بازيهاي زيادي بوده ولي بهترين بازي كه من يادمه
ليورپول3-3 ميلان 2005:ajibeee:
ليورپول 1-0 چلسي 2007 كه ليورپول توي پنالتي ها بازي رو برد
بارسا 1-1 چلسي 2009
نمایش نسخه قابل چاپ
بازيهاي زيادي بوده ولي بهترين بازي كه من يادمه
ليورپول3-3 ميلان 2005:ajibeee:
ليورپول 1-0 چلسي 2007 كه ليورپول توي پنالتي ها بازي رو برد
بارسا 1-1 چلسي 2009
والا من الان دو تا بازی توی خاطرم هست .:fek konam:
1 بازی پرسپولیس و سپاهان که منجر به قهرمانی پرسپولیس شد .:eyvalla:
2 بازی اینتر و سیه نا همین هفته ی 19 سری آ که اینتر تتا دقیقه ی 88 3 بر 2 عقب بود و یهو توی دو دقیقه 2 تا گل زد...:shogh::jeddiiiii:
:he:
perspolis Vs sepahan
دیگه از این فوتبال جالب تر نیست.:yes::yes:
بهترين بازي كه ديدم بازي پرسپوليس و استقلال بود كه پرسپوليس 6هيچ برد
ببخشید ولی تا اونجایی که یادمه این بازی به سن و سال شما نمیخوره در ثانی این بازی تحت پوشش هیچ شبکه ویدئویی نبوده که نشون بده و ثالثا حتی تیکه هایی از این بازی هم وجود نداره که بعدا شما خواسته باشید ببینید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط cr79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این تاپیک برای بازیهایی است که شما دیده اید.
بازی پرسپولیس و سپاهان که پرسپولیس دقیقه 96 گل پیروزی رو زد و قهرمان شد
بارسلونا-رئال مارید
دور برگشت سال 2009-2008
ورزشگاه : سانتیاگو برنابئو
آخه قشنگ تر از اون بازی تا حالا دیدید ؟(البته نه از چشم یک رئالی)
اول بازی یه گول زدن گفتن : تموم شد بازی رو بردیم
3 تا خوردن نیمه ی اول رفتن رختکن
دوباره اومدن یکی زدن .
و رئال باز می گردد :hehee::ahaaaaaa::bia baghalam::soal::fek konam::jeddiiiii::hooora::yes::yes::yes:binam :he::he: :gozaresh::gozaresh: :khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
آره و برگشتن اما 3 تا خوردن و 6-2باختن :ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa::ahaaaaaa: :ahaaaaaa::jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii::jeddii iii::hooora::hooora::hooora::hooora::ghelyon::ghel yon::ghelyon::ghelyon::ghelyon::chakerim::chakerim ::yes::yes::yes::yes::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal::khandeeeee bahal:
توضیح : تمام این حوادث در خونه ی رئال (سانتی) رخ داد
البته فینال میلان-لیورپول و بارسا-من یو هم خوب بود ولی 8 گل نداشت :iran::iran::chakerim::chakerim::chakerim::mage mishe::mage mishe:
داربي منچستر كه 4-3 يونايتد برد
با بازي ارسنال و اورتون كه 2-2 شد
فینال 2005 لیگ قهرمانان
استانبول
لیورپول
دلچسب ترین فوتبالی که من توی عمرم دیدم فینال کوپاایتالیا 2007-2008 بود که رم بازی رو 2-1 از اینتر برد .از اونجا که رم هفته قبلش از قهرمانی در سری آ در رقابت با اینتر به طور غیر منصفانه ای ناکام مونده بود قهرمانی در کوپا تونست قسمت زیادی از ناراحتیم رو برطرف کنه:shogh: