تورس که در ژانویه 2011 با انتقالی 50 میلیون پوندی از لیورپول به چلسی پیوست، در این مدت تنها 5 بار برای آبی ها گلزنی کرده است و به همین دلیل با انتقادهای زیادی روبرو شده است.
دل بوسکه معتقد است انتخاب تورس به جای بازیکنان جوانی مانند ایکر مونیان، روبرتو سولدادو، فرناندو یورنته و آلوارو نگردو ناعادلانه بود.
او در گفتگو با ایندپیندنت گفت:" او بازیکنی است که ما به خاطر کارهایی که برای تیم انجام داده از او بسیار ممنونیم و کنار گذاشتن او برای من بسیار دردناک بود اما من می خواستم انتخاب های عادلانه ای داشته باشم.
نمایش های اخیر او اندکی پر فراز و نشیب بود. وقتی یک مهاجم موفق به گلزنی نمی شود، اندکی دردسرساز است. شرایط اندکی دشوار می شود. ما فهمیدیم که چنین مشکلی وجود دارد.
من هر روز با فرناندو در تماس نیستیم اما قبل از رقابت های یورو زمان زیادی وجود دارد تا او خودش را نشان بدهد."
با توجه به اینکه مصدومیت داوید ویا، حضور او در رقابت های یورو 2012 را در هاله ای از ابهام قرار داده، دل بوسکه تایید کرد که ناآمادگی تورس شرایط را برای اسپانیا نگران کننده تر کرده است.
با حضور آندره ویلاس بواس در چلسی، تورس جایگاهش در ترکیب اصلی آبی ها را از دست داده و دل بوسکه در این مورد گفت:" اگر تیم خوب بازی می کند و سیستم به درستی جواب می دهد و این سیستمی است که آنها با آن راحت هستند، این برای بازیکن هم بهتر است که بیرون بنشیند.
اگر شرایط در یک باشگاه خوب پیش می رود، محیط بهتری برای کار کردن به وجود می آید. ما فرناندو را در باشگاه جدیدش دیدیم و دیدیم که او می جنگد و اشتیاق زیادی برای بازی کردن دارد.
امیدواریم او در چهار ماه آینده گلزنی هایش را آغاز کند و ما در آن زمان تصمیم نهایی را بگیریم. شرایط در حال حاضر به خوبی پیش نمی رود اما می تواند خیلی سریع تغییر کند."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]