تیموشوک افتخارات اروپایی میخواهد
ملی پوش اکراینی میخواهد برای کسب افتخارات همراه با بایرن تلاش کند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هافبک بایرن مونیخ به آینده اش در بایرن متعهد است و میخواهد همراه با بایرن لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند. او که 32 سال دارد هدف تیم هایی از روسیه و سراسر اروپا با پیشنهاداتی سودمند بود اما اعلام کرد که به بازیش در آلمان ادامه خواهد داد.تیموشوک همراه با زنیت سنپترزبورگ لیگ ( یوفا ) و سوپر کاپ اروپا را کسب کرده است و برای تکمیل افتخارات اروپایی اش میخواهد همراه با بایرن لیگ قهرمانان اروپا را نیز بدست آورد.
فصل گذشته او به ترکیب اصلی تیم وارد شد و در ابتدا تلاش کرد تا جایگاهش را ترکیب تیم ثابت کند.
او به Sportsdaily.ru گفت:من احساس خوبی دارم هنگامی که شما به آن اتکا میکنید به شما اعتماد به نفس میدهد. فصل گذشته من بازی های زیادی انجام دادم من 27 بازی در بوندس لیگا انجام دادم که در 24 بازی در ترکیب اصلی تیم بودم.
من فکر نمیکنم که این خودخواهی باشد ، همه میخواهند که به طور مداوم بازی کنند و من استثنا نیستم. شخصا دوست دارم که لیگ قهرمانان را کسب کنم ، خصوصا سال آینده که فینال در مونیخ برگذار میشود.
قرارداد
قرارداد کاپیتان اسبق زنیت فصل آینده به پایان میرسد اما او از این موضوع نگرانی ندارد.
او اضافه کرد :من در گذشته بار ها در این شرایط قرار گرفته ام ، اهمیتی ندارد که این سال آخر من در اینجاست ، من پیشنهادات زیادی از باشگاه های دیگر دارم. من از روسیه و همینطور چند باشگاه اروپایی خوب پیشنهاد دارم. اما در حال حاضر از همه چیز در بایرن راضی هستم.
بایرن باشگاه بسیار سازمان یافته و یکی از بهترین باشگاه های اروپا است ، بنابراین من از ماندن در مونیخ خوشحال خواهم بود.