چون هیچوقت مغرور نبوده... نا امید نشده... عالی بازی میکنه... و چون
همیشه بهترین بوده و هست و خواهد بود
نمایش نسخه قابل چاپ
چون هیچوقت مغرور نبوده... نا امید نشده... عالی بازی میکنه... و چون
همیشه بهترین بوده و هست و خواهد بود
چون تيمي مثل بارسا دنبال ارزشهاي بزرگه نه جامهاي بزرگ در صورتي كه به هر دوتا رسيدهlay_;;lay_;;lay_;;:sigar::sigar::sigar:
خب میخوای طرفدار 6 تایی ها بشم ؟؟ :hehehe:
به خاطر غیرتی که در رگ بازیکنانش در جریان است
lما طرفدار باسا بودیم از بچگی ولی اصلی ترین دلیلی که می تونم بگم بازی زیبای مردان کاتالان بوده و هست و خواهد بود
10 سلم بود،14 ساله پیش،عاشق رونالدو بودم،اومد بارسلون،منم شدم بارسلونی،
خیلی خوشحالم از این انتخابم،من عتشق بارسلونم
بابا اینو دیگه خوده رئهالیها هم میدونن که بارساlove:: بهترین تیمه دنیاست:barcelona::barcelona::barcelona::barc elona:
من بارسا رو دوس دارم/ولی خیلی تیم بی وفاییه/قدر رونالدینیهو وزلاتان و حتی رونالدو بزرگ ندونست.....:chakerim:
کیه که عاشق رونالدو نباشه؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط شمهرشمه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هرکدوم از اینا که میگی یک داستانی داره.رونالدینیو به خاطر حاشیه سازیش و بی انگیزگی از تیم رفت از طرفی سنش رفته بود بالا و کم کم مسی داشت به سطح اون نزدیک میشد.زلاتان به خاطر مشکلش با پپ و مسی از بارسا رفت.رونالدو هم بازیکن تعصبی نبود که بخواد تو یک تیم بمونه.مدام میخواست خودش رو به چالش بکشه برای همین از تیم رفت.شاید تنها بازیکنی که بعد از رفتنش جایگزینش پیدا نشد اتوئو بود که همچنان بارسا به یک مهاجم با اون سرعت و شوت زنی نیاز داره.ولی خب همون اتوئو هم دیگه انگیزه ای برای بازی تو بارسا نداشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdi30100 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به عشق مارادونا و ریوالدو و رونالدینیو و ژاوی و مسی و پویول و اینیستا .... مگه میشه بارسایی نشد ؟!!!