب کردم چون بازیکنان با تعصبی مثل کاسیاس -رائول -گوتی -و.... روداشته انتخاب کردم من رئال رو به این دلیل انتخاب کردم که تیم های دیگه اروپایی به ویژه بارسا توی خواب هم به افتخارات رئال نمیرسن چه بخوان بازیکنانی رو خودشون پرورش بدن مثل بارسا و چه بخوان خرج های میلیاردی بکنن مثل منچستر سیتی واین پیام رو به بارسلونایی ها میدم که منتظر سوپر کاپ اسپانیا باشید.