با سلام
باور کنید دلیلش استفاده از مربی خارجیه
به خدا اگه امیر قلعه نوئی و یا علی دایی سرمربی بودند از همین الان رفته بودیم جام جهانی :ey babaaa:
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
باور کنید دلیلش استفاده از مربی خارجیه
به خدا اگه امیر قلعه نوئی و یا علی دایی سرمربی بودند از همین الان رفته بودیم جام جهانی :ey babaaa:
من میگم مشکل هم از هواداراس هم از بازیکنا مثلا وقتی یه بازیکن بزرگ رو مربی رو نیمکت میشونه از اول بازی هوادارا شروع می کنن به اعتراض بازیکنم شروع می کنه به اعتراض و جنجال علیه مربی چه هوادارا چه بازیکنا همشون باید حرفه ای عمل کنن
بنظرم استفاده از مربی خارجی هست
خب مربی خارجی شناخت خیلی خوبی نسبت به بازیکنامون نداره
یه مربی ایرانی بزرگ میاوردن خیلی بهتر بنظرم نتیجه میگرفت و باید ترکیب ایران رو یه ذره هجومی تر بکنن چون ایران مهاجم های خوبی داره !!!
مربی خارجی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:tafakkor:
مربی خارجی باید به این بازیکنا استپ کردن توپ رو یاد بده؟؟؟؟؟؟؟:tafakkor:
مربی خارجی باید بهشون یاد بده تک تک توپ رو تو گل بزنن؟؟
مربی خارجی باید پاس دادن بهشون یاد بده؟؟؟؟؟؟؟
مربی خارجی وظیفش ترکیب چیدن و تمرین دادن هست همین اینا توانایی انجام دادن کارهای ابتدایی فوتبال رو نمیتونن انجام بدن:ooogh:
مربی خارجی دیگه چه صیغه ای هست؟؟ این بازیکنا در حد تیم دسته 3 لیگ هم نمیخورن بازیکن های جوانان پیام خراسون رو بیارن از لبنان نمیبازن که اینا باختن
اضلا مربی خارجی بد قبول الان 1 قرن هست با فوتبال داریم دوران زیادی بود یه بار به لبنان نباختیم مربی خارجی داخلی درونی بیرونی داشتیم اولین باختمون رو اینا دادن پس نشونمیده 2هزار نمی ارزن
قضاوت الکی نکنین مکل بازیکن هست پژمان نوری محمد نوری پولادی و.... از 10 تا پاس 45 تاش خطا میدن ربط نداره میگین مربی:ohum:
به نظر من هم مشکل از بازیکناس که در کل بازی بلد نیستن اگه بلد هم باشن در حد خیلی کم تاکتیک هم که اصلا هیچی دیگه . مثلا اس اسا بازیکنای داخلیشون تو بازی امشب هیچ کاری ازشون بر نمیومد ولی این فابیو جانواریو اومد یه شوت رونالدیویی زد که تو کفش موندم
سلام
میتونم اولین دلیلش رو وارد شدن پول بیت المال به فوتبال و مادی گرایی بازیکنا و مدیران باشه و حواشی فوق العاده زیاد اطراف فوتبال
وجود دلالان بسیار در فوتبال ایران که تقریبا دارن همه کاری در این فوتبال میکنن . . .
وجود مدیران غیر فوتیالی در راس کار مدیریتی و نا کارآمدی برخی مدیرانی که هیچ سررشته ایی در ورذزش ندارند . . .
ورود بازیکنای با صغره سنی 4 و 5 سال به فوتبال ایران از همان سنین پایین و فوتبال پایه و ابتدای کار و ورود همان بازیکنا به تیمهای باشگاهی و تیم ملی ، من کسایی رو تو این فوتبال میشناسم که خیلی راحت با درست کردن شناسنامه و کوچک کردن سن خود و دادن پولهای هنگفت به دلالان و پول خورهای داخل فوتبال به تیم ملی راه یافتن و از آنجا هم وارد تیم های باشگاهی مطرح شدن ، بله درسته فوتبال ما از پایه خرابه و امثال همین بازیکنا تا حدود 35 سالگی در فوتبال ایران بازی میکنند با در نظر گرفتن 5 سال هم صغره سنی (در حالت خوش بینانه)میشه حدود 40 سال و اینها بازم از فوتبال سیر نمیشوند، تازه کاش همیناهم استعداد بازی کردن داشته باشن ، بخدا کشور ما مخزن استعداده ولی چه فایده که فقط پول و پارتی کار میکنه ، کجا شنیدین یه بار استعدادیاب یه تیم تو کشورمون بره بازکن جوان و آینده دار بگیره مگه همین بازکنا نیستن که جابجا میشن ، جانواریو 34 سالشه اینجور بازی میکنه و فلان بازیکن 27 سالشه و اونجور بازی میکنه خدا میدونه که اون27 ساله از جانواریو هم پیرتره و خیلی چیزای دیگه که الان وقت نیست اونارم بگم . . .
راه کار این فوتبال فقط اینه که کلا بنای این فوتبال کثیف ریشه کن بشه و از نو ساخته بشه البته نه به دست امثال این آقایان بلکه به دست کسانی که فوتبال رو می فهمند و در راه پیشرفت کار میکنند نه در راه پول ، این فوتبال یه مدت تعطیل بشه و همه دلالان جمع بشن ، باید تدابیری اندیشه بشه که استعدادها نمایان بشن نه اینکه کنار گذاشته بشن و . . .
دلایل از نظر من :
1- مدیرانی که اصلا لیاقت ندارن در این سمتی که هستن باشن
( همین عادل فردوسی پور رو بگذارن به جای آقای کفاشیان به نظر من خیلی بهتر از اینی که هستیم میتونه باشه)
2- مربیان خارجی :
البته برانکو هم خوب بود ولی خوب اگر یک مربی ایرانی مثلا همین علی دایی رو بگذاریم بهتر از کی روش میتونه باشه ، چون بیشتر عمرشو تو فوتبال ایران صرف کرده ، نه کی روش که 1 سال هم نمیشه
3- طرفداران :
طرفداران ایرانی فرهنگ طرفداری رو اصلا نمیدونن ، مثلا چه دلیلی داره وسط دربی سنگ و گوجه پرت می کنن ؟ (البته تو بخش بعدی جواب این قسمت تا حدودی داده میشه ولی خوب اگر طرفداران فرهنگ طرفداری رو یاد بگیرن و استفاده کنن خیلی موثره
4- بازیکنان :
این روز ها با درخشش کاروان پارالمپیکی ایران و شکست ایران به لبنان همه رو قانع کرد که بازیکنا یک دهم اون پولی که میگیرن هم بازی نمیکنن .... مثلا همین آقای رحمتی ، بهترین دروازه بان ایران هست ولی چند تا سوتی افتضاح تو بازی های ملی داده ... اینقدر که پول میگیره بازی میکنه ؟؟؟ برای بازیکنا تا وقتی پای پول در میانه غیرت و تعصب معنی نداره ...
5- رسانه ها :
رسانه ها هم اونجوری که باید نیستن ، یکبار تیم ملی میبازه میان هزار تا مقاله مینویسن که فلانی اینکارو کرده . مقصر فلانیه . فلانی باید اخراج بشه و میان این ایرانو با ایران چند سال پیش مقایسه میکنن .. خوب واقعا حرکت بد و زننده ایه این حرکات بعضی رسانه ها
6-بازیکنان تکراری :
دلیل بعدی هم از نظر من وجود بازیکنان تکراریه ... اصلا جوون گرایی توشون معنی نداره ... چند ساله ما داریم با همین بازیکنا میریم تو زمین حالا فوقش 2-3 نفر رو عوض میکنن که مردم رو خر کنن ولی اصلا به فکر رسیدگی به بازیکنای جوون نیستن
***فعلا همینا به نظرم اومد ، ولی خیلی مشکلات بیشتری داره فوتبال ایران***
من به نظر همتون احترام میزارم ولی به نظر من مشکل از مربی خارجی نیست مثلا همین علی دایی اگه بلد بود همون تیمو می برد جام جهانی یا امیر قلعه نویی اگه سرمربی گری بلد بود تیم اس تق لول از اون مکان بالا می برد.:gol:
بنظر من اگه یک سال لیگ تعطیل شه و دادکان برگرده مشکل ما حل میشه....dallliii
هیچکدوم از تیمای معروف لیگ ما آکادمیه خوبی ندارن.بجز چند تا تیم مث فجر.
فوتبال ما از ریشه خرابه.:ooogh:
فوتبال سیاسی شده یا ساده تربگم مدیران ما تخصص فوتبالی ندارن
و هرچه قدر که پول خرج بشه بازم نتیجه همینه