بدون شک با تعصب ترین پرسپولیسی آقا کریم هستش......
منظور از کریم ، کریم با قری هستا نه علی کریمی !!!!
:fek konam:
نمایش نسخه قابل چاپ
بدون شک با تعصب ترین پرسپولیسی آقا کریم هستش......
منظور از کریم ، کریم با قری هستا نه علی کریمی !!!!
:fek konam:
از نظر محبوبیت علی پروین از نظر فنی کریم باقری
از نظر من با تعصب ترین و محبوبترین بازیکن تاریخ پرسپولیس داش کریمه
به نظر من علی کریمی............ki::
فقط وفقط علی کریمی :iran:
به نظره منم کریمی ، باقری و پروین
اما علی کریمی یه چیز دیگش و یه اسطورس
بنظرمن که کریمی یه چیز دیگست.واقعا تو این به قول معروف آشفته بازار کریمی تعصبش مثال زدنیه.
بی شک محبو.ب ترین وبهترین بازیکن تاریخ آسیا علی کریمی هست
تنها بازیکنی که تو یه روز غیر تعطیل 100000 نفر رو به ورزشگاه کشونده علی کریمی هست ،(پرسپولیس پگاه هفته 8 لیگ 87-88)
الانم تمامی سایتها و.. رو بگردین علی کریمی در صدر قرار داره نمونش یکی از سایتهای پرسپولیسی که همین الان هم نظر سنجیش فعال هست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به لحاظ فنی هم اینکه علی دایی که رابطش با کریمی کارد و پنیر هست اونو بهترین بازیکن تاریخ ایران میدونه و صدالبته کریمی الگوی اکثر فوتبالیست ها من جمله ( جباری، ماهینی، غلامی، شجاعی، تیموریان، عمران زاده، زندی، پژمان نوری و....) هست
ضمن اینکه افراد زیادی من جمله بلاژویچ معتقدند که اگه کریم ایرانی نبود در بارسا یا رئال توپ میزد
و ماگات معتقده اگه کریمی متولد کشور اروپایی بود بایرن توانایی مالی برای خرید اونو نداشت
اینکه کریمی به مارادونا آسیا در جهان معروف هست (کیکر، ساکرنت، خبرگذاریها فرانسه، دوبی و..... نه مثل القاب ایرانی که تماشاگرا به بعضی بازیکنا میدن وادم خندش میگیره) هم مهر تاییدی به این ادعاست
سلام من با افتخار فراوان علی کریمی را انتخاب کردم و حال با علی پروین برابر شد درصد هایشان هر دوتایشان 31درصد را به خود اختصاص داده اند با ارزوی موفقیت برای هر دوتاشون:balesh:
من کریم رو انتخاب کردم چون خیلی مودب بود و سعی میکرد تمام حواشی رو از تیم بدر کنه علی کریمی رو هم خیلی بش علاقه دارم ولی به خاطر اینکه بعضی وقتی خواسته یا نا خواسته باعث میشه تیم بره تو حاشیه