بازی شنبه 20خرداد در نیوجرسی آمریکا بر گزار میشه هنوز ساعت بازی من نمیدونم به محض اطلاع به شما دوستان میگم
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی شنبه 20خرداد در نیوجرسی آمریکا بر گزار میشه هنوز ساعت بازی من نمیدونم به محض اطلاع به شما دوستان میگم
آرژانتین4 اکوادور 0
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولین جلسه تمرینی بعد از بازی با اکوادور امروز انجام شد
در این تمری دروازبان اول تیم برتی بازی تیم باشگاهیش سامپدوریا به ایتالیا سفر کرده ولی برای بازی با برزیل حضور داره
تمرین امروز تیم با سیستم 2 3 5تمرین کرده برای بازی با برزیل _علت این سیستم معلوم نیس ولی امیدوارم با این سیستم بازی نکنه
بازیکنای که در ترکیب اصلی تمرینی امروز بازی کردن
ORION; Clemente, MASCHERANO, Federico FERNANDEZ, GARAY, ZABALETA; DI MARIA, GAGO, SALVIO; MESSI and AGUERO
به امید انجام یه بازی خوب و پیروزی آرژانتین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه تو لالیگا الکلاسیکو بازی مهمی هست یا تو کالچو چند دربی مهم انجام میشه یا توی جزیره بازیهای منچستر لیورپول حساسه
ولی تو دنیا یه بازی با همه بازیا فرق در هر حالت
پس میشه بهش لقب ال کلاسیکو یا دربی دنیا رو بهش داد
بازی آرژانتین با برزیل از هر نظر یه دربی به حساب میاد و هیچ کدوم از دو تیم نمیخوان در مقابل هم کم بیارن
امروز 20 خرداد این بازی در نیوجرسی آمریکا بر گزاز میشه به امید برگزاری یه فوتبال ناب از این دو تیم و پیروزی
تیم محبوب من
امیدوارم آرژانتین به روز های خوبش برگرده و دوباره قدرتش رو به همه ثابت کنه فک کنم بعد از جام جهانی 2006 دیگه بازی های آرژانتین رو حتی ندیده باشم ولی اینطور که معلومه این نسل جدید تیم قدرتمندی رو میسازن ولی بازم تو دفاع مشکل هست با رفتن آیالا ..سورین love::و حتی دمیکلیسگابریل هاینزه دفاع دچار ضعف شده و امیدوارم هر چه زودتر مدافعان بزرگی ظهور کنن و یه آرژانتین قدرتمند ببینیم
1391/03/20 23:36آرژانتين? - ?برزيل
هر چند بازیهای امشب یورو که بازی های گروه مرگه خیلی حساسه ولی بازی دو ابر قدرت قوتبال جهان یه چیز دیگس، گر چه دوستانه باشه! :sigar:
به امید برد آرژانتین:afarin:
واقع حیف شد بازیو نمیبینم خیلی دلم میخواست بازی این آرژانتین رو ببینم هرچند مطمئن هستم که بازیو میبریم فقط باید دفاعمون باید باهوش کار کنه و با پرس شدید رو مهاجماشون اجازه دریبل زنی نده بقیش دیگه حله ماشالله هافبک و مهاجم که خدا بده برکت بیچاره مربی نمیدونه کیو کجا بازی بده
با توجه به بازیای یورو مث اینکه بازی با تاخیر پخش میشه
يکشنبه 21/03/1391 ساعت : 01:30
دوستانه : آرژانتين - برزيل
پخش با تاخير از شبکه سه
بازی در نیمه اول من که فعلا ندیدمeterza::- ولی در پایان این نیمه 2 بر 1 :/danc آرژانتین love:: از برزیل جلو هستش هر دو گل آرژانتینم مسی love:: زده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]