سلام جعفر خان خسته نباشید بازیکن های دو ستاره ای که توی لیست قرار دادید فاکتور های سرعت و تکنیکشون 0 هست ممنون میشم رسیدگی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام جعفر خان خسته نباشید بازیکن های دو ستاره ای که توی لیست قرار دادید فاکتور های سرعت و تکنیکشون 0 هست ممنون میشم رسیدگی کنید
فصل جدید شروع شد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی متاسفانه بازیکن جدیدی به لیست اضافه نشد...
رسیدگی کنید...
منظورش از این چیه لطفا بهم بگین 25 تیر که گذشته دیروز نوشته بود 1 روز دیگه باقی مونده امروز نوشته دو روز دیگه باقی مونده دیروز هم تولیگ بازی داشتم امروز هم دارم ولی انالیزور فقط همین بازی رو بهم میگه؟
نقل قول:
نتیجه زنده بازی را از این قسمت دنبال كنید
بازی دوستانه حريف esteghlal fc0111
25 تیـر
ساعت 09:30:00
نتیجه زنده بازی را از این قسمت دنبال كنید
esteghlal fc0111 - perspolis ahram
زمان باقيمانده:
-2 روز ديگر در ساعت 09:30:00
سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بگذارید تیم ها چند تا بازی کنند ما بازیکنان جدید رو ببینیم تا بهشون بتونیم امتیاز بدیم. فقط اسم بازکن کافی نیست که . قدرت دفاعی , گلزنی , سرعت و . با توجه به بازیکن باید امتیاز دهی بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rasoolr [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
25 تیر؟
ایشالا شنبه که می ریم شرکت می بینیم مشکل چیه
من متوجه نشده بودم !
تا شنبه برطرف می کنم
ممنون که اطلاع دادین ( هر موقع دیدن بر طرف شده همین جا بگین که ما دیگه دنبال نکنیم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط derby [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دستتون درد نکنه با تموم شدن اون فصل خود به خود رفع شد دیگه نیازی به پیگیری نیست
هرچی فکر برای تیمم داشتم با بالا بردن قیمت ها تو 3ساعت به باد رفت الانم دیگه امیدی ندارم دیروز میتونستم مسی بگیرم اما امروز باید خوابشو ببینم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
قیمت بازیکنها قرار هست یک کم بالا بره
اما نه به این حد !
تا فردا قیمت بازیکنها درست میشه اما نسبت به قبل درصدی افزایش قیمت خواهیم داشت
موفق باشید
حالا که قیمتها بالا رفته,پول برد بازی با جایزه قهرمانی ها هم بالا میره؟
:fek konam:اقا این چه وضعشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت بازیکنان تقریبا 2 برابر شده.بهترین بازیکنی که تا هفته پیش 38000 سکه بود الان شده 55000.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا سلام ميخواستم بگم چرا اسم بازيكن ها عوض شده همه اماتوره بهد استاديوم اجاره ميكنم نوشته 5ماه ولي 1ماه بيشتر نيست:eyyyyy: