رئال مادريد و قول نيمار !
سانتوس رئال مادريد را تهديد به شکايت به فيفا در صورت خريدن اين بازيکن کرده است . هيچ باشگاه خارجي حق پرداخت رقم فسخ قرارداد بازيکن ديگري را در صورت عدم رضايت باشگاهش ندارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رئال مادرید در مورد نیمار ، کنترل خود را از دست نمی دهد . رئال به حرف ستاره برزیلی اعتماد دارد . شرایط قرارداد این بازیکن به طور مکتوب نوشته شده ، نیمار قرار است که شش سال در رئال مادرید باشد ، سالی 5 میلیون دستمزد بگیرد و 50 درصد حق تبلیغاتش هم به خودش برسد .
به گزارش مرجع خبري رئال مادريد نیمار پس از کوپا آمه ریکا در صحبت با هم تیمی هایش در تیم ملی برزیل آینده اش را فاش کرده است :" به رئال مادرید خواهد رفت . " اما مشکل اصلی در حال حاضر ، مقاومت مسئولان باشگاه سانتوس و آلواره ده اولیویره ریبریو ، مدیر این تیم است . انتخابات این باشگاه دسامبر آینده برگزار می شود و اولیویرا می خواهد که با حفظ نیمار و گانسو ، دو تن از ستارگان تیمش ، مجددا فاتح انتخابات شود .
مدیر سانتوس به اسپور تی وی گفته بود :" دو پیشنهاد رئال مادرید برای نیمار را رد کردیم . یکی برای فروش در حال حاضر و دیگری در ژانویه . گزینه جایگزین ، فروش نیمار در سال 2012 بود که علاقه ای به آن نداشتیم . می خواهیم در المپیک و جشن صد سالگی در این جا باشد . "
وگنر ریبریو ، وکیل بازیکن هم طرف سانتوس را گرفت :" نقل و انتقالات بزرگ اروپا حالا انجام می شوند . بعید است که در ژانویه انتقالی صورت گیرد . از طرفی تیمها در میانه فصل شکل گرفته اند و بعید است که بازیکن بتواند تا آن موقع هماهنگ شود .
سانتوس رئال مادرید را تهدید به شکایت به فیفا در صورت خریدن این بازیکن کرده است . بنا بر بند 17 قوانین فیفا ، هیچ باشگاه خارجی حق پرداخت رقم فسخ قرارداد بازیکن دیگری را در صورت عدم رضایت باشگاهش ندارد (مگر آن که سه سال از قرارداد حرفه ای گذشته باشد و بازیکن بالای 28 سال باشد) . در آن صورت فیفا محرومیت هایی را در نظر خواهد گرفت . البته در این بند آمده که رقم فسخ قراداد می تواند یک طرفه پرداخته و فسخ شود که در این صورت توپ به میدان نیمار می افتد و خودش باید تصمیم نهایی را بگیرد .
مسئله نیمار در گذر زمان
علاقه رئال مادرید:روز 19 خرداد ، رئال مادرید به خرید نیمار علاقمند شد و خوزه آنخل سانچز ، مدیر اجرایی رئال مادرید تماسی با رونالدو نازاریو در این باره صورت داد .
شکستن سکوت:روز 25 خرداد ، نیمار اولین صحبت های خود را در رئال مادرید انجام داد :" باعث افتخار است که آنها مرا می خواهند . دوست دارم روزی در اروپا بازی کنم . "
سانتوس صحبت کرد:روز 30 خرداد ، لوئیز آلوارو ده اولیویرا ، مدیر سانتوس گفت :" فلورنتینو با من صحبت کرد و به او گفتم بعد از لیبرتادورس مذاکره می کنیم . "
مداخله راسل:روز 15 تیر ، راسل با مدیر تیم برزیلی و پدر نیمار صبحانه خرد و گفت که بارسا می خواهد این ستاره را بخرد .
افشاگری ریبریو:روز 27 تیر ، وکیل نیمار گفت که خود بازیکن دوست دارد در رئال مادرید بازی کند :" اما سانتوس فشار آورده که بارسا را انتخاب کند . "
نیمار و آینده اش:روز 31 تیر ، خود بازیکن پس از کوپا آمه ریکا به هم تیمی هایش گفت :" می خواهم در رئال مادرید بازی کنم . "
اصرار سانتوس:ده اولیویرا ، روز 10 مرداد در مورد آینده بازیکن گفت :" با نیمار صحبت کردم و می دانم که نمی رود . "
سانتوس نمی رود:سانتوس رسما روز 12 مرداد پیشنهاد 45 میلیون یورویی رئال مادرید را رد کرد .