-
تارتار: مقابل سايپا، تهاجمي بازي مي کنيم
سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: در ديدار با سايپا البرز، يک بازي تهاجمي را به نمايش مي گذاريم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مهدی تارتار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مورد دیدار تیم های فوتبال داماش گیلان و سایپا البرز افزود: هدف ما این است که از اول بازی تیم سایپا را تحت فشار قرار دهیم.
وی اظهار کرد: تیم سایپا را به خوبی بررسی و روی نقاط ضعف و قوت آن نیز کار کرده ایم و برنامه های خاصی را در دیدار برابر این تیم داریم.
تارتار گفت: هفته های اول روی تیم داماش شناخت کاملی نداشتم اما اکنون این شناخت تا حدی کافی شده و می توانم ترکیب ایده آل را به زمین بفرستم و از همه بازیکنان به نحو احسن استفاده کنم.
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان ادامه داد: به دلیل اینکه دیدارهای تدارکاتی نداشتیم باید بیشتر کار کنیم تا مشکلات تیم به حداقل برسد و بتوانیم در ادامه رقابت های لیگ برتر، نتایج قابل قبولی را کسب کنیم.
وی اضافه کرد: هدف ما این است که در نیمه بالای جدول رده بندی رقابت های لیگ برتر قرار گیریم و در این راه با وجود داشتن بازیکنان بزرگ، مشکل چندانی نداریم و امیدواریم که در پایان فصل به این خواسته خود برسیم.
تیم های فوتبال داماش گیلان و سایپای البرز در هفته بیست و دوم از رقابت های فوتبال لیگ برتر کشور، عصر روز چهارشنبه در ورزشگاه شهید عضدی رشت به مصاف هم می روند.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
مهدوي: سايپاخارج از خانهخوبنتيجه گرفتهاست
کاپيتان تيم فوتبال داماش گيلان گفت: تيم فوتبال سايپا البرز تاکنون در ديدارهاي خارج از خانه نتايج خوبي را کسب کرده است.
محمدرضا مهدوی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مورد دیدار تیم های فوتبال داماش گیلان و سایپا البرز افزود: به همین دلیل بازی با این تیم بسیار مشکل است.
وی اظهار کرد: تیم فوتبال سایپا در خطوط هافبک و تهاجم بازیکنان خوب و قدرتمندی دارد اما ما نیز روی نقاط قوت و ضعف این تیم کار کرده ایم و امیدواریم که بتوانیم هر سه امتیاز دیدار با این تیم را کسب کنیم.
وی گفت: با وجود طرفداران خونگرم، امیدوارم که در این دیدار بتوانیم تیم سایپا را شکست دهیم اما تماشاگران نیز باید حوصله کنند و عجله نداشته باشند و تیم را تا پایان مسابقه تشویق کنند.
کاپیتان تیم فوتبال داماش گیلان ادامه داد: همه باید از تیم فوتبال داماش گیلان حمایت کنند تا این تیم بتواند خود را در لیگ برتر حفظ کند و ما نیز تمام تلاش خود را در زمین مسابقه انجام خواهیم داد.
مهدوی در مورد پست تخصصی اش گفت: من دوست دارم در خط هافبک بازی کنم و تاکنون نیز بیشتر در خط هافبک دفاعی بازی کرده ام و برای من راضی کننده بود و در بعضی از مسابقات نیز در پست هافبک نفوذی ظاهر شده ام.
تیم های فوتبال داماش گیلان و سایپای البرز در هفته بیست و دوم از رقابت های فوتبال لیگ برتر کشور، عصر روز چهارشنبه در ورزشگاه شهید عضدی رشت به مصاف هم می روند.
منبع :
-
تارتار: به اعتراض تماشاگران حق مي دهم
سرمربي داماش گيلان گفت: روزي هم ميرسد که ما نتايج خوبي خواهيم گرفت.
مهدی تارتار پس از شکست 3 بر صفر خانگی مقابل سایپا گفت: فوتبال از این پستی و بلندیها زیاد دارد. سایپا در این بازی روی ضد حملات برنامه داشت. پس از گل اولی که خوردیم جلو کشیدیم ولی گلهای دوم و سوم را هم دریافت کردیم.
وی ادامه داد: روزی هم میرسد که ما نتایج خوبی خواهیم گرفت. باید این باخت را فراموش کنیم و به فکر دیدار با مس کرمان باشیم.
سرمربی داماش گیلان در مورد اعتراض تماشاگران داماش گفت: به اعتراض آنها حق میدهم. تماشاگران هم از تیمشان پیروزی میخواهند و باید در بازیهای آینده انتظارات آنها را برآورده کنیم.
منبع :
-
تارتار: مسئولان بايد به داد داماش برسند
سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: آقايان اگر دلسوز داماش بودند تيم را رها نميکردند تا بنشيند و مصاحبه کنند.
مهدی تارتار در گفتگویی در مورد دیدار روز یکشنبه با مس کرمان گفت: با توجه به اینکه هر دو تیم هفته گذشته شکست خوردهاند طبیعی است که در این مسابقه برای برد بازی کنند و هر دو تیم انتحاری بازی خواهند کرد. هدفمان این است که بازی خوبی انجام دهیم و دست پر از میدان خارج شویم.
وی در مورد شعار هواداران داماش علیه خودش خاطرنشان کرد: با توجه به نتیجه بدی که در دیدار با سایپا گرفتیم طبیعی بود که هواداران نگران آینده تیم باشند اما حقیقت این است در دیدار با تراکتورسازی و سایپا مستحق باخت نبودیم. مشکلات فنی داریم که متاسفانه زمانی برای رفع آنها نیست، نمیتوانم بازی تدارکاتی بگذارم و در بازیهای رسمی متوجه نقایص تیم میشوم.
سرمربی داماش در مورد اینکه نتایج او با ابراهیم قاسمپور مقایسه میشود، اظهار داشت: 7 هفته اولی که مهدی دینورزاده با این تیم کار کرده بود و برکنار شد 7 هفته بسیار سخت بود. داماش قرعه بسیار سختی دارد و همین 7 هفته نیز همزمان با آغاز همکاری من با داماش شده است. روند نزولی داماش قبل از من آغاز شده بود. داماش پیش از حضور من دو بازی خانگی برابر شاهین بوشهر و نفت را واگذار کرد و در دیدار با شهرداری مساوی کرد که در آن بازی مستحق مساوی هم نبود.
وی گفت: دوستانی که بعد از بازی تراکتورسازی مصاحبه میکنند و خود را نگران داماش میدانند و میگویند تارتار چه بازیکنی را بازی بدهد اگر خیلی دلشان برای داماش میسوخت و ناراحت این تیم هستند بهتر بود این تیم را رها نمیکردند و میایستادند و کار میکردند اما با توجه به اینکه میدانستند قرعه سختی در دور برگشت داریم شاید این کار را نکردند.
تارتار اضافه کرد: در ابتدای دور برگشت با سپاهان، استقلال، تراکتورسازی بازی داشتیم همچنین با فجر و سایپای متحول شده و یا مس کرمان که در خطر سقوط است. بنابراین شرایط بسیار سخت است.
سرمربی داماش در مورد احتمال انحلال این باشگاه گفت: کار ما در رشت است و مدیر عامل در تهران بنابراین من هم از طریق رسانهها متوجه این مسائل میشوم و مدیر عامل را نمیبینم. واقعیت است که یک مدیر به تنهایی نمیتواند یک تیم لیگ برتری را اداره کند. مسئولان باید به داد داماش برسند. تیمی که مردم این همه نگران آن هستند باید برایش کاری شود تا خدایی ناکرده وضعیت داماش از این بدتر نشود.
منبع :
-
سلام به همه
آقا خوش به حالتون
هر چی نداشته باشین یه مدیرعامل با حال دارین
امیدوارم تیمتون خوب نتیجه بگیره
-
منتفي شدن انحلال داماش گيلان
مديرعامل باشگاه داماش گيلان با بيان اين که انحلال تيم فوتبال اين باشگاه منتفي شده است، از حل شدن بخشي از مشکلات مالي اين تيم در هفته آينده خبر داد و گفت: برخي از دوستان براي خريد امتياز تيم پيش قدم شدهاند.
امير عابديني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين خبر که انحلال باشگاه داماش منتفي شده است، اظهار کرد: من پيش از اين قصد داشتم که بازيکنان تيم را کنار هم جمع کنم و به آنها بگويم که ممکن است در پرداخت بخشي از قرارداد آنها مشکلي پيش بيايد؛ در آن صورت اگر آنها مي خواستند که ادامه دهند، ادامه ميداديم، ولي اگر نميتوانستند تيم را منحل ميکرديم. خدا را شکر اکنون بحث انحلال منتفي شده است.
مدير عامل باشگاه داماش در ادامه با بيان اين که هنوز اتفاق خوبي براي باشگاهش نيفتاده است، اما اتفاقات خوب در راهند، افزود: مسئولان ذيربط در حال انجام کارهايي براي نگه داشتن تيم هستند. هر چند کارهايي که تاکنون شده است، با آنچه من توقع داشتم، فاصله دارد. مسئولان استان نامهنگاريهاي زيادي انجام دادهاند، اما متاسفانه پيگيري نکردهاند. ناظر قضايي پرونده مالک داماش تمام کارها را بررسي کرده است و ما بايد تا وقتي که گزارش حسابرسي مشخص شود، صبوري پيشه کنيم.
عابديني ادامه داد: اکنون که با شما صحبت ميکنم، بحث انحلال منتفي شده است، اما ممکن است تغيير نام کوچکي در عنوان باشگاه ايجاد شود و يا به نام داماش پيشوند و يا پسوندي اضافه شود. به هر حال داماش به کارش ادامه ميدهد و دوستان زيادي براي خريد امتياز پا پيش گذاشتهاند.
مدير عامل باشگاه داماش در ادامه با انتقاد از کساني که در برخي رسانهها به مشتريان باشگاه داماش انگ «ناصالح بودن» ميزنند، گفت: در برخي از رسانهها خواندم که ميگويند يک نوکيسه اقتصادي ديگر ميخواهد داماش را بخرد. به نظر من برخي دوست ندارند سنگ روي سنگ بند شود و به جاي ساختن براي تخريب قدم بر مي دارند. اين را بايد بدانيد که ما تا وقتي از مقامات قضايي درباره افراد تاييديه نگيريم، اجازه نخواهيم داد که کسي به عنوان اسپانسر با باشگاه قرارداد ببندد.
وي افزود: در اين ميان حسين هدايتي هم براي خريد امتياز باشگاه پا پيش گذاشته است. مطمئن باشيد تمام استعلامهاي لازم درباره او نيز گرفته خواهد شد. او تاکنون هيچ مشکلي نداشته و هيچ تنگناي اقتصادي را ايجاد نکرده است. هدايتي ممکن است براي خريد داماش خيلي مصر باشد، اما مطمئنا با اين گونه برخوردها پا پس خواهد کشيد. من در ابتداي فصل با بازيکن خارجيام قراردادي 300 هزار دلاري بستهام و در حالي که فکر ميکردم بايد 300 ميليون تومان به او بدهم، حال بايد 600 ميليون به او بدهم. در چنين شرايطي که نميشود با برنامه پيش رفت، اگر کسي بخواهد بخشي از سرمايهاش را در ورزش هزينه کند، بايد فرصت اين کار را داشته باشد. حالا اين هزينه کردن به هر دليلي که ميخواهد باشد. ما ميگويم که تظاهر به کار خوب هم خوب است، اما برخي مي خواهند که همه تظاهر به بدي کنيم.
عابديني ادامه داد: دو نفر از کساني که براي خريد داماش پيش قدم شده بودند، شرايط بسيار خوبي دارند، اما حاضر نيستند يک ريال از هزينه امسال و بدهيها را پرداخت کند. آنها ميگويند فقط هزينههاي سال بعد را تامين خواهند کرد. تنها کسي که قبول کرده است تمام مشکلات مالي را حل کند، حسين هدايتي است، اما تا او قدم جلو ميگذارد، برخي چماق را بلند ميکنند که به سرش بکوبند، او شش سال است که در فوتبال ايران حضور دارد و اگر مشکلي داشت تا به حالا به سراغش رفته بودند.
عابديني در ادامه از برطرف شدن بخشي از مشکلات مالي تيمش در هفته آينده خبر داد و گفت: ما هفته آينده به هر يک از بازيکنان خارجيامان پنج هزار دلار ميدهيم و با بازيکنان ايرانيمان نيز جلسه اي مي گذاريم که فعلا مبلغي را به آنها پرداخت کنيم. همچنين در هفته بعد برخي از بدهيهايمان را هم پرداخت خواهيم کرد.
منبع :
-
تارتار: سپاهان از پيش برنده نيست
سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: سپاهان در بازي با ما از پيش برنده نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مهدی تارتاردر مورد دیدار روز جمعه با سپاهان گفت: در این هفتهها یا با تیمهای در کورس قهرمانی بازی داریم یا با تیمهایی که در حال سقوط هستند و روزهای سختی را پشت سر میگذاریم. هفته گذشته در لحظات پایانی توانستیم بازی دو بر صفر باخته را به مساوی دو بر دو تبدیل کنیم و اکنون شرایط ما بهتر از قبل است.
وی در مورد شناختش از سپاهان گفت: با همکارانم این تیم را آنالیز کردهایم و شناخت خوبی از حریف داریم اما باید بگویم سپاهان برابر ما از پیش برنده نیست چرا که فوتبال غیرقابل پیش بینی است.
سرمربی داماش در مورد اعتراض هواداران در هفتههای گذشته اظهار داشت: انتظار داریم آنها کمی صبور باشند و ما را حمایت کنند. در بازی با سایپا هم تا زمانی که گلی نخورده بودیم تیم را تشویق میکردند. بازی هفته گذشته میتواند برای ما یک درس باشد؛ اینکه ما در دو دقیقه بازی باخته را با تساوی عوض کردیم بنابراین تا زمان سوت پایان بازی میتوان در فوتبال نتیجه را تغییر داد.
تارتار در مورد اعتراض چاووشی به او بعد از گلزنی به مس کرمان تصریح کرد: چاووشی مدت زیادی گل نزده بود که دلیلش استفاده از این بازیکن در پست غیرتخصصی اش بود. او با من حرف زد و گفت از اینکه در طول فصل فقط دو گل زده اصلا از خودش رضایت نداشت و بعد از دو گلی که به مس کرمان زد کمی احساساتی شد.
سرمربی داماش گیلان در مورد تغییر مالکیت باشگاه و سرنوشت خود گفت: تا زمانی که سرمربی هستم با تمام وجود کار میکنم.
-
تارتار: مجبور به شکست سپاهان هستيم
سرمربي تيم فوتبال داماش با بيان اينکه مجبور به شکست سپاهان هستيم،گفت: اگر شعار هواداران عليه تيم ادامه پيدا کند ديگر نميتوانيم از شرايط ميزباني استفاده کنيم.
مهدی تارتار در خصوص دیدار تیمهای فوتبال داماش گیلان و سپاهان ضمن بیان مطلب فوق گفت: سپاهان جزو تیمهایی است که در کورس قهرمانی در رقابتهای این فصل لیگ برتر قرار دارد و همین موضوع موجب شده که بازیکنان این تیم انگیزه بالایی داشته باشند.
وی درهمین خصوص افزود: به دلیل آنکه طی چند هفته گذشته امتیازات زیادی را از دست داده ایم بنابراین مجبور به شکست سپاهان هستیم،افزود: البته این موضوع بدان معنی نیست که در این بازی خانگی بخواهیم شتابزده و بدون برنامه بازی را آغاز کنیم.
سرمربی تیم داماش در خصوص حل مشکلات مالی کادر فنی و بازیکنان این تیم اظهار داشت: در خصوص حل مشکلات مالی قولهای مساعدی به ما داده شده اما هنوز در عمل چنین چیزی اتفاق نیفتاده است.
وی در خصوص شعارهایی که برخی از هواداران تیم داماش در جریان بازیها علیه بازیکنان و کادر فنی تیم داماش می دهند، تاکید کرد: متاسفانه ما در بازیهای خانگی خود شاهدیم که برخی ازهواداران علیه بازیکنان و کادر فنی تیم شعار می دهند که این موضوع موجب می شود که بازیکنان از نظر روحی افت کرده و تحت استرس زیادی بازی کنند.
تارتار تاکید کرد: اگر این موضوع ادامه داشته باشد دیگر نمی توانیم از شرایط میزبانی در بازیهای خانگی خود استفاده کنیم.
وی درخصوص واگذاری تیم داماش از سوی عابدینی به هدایتی نیز گفت: هنوز عابدینی در خصوص واگذاری امتیاز باشگاه داماش به هدایتی با من صحبتی نکرده است.
دیدار تیمهای فوتبال داماش و سپاهان از هفته بیست و چهارم رقابتهای لیگ برتر ساعت 15:30 در ورزشگاه عضدی رشت برگزار می شود.
منبع :
-
تارتار در نشست خبري حاضر نشد
سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان پس از شکست خانگي برابر سپاهان در نشست خبري شرکت نکرد.
مهدی تارتار پس از شکست خانگی یک بر صفر برابر سپاهان در نشست خبری شرکت نکرد و علی پورمند دستیارش را به سالن کنفرانس فرستاد.
پورمند در جمع خبرنگاران گفت: تارتار از خبرنگاران عذرخواهی کرد اما به دلیل گلی که در دقیقه 88 دریافت کردیم ناراحت بود و نمیتوانست در نشست شرکت کند.
وی ادامه داد: برابر سپاهان از نظر تاکتیکی برتر بودیم اما حریف از تک موقعیت خود نهایت استفاده را کرد و پیروز شد. قول میدهیم در دیدارهای آینده وضعیت داماش بهتر شود. در 7 مسابقه گذشته داماش قرعهای بسیار سختی داشت و در بازیهای آینده وضعیت تیم بهتر خواهد شد.
منبع :
-
عابديني: از بين تاج و کفاشيان يکي بايد باشد
مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: يکي از دلايل توقف انتقال باشگاه اين است که مالک فعلي داماش نيست و از نظر قوه قضاييه زماني اين انتقال بايد صورت گيرد که فرد خودش باشد.
امیر عابدینی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد دلایل تایید نشدن انتقال مالکیت داماش به حسین هدایتی از سوی قوه قضاییه گفت: من هم از کم و کیف چرایی این مسئله خبر ندارم و فقط صبح به هدایتی زنگ زدم و گفتم که جلسه امروز برای امضای قرارداد لغو شده است.
وی افزود: از این وضعیت کلافه شده ام. نمی دانم چرا این انتقال به تعویق افتاده است. فقط به هدایتی گفتم باید سه چهار روزی صبر کنیم. شاید یکی از دلایل توقف انتقال این است که مالک فعلی باشگاه داماش نیست و از نظر قوه قضاییه زمانی این انتقال باید صورت گیرد که فرد خودش باشد و رضایت حضوری مالک باید باشد و شاید هم قیمت مورد برای انتقال مورد تایید قوه قضاییه نباشد.
عابدینی ادامه داد: با توجه به وضعیت باشگاه ها که قیمت تیم های فوتبالی کارشناسی نیست کسی که می خواهد داماش را بخرد در واقع بدهی می خرد. در کنار آن هم باید هزینه های تا پایان فصل را نیز در نظر گرفت. برخی دوستان نمی دانند و فکر می کنند هدایتی می خواهد بار گرانی را ارزان بخرد درحالی که این باشگاه بدهی دارد. هر کسی در این شرایط بخواهد تیمداری کند در واقع ضرر می کند. هدایتی می خواهد تیم در رشت بماند و اسم تیم هم تغییر نمی کرد. این فرصت مناسبی است که امیدوارم از دست نرود.
مدیرعامل باشگاه داماش در ادامه گفت و گو با فارس در مورد فدراسیون فوتبال و انتخابات و اینکه تاکنون کسی برای ریاست ثبت نام نکرده گفت: اگر کسی کاندیدا نشود به نفعش است چون کفاشیان خودش رای می آورد. به نظر من اگر کفاشیان خودش بیاید برای این فوتبال خوب است. هیئت ها همگی موافق کفاشیان هستند و او نیازی به ۱۰ امضای افراد مجمع هم ندارد.
وی در خصوص اینکه مهدی تاج منتظر تصمیم کفاشیان است، عنوان کرد: تاج نباید منتظر کفاشیان بماند و باید کارهای ثبت نام خود را انجام دهد. به این دلیل که اگر در لحظات آخر فشار آوردند باید از این دو نفر یکی حذف شود حداقل یکی از آنها برای فدراسیون بعدی باشد.
منبع :