-
مصاحبه بيك زاده
با حمايت هوادارانمان الجزيره را شكست مى دهيم
بيك زاده: باور نمى كرديم بازى را باخته ايم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بدشانسى را تنها دليل شكست تيمش مقابل الاتحاد مى داند. هاشم بيك زاده كه مقابل الاتحاد به صورت ثابت براى تيمش بازى كرد مدعى است اگر تيمش كمى خوش شانس بود الان با دست پر به تهران آمده بود اما... گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
• چرا به الاتحاد باختيد؟
- بدشانسى. اگر بدشانس نبوديم الان بايد با دست پر به ايران برمى گشتيم. در عين ناباورى گل خورديم تا بدون كسب امتياز عربستان را ترك كنيم.
• چرا استقلال در بازى هاى حساس برد را به باخت يا تساوى تبديل مى كند؟
- ما مشكل خاصى نداريم. بازى است و هزار اتفاق پيش بينى نشده كه متأسفانه اين حوادث هميشه سراغ ما را مى گيرند. اگر در عربستان كمى خوش شانس بوديم با دست پر به تهران برمى گشتيم.
• باخت در دقيقه پايانى بازى خيلى سخت بود. درست است؟
- واقعاً خيلى تلخ بود. نمى توانستيم باور كنيم بازى را باخته ايم. من حتى ناى راه رفتن در زمين را هم نداشتم. شب بدى بود. آنقدر كه حالا حالاها از خاطرمان پاك نمى شود.
• قبول دارى استقلال مقابل الاتحاد در حد و اندازه خودش نبود؟
- نه. ما خيلى هم خوب بازى كرديم. گل برترى را هم ما زده بوديم اما باز هم مى گويم بدشانس بوديم كه باختيم وگرنه بازى قابل قبولى را از خود ارائه داديم.
• مقابل الاتحاد به صورت ثابت به ميدان رفتى. فكرش را مى كردى؟
- تمام هدفم اين بود كه خودم را نشان بدهم. در زمين هم زحمت زيادى كشيدم. اميدوارم توانسته باشم نظر كادرفنى را به سوى خود جلب كنم.
• در تعطيلات نيم فصل قصد جدايى از استقلال را داشتى و حالا به يك بازيكن ثابت در اين تيم تبديل شده اى. علت را چه مى دانى؟
- لطف خدا و تلاش خودم و البته اعتمادى كه اميرخان به من كردند. اگر قلعه نويى به من اعتماد نمى كرد نمى توانستم خودم را نشان بدهم.
• رقابت در جناح چپ استقلال زياد است. اين موضوع را چطور ارزيابى مى كنى؟
- در اين مورد هيچ حرفى نمى زنم. دوست ندارم وارد حاشيه شوم.
• نظرت در مورد حركت جبارى در بازى با الاتحاد چيست؟
- من به عنوان بازيكن استقلال نمى توانم نظرى در اين خصوص بدهم. جبارى خودش تصميم گيرنده حركتش است، نه من كه بخواهم او را محكوم يا تأييد كنم.
• بازى با الجزيره را چطور مى بينى؟
- بازى سختى در پيش داريم. به همين دليل بايد با تمام وجود مقابل آنها به ميدان برويم. ما فقط ۳ امتياز اين بازى را مى خواهيم.
• آنها اولين بازيشان را باخته اند. بنابراين ديدار با الجزيره زياد هم سخت به نظر نمى رسد.
- در بازى هاى آسيايى تمام تيم ها خطرناك و غيرقابل پيش بينى هستند. ما آنها را به هيچ وجه دست كم نمى گيريم تا انشاءالله با اتكا به حمايت هوادارانمان الجزيره را شكست دهيم. ما چهارشنبه منتظر ۱۰۰ هزار تماشاگرى هستيم كه براى تشويق استقلال به ورزشگاه آمده اند.
• استقلال مى تواند يكى از مدعيان قهرمانى در آسيا باشد؟
- ما به قهرمانى در آسيا خيلى اميدوار هستيم. هدفمان هم كسب اين عنوان است تا انشاءالله با يكدلى و اتحاد قهرمان آسيا شويم.
-
مصاحبه خسرو حيدرى
الجزيره تيم قدرتمندى است اما...
خسرو حيدرى: شك نكنيد آنها را در آزادى شكست مى دهيم
تيم استقلال امروز در ديدارى سخت و نفسگير در چهارچوب رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا به مصاف صدرنشين ليگ امارات خواهد رفت. خسرو حيدرى هافبك تأثيرگذار استقلال معتقد است تيمش در بازى امروز با قدرت ۳ امتياز را كسب مى كند. گفت وگوى ابرار ورزشى با حيدرى را در ذيل مى خوانيد:
• آخرين وضعيت استقلال قبل از ديدار با الجزيره چگونه است؟
- شرايط تيم خوب است. بچه ها تمرينات پرفشار و منظمى را سپرى كرده اند خوشبختانه مصدوم يا محرومى نداريم و آماده ديدار با الجزيره هستيم.
• بازى امروز را چطور مى بينى؟
- فكر مى كنم بازى زيبايى شود. پس از ناكامى كه مقابل الاتحاد داشتيم به دنبال اين هستيم كه در اين ديدار ۳ امتياز را كسب كنيم. در ليگ قهرمانان همه ديدارها سخت است و اميدوارم پيروز شويم.
• از الجزيره شناختى داريد؟
- الجزيره صدرنشين ليگ امارات است و آنها نيز در بازى قبل مانند تيم ما بازى را به حريف واگذار كرده اند. ما فيلم ديدار قبل اين تيم مقابل الهلال قطر را تماشا كرديم و شناخت نسبى از الجزيره داريم.
• قبول دارى تيمهاى اماراتى نسبت به تيم هاى ايرانى در سطح پايين ترى قرار دارند؟ با توجه به ديدارهاى اول پرسپوليس و سپاهان اين را گفتم.
- نبايد فراموش كنيم تيم هايى كه مقابل پرسپوليس و سپاهان در روز اول مسابقات بازى كردند در رده هاى پايينى جدول رده بندى امارات قرار دارند اما الجزيره صدرنشين ليگ امارات است. با اين حال تمام بازى هاى ليگ قهرمانان شرايط خاص خودش را دارد و نمى توان گفت ديدارى آسان است. ما در بازى امروز كار دشوارى را در پيش داريم اما مطمئن هستم قدرت سربلند بيرون آمدن از اين مأموريت را داريم.
• پيش بينى ات از نتيجه بازى چيست؟
- نمى توانم نتيجه اى را پيش بينى كنم. فقط مى گويم شك نكنيد استقلال دربازى امروز پيروز خواهيم شد و هواداران را خوشحال خواهيم كرد.
• گفتى هواداران! از آنها چه درخواستى دارى؟
- از آنها مى خواهم امروز به ورزشگاه بيايند و تيم را تشويق كنند. چرا كه بدون حمايت آنها نمى توانيم به موفقيت دست پيدا كنيم. معتقدم با حضور آنها ورزشگاه آزادى به جهنم اماراتى ها تبديل خواهد شد
-
مصاحبه حجازى
عيدى هايم را خرج تيپم مى كردم
حجازى: رمز محبوبيت من دروغگو نبودن است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رمز محبوبيت حجازى چيست؟! سادگى و صداقت؟! اينكه او هميشه حرف هايش را رك و رو راست بيان مى كند، بدون اينكه خودش را وابسته به كسى بداند؟ ناصر حجازى خودش را به اين سؤال پاسخ مى دهد. او از دنياى درونى اش حرف مى زند. دنيايى كه او را به دلتنگى عجيبى وا داشته است. گفت وگوى ابرار ورزشى را با او بخوانيد:
• عيد به نسبت آن روزها كه شما بچه بوديد چقدر متفاوت شده؟! آن زمان سال نو چه حال و هوايى داشت؟!
- زمين تا آسمان فرق كرده. آن زمان محبت و دوستى خيلى بالا بود اما حالا ديگر دوستى ها رنگ باخت. انگار ديگر خبرى از عيد نوروز نيست.
• اين مسأله كمى آزاردهنده نيست؟!
- براى ما خيلى، وقتى مى بينم ديگر خبرى از آن مهر و محبت ها نيست. دلم آزرده مى شود.
• بهترين عيدى كه گرفتيد را يادتان است؟!
- آن قديم ها عيدى ۵ تومانى ۱۰ تومانى مى گرفتم. وقتى پدر و مادرم عيدى مى دادند آن پول را براى خريد كفش نو كنار مى گذاشتم. با عيدى ها تيپ نو را ترتيب مى دادم.
• پس از همان اول دنبال خوش تيپى بوديد؟!
- نه بابا اين حرف ها نيست. تيپ آنقدرها هم برايم مهم نبود.
• ناصرخان چرا اينقدر خوش تيپ هستيد؟
- هركسى دوست دارد تميز باشد. من سعى مى كنم لباس هايى بپوشم كه به من بيايد. شايد همين رمز خوش تيپى من است.
• اولين دعايتان سر سفره هفت سين چيست؟
- اول سلامتى خانواده و بعد تمام مردم ايران. دعاى هر روز صبح من اين است كه خدا هيچ آدمى را محتاج آدم نامرد نكند.
• و اين بزرگترين درد است؟
- بله بزرگترين درد آدم اين است كه زيردست آدم نامرد قرار بگيرد. آن وقت زندگى به كام آدم تلخ مى شود.
• خودتان تا به حال اين درد را احساس كرده ايد؟
- با يك تصميم مانع عملى شدن اين تجربه شدم. تلاش كردم تا محتاج كسى نشوم. به بنگلادش رفتم تا زجر نكشم. اگر مى خواستم آن سال ها را ايران بمانم به ديگران محتاج مى شدم.
• در زندگى ضربه چه چيز را خورده ايد؟!
- ضربه خيلى خوردم اما نمى توانم بگويم. احتياجى نيست كه آنها را عنوان كنم. خوشبختانه لطف خداوند شامل حال من شد تا از آن ضربه ها نجات پيدا كنم.
• اين ضربه ها به استقلال هم برمى گردد؟!
- نه صحبت اين چيزها نيست. ۲۹ سالم بود من را از تيم كنار گذاشتند در صورتى كه مى توانستم بهترين دروازه بان آسيا باشم. آنها نامرد و حسود بودند تا مانع به اوج رسيدن من باشند.
• در مقابل آنهايى كه به شما بد كردند شما چه رفتارى انجام داديد؟
- هيچ وقت عليه شان حرف نزدم. خداوند خودش كار من را رديف كرد. كوچكترين محبت از ضعيف ترين حافظه ها هم پاك نمى شود. من هيچ وقت صحبت هايى كه به من شد را از ياد نمى برم. آن خداوند است كه آن بالا مى داند چه گذشته است وبس.
• دوست داريد امير ارسلان هم راه شما را برود؟!
- خيلى. چون اگر در ورزش باشد زندگى سالمى را دنبال مى كند. خودش مى گويد مى خواهم مثل بابا ناصر شوم. تا توپ مى بيند به من مى گويد شوت كن و خودش هم دروازه بانى مى كند.
• پس دقيقاً پست شما را هم دنبال مى كند.
- نوه ام مى خواهد جاى پدربزرگش را بگيرد. اتفاقاً مى تواند به يك دروازه بان خوب و آماده هم تبديل شود.
• چرا حجازى هميشه رك حرف مى زند؟
- چون احتياجى به كسى ندارد. اگر به كسى احتياج داشتم، حرف هايم را با صراحت بيان نمى كردم.
• رمز محبوبيت خودتان را چه مى دانيد؟! چرا ناصر حجازى در فوتبال ما اينقدر محبوب است؟
- چون صادق و راستگو هستم. فقط همين رمز محبوبيت من است. حرفم را بدون دروغ بيان مى كنم از كسى هم نمى ترسم.
• سال ۸۷ را چطور گذرانديد؟
- مثل سال هاى گذشته بود. هيچ فرقى نداشت. هر سال كه مى گذرد زندگى فقط سخت تر مى شود.
-
مصاحبه صمد مرفاوى
صمد مرفاوى: با برد الجزيره مدعى صعود مى شويم
صمد مرفاوى مربى تيم استقلال مطالب جالبى را درباره بازى اين تيم مقابل الاتحاد عربستان، انتقادهاى مطرح شده پس از اين بازى، حركت مجتبى جبارى و بازى با الجزيره عنوان كرد كه در ذيل مى خوانيد:
• پس از شكست الاتحاد انتقادهاى بسيارى درباره تيم استقلال صورت گرفت، نظر شما چيست؟
- زمانى كه تيم مى بازد هر فردى تلاش مى كند تا نظرى بدهد عده اى مى گويند در تعويض ها اشتباه داشتيد اما اگر بازى با همان گل آرش برهانى به سود استقلال پايان مى يافت آن وقت تعويض هاى تيم استقلال بهترين تعويض ها مى شد. در هر صورت فوتبال قابل پيش بينى نيست و هر كسى آزاد است براى خودش انتقاد كند، مهم آن چيزى است كه ما درون زمين مى بينيم. اگر كادرفنى در تعويض هاى خود اشتباه داشته است به چه دليل آرش برهانى به زمين آمد و گلزنى كرد آيا او تعويض كادرفنى استقلال نبود؟
• در هر صورت تيم شما با بيرون آوردن عناصر تهاجمى كمى عقب نشينى كرد؟
- طبيعى بود، زمانى كه تيمى مانند الاتحاد در خانه خود عقب مى افتد در زمين استقلال تجمع كند و براى رسيدن به گل به آب و آتش بزند، اگر ما بازيكنانى چون اكبرپور را بيرون آورديم در مقابل نفراتى چون آرش برهانى را به زمين فرستاديم.
• برخى مربيان ليگ برتر بازى تيم استقلال را به شدت نقد كردند و معتقد بودند روش بازى اين تيم درست نبوده است؟
-بعضى از آقايان كه خودشان مربى هستند يكسرى تفكرات براى بازى هاى خانگى و تفكرى ديگر براى بازى هاى خارج از خانه دارند و جالب آنكه بعضى از آن ها حتى در بازى هاى خارج از خانه امتيازى هم نگرفتند و يا امتيازات كمى به دست آوردند اما همين افراد از ما انتقاد مى كنند. آن ها در ليگ برتر ايران نمى توانند در بازى هاى خارج از خانه امتياز به دست آورند و شكست مى خوردند اما از تيم استقلال در ليگ قهرمانان آسيا ايراد مى گيرند.
• اگر همين منتقدان اكنون سرمربى استقلال بودند به نظر شما چه تصميم هايى اتخاذ مى كردند؟
-موضوع همين است، بيرون نشستن و ايراد گرفتن پاى تلويويزن بسيار راحت است اما مهم اين است كه همين افراد در درون زمين چه تصميمى مى گيرند تصور مى كنم بسيارى از همين منتقدان امروز در گذشته مربى بوده و تيم داشتند و عملكرد تمامى آن ها نيز روشن است، باز هم مى گويم كه به نظرات كارشناسان احترام مى گذارم و بحث هاى آنها براى خودشان محترم است. اما آنچه كه يك كارشناس و به خصوص پيشكسوتان باشگاه استقلال كه خود را از اين خانواده مى دانند بايد به آن توجه كنند اين است كه استقلال در اين شرايط حساس نياز به آرامش دارد.
• نظر شما درباره حركت مجتبى جبارى چيست؟
-حركت جبارى در يك مجموعه تيمى كه همه با هم كار مى كنند و دوست هستند به هيچ عنوان درست نبود. تمامى بازيكنان در لحظه ى تعويض به سمت بازيكن هم تيمى آمده و به او دست مى دهند اما اين تصميمى بود كه خود جبارى گرفت و از نظر ورزشى تصميم درستى نبود، اى كاش او به كنار هم تيمى خود مى آمد ، با او دست مى داد و برايش آرزوى موفقيت مى كرد.
• آيا جبارى راهى براى بازگشت به تيم دارد؟
-من اين موضوع را نمى دانم، جبارى در اختيار باشگاه است.
• آيا بهتر نبود اين تصميم پس از بازى مقابل الجزيره امارات گرفته مى شد؟
-ما نمى خواهيم نظم تيمى استقلال به هم بخورد، من نمى دانم چه تصميمى درباره او گرفته مى شود اما به هيچ وجه نمى خواهيم اجازه دهيم نظم تيمى استقلال به هم بريزد.
• بازى با الجزيره را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
-بازى بسيار دشوارى است و بى ترديد الجزيره حريف آسانى نخواهد بود. آن ها نيز در ليگ امارات صدرنشين هستند، البته همين تيم بازى قبلى خود مقابل ام صلال را واگذار كرده است و همين موضوع نشان مى دهد كه هيچ تيم آسانى در اين گروه وجود ندارد و همه تيم ها نسبت به ساير تيم هاى گروه ها مدعى هستند و اگر اكنون عده اى هستند كه انتظارات بالايى دارند و مى گويند استقلال بايد الاتحاد را شكست مى داد بايد به اين موضوع نيز توجه كنند كه الاتحاد تيم دست و پا بسته اى نبود و از تمامى شرايط ميزبانى از جمله تماشاگران و شرايط حاشيه اى براى برترى خود استفاده كرد و با اين وجود معتقدم استقلال مقابل الاتحاد بسيار خوب و منطقى بازى كرد.
• قبول داريد شرايط استقلال دشوار است؟
- شرايط هميشه دشوار است، در هر صورت در بازى امروز الجزيره با توجه به شكست در بازى خانگى براى گرفتن امتياز به تهران مى آيد و ما هم بايد در اين بازى پيروز شويم، بى ترديد بازى دشوارى است اما استقلال بايد تمام تلاش خود را انجام دهد تا با استفاده از شرايط ميزبانى ۳ امتياز را كسب كند. ما فيلم بازى هاى الجزيره را ديده ايم و ظرف فرصت باقيمانده اين تيم را براى بازيكنان آناليز خواهيم كرد و به اميد با پيروزى مقابل الجزيره بار ديگر مدعى صعود از گروه مى شويم.
-
مصاحبه آرش برهانی
برهانی: 2 گل دیگر بزنم رکورد عنایتی را به دست می آورم
آرش برهاني پس از پيروزي سه بر صفر تيم استقلال تهران مقابل ملوان گفت: خوشبختانه تعطيلات به ما فرصت داد تا نقاط ضعف خود را برطرف كنيم و در اولين بازي پس از تعطيلات توانستيم يك پيروزي خوب را به دست آوريم. ما براي كسب سه امتياز به ميدان آمده بوديم و با وجود آنكه بازي سختي داشتيم، اما هر سه امتياز را كسب كرديم.
او درباره آمار گلزني خود نيز گفت: من تاكنون 20 گل به ثمر رساندهام و با دو گل ديگر ركورد گلزني در ليگ برتر را خواهم شكست، اما اين موضوع براي من اهميتي ندارد و مهم قهرماني تيم استقلال است. البته اين ركورد درحال حاضر در اختيار رضا عنايتي است كه او هم استقلالي است، بنابراين موضوع مهم اين است كه اين ركورد در اختيار يك استقلالي باشد؛ من و رضا تفاوتي با هم نداريم.
برهاني در پايان گفت: ما به نتايج تيم ذوبآهن كاري نداريم و تنها به قهرماني در ليگ برتر ميانديشيم.
-
مصاحبه مجتبی جباری
هيچ مذاكره اى با هدايتى نداشتم
جبارى: همه پول گرفته اند جز من
مجتبى جبارى اين روزها سكوت كرده و به دور از حواشى تمرينات خود را انجام مى دهد. او معتقد است كه استقلال در شرايط حساسى قرار دارد و نبايد براى اين تيم حاشيه سازى شود و اگر سكوت كرده، به خاطر استقلال است. هافبك شماره ۸ استقلال البته از بلاتكليفى هم راضى نيست و معتقد است كه بايد هر چه سريع تر به مشكل او رسيدگى كنند. در تعطيلات اتفاقاتى پيش آمد كه خود جبارى بهتر از هر كسى مى تواند به آنها پاسخ بدهد؛ البته كه او ترجيح مى دهد همچنان در مورد مباحث اصلى صحبت نكند.
*آقاى جبارى چه خبر. همچنان به طور جداگانه تمرين مى كنى
بله... هر روز طبق برنامه اى كه دارم، تمرين مى كنم تا از شرايط ايده آل دور نمانم.
*هنوز جلسه اى براى رسيدگى به مشكل شما تشكيل نشده
نه هنوز، آقاى واعظ در ايران حضور ندارند و منتظر بازگشت ايشان هستم تا در جلسه اى با حضور هيات مديره و ايشان به مساله رسيدگى شود.
*در اين مدت نگفتى كه مشكل كجا بود و چرا و به چه دليل تو را از حضور در تمرينات منع كردند.
گفتم كه به خاطر شرايط حساس استقلال سكوت كرده ام تا براى اين تيم حاشيه اى درست نشود به هر حال موفقيت استقلال از هر چيز ديگرى مهمتر است.
*گفته مى شود كه بر سر مسائل مالى هم مشكلاتى با باشگاه دارى... درست است كه شب عيد حق و حقوق همه بازيكنان را داده اند اما چيزى به شما تعلق نگرفته
بله، درست است. 120 ميليون تومان طلب دارم كه ۳-4 ماه است كه باشگاه به تعهد خود عمل نكرده است. اگر هم سكوت كرده ام، فقط به خاطر هواداران است؛ فقط مى خواهم مردم بدانند كه با چه مشكلاتى روبه رو هستم و با چه شرايطى سكوت كرده ام با اينكه مشكلات زيادى داشتم اما شب عيد تمام بازيكنان حق و حقوق خود را گرفته اند به جز من.
*با مسوولان باشگاه در اين باره صحبت نكرده اى
چرا صحبت كردم. آقاى نظرى جويبارى گفت كه شما جريمه هستى و به اين دليل چيزى به شما تعلق نمى گيرد. الان هم كه اين حرف ها را به شما مى زنم، نمى خواهم در مورد مشكلات چيزى بگويم بلكه فقط مردم بدانند كه با من چه رفتارى مى شود. مگر چه كار كرده ام كه بايد اينگونه جريمه شوم
*يك مساله عجيب وجود دارد، اينكه باشگاه استقلال به راحتى با كنار گذاشتن شما موافقت كرد. مگر چه اتفاقى افتاده بود كه چنين جريمه سنگينى را براى شما در نظر گرفتند.
اجازه بدهيد بعد از مشخص شدن مساله و جلسه با مديران باشگاه به اين سوالات جواب بدهم.
*كى اين جلسه تشكيل مى شود
امروز يا فردا احتمالا جلسه برگزار مى شود.
*شنيديم كه آقاى قلعه نويى براى بازگشت شما شرط و شروط گذاشته.
مثلا چه شرط و شروطى من كه خبرى ندارم.
*انگار ۵ شرط براى بازگشت شما دارد؛ مثلا قرارداد شما اصلاح شود.
اجازه بدهيد به باشگاه بروم و ببينم اصلا چنين چيزى درست است يا نه. اگر چنين چيزى وجود داشت، آن وقت در موردش صحبت مى كنيم.
*يكى از سايت ها هم نوشته كه شما با آقاى هدايتى براى حضور در پرسپوليس صحبت كرده ايد.
به شدت تكذيب مى كنم و چنين مساله اى اصلا صحت ندارد. متاسفم براى افرادى كه دروغ مى نويسند و با اين حرف ها مى خواهند من را مقابل هواداران قرار بدهند.
Zoom
جبارى و استقلال در آستانه جدايى
با وجود گذشت ۲۴ روز از بازى الاتحاد- استقلال، مجتبى جبارى همچنان غايب بزرگ تمرينات تيمش محسوب مى شود. مسوولان باشگاه استقلال هم هيچ كدام اطلاع دقيقى از زمان بازگشت اين بازيكن ارائه نمى كنند و به نظر مى رسد شايعه جدايى اين بازيكن از استقلال كه اواسط ايام نوروز از درون باشگاه استقلال بيرون آمد واقعيت داشته باشد. امير قلعه نويى در مصاحبه هاى خود چنين گفته است كه جبارى را به باشگاه سپرده از طرفى واعظ آشتيانى هم معتقد است سرنوشت او را امير قلعه نويى معلوم خواهد كرد! اما واقعيت اين است كه جبارى و استقلال به پايان خط رسيده اند و باشگاه استقلال قصد ندارد تا پايان فصل اجازه حضور اين بازيكن در تمرينات را بدهد. جبارى هم خود علاقه چندانى به بازگشت نشان نمى دهد براى همين ممكن است پس از جلسه كميته انضباطى باشگاه استقلال كه امروز- فردا برگزار خواهد شد جبارى از ليست استقلال كنار گذاشته شود و پيش از پايان فصل از استقلال جدا شود.
-
مصاحبه قلعه نويى
قلعه نويى: كار خودمان را مى كنيم ، به ذوب آهن توجهى نداريم
قلعه نويى در حال سپرى كردن يكى از سخت ترين دوران هاى مربيگرى اش در استقلال است، حساسيت بالاى ليگ برتر، رقابت شانه به شانه با ذوب آهن به همراه بازيهاى حساس جام باشگاه هاى آسيا روزهاى سختى را براى سرمربى آبى ها رقم زده است. با او پس از برد مقابل ملوان همصحبت شديم كه در ادامه مى آيد:
• با كسب اين ۳ امتياز به قهرمانى نزديكتر شديد، ارزيابى شما از اين ديدار چيست؟
- ما بازى خوبى را انجام داديم و بسيار خوب و با انگيزه ظاهر شديم و توانستيم از موقعيت هاى بدست آمده نهايت استفاده را ببريم و پيروز از ميدان خارج شويم.
• انتظار زدن ۳ گل به ملوان را داشتيد؟
- صددرصد، ما غير از اين ۳ گل مى توانستيم گلهاى بيشترى هم به ثمر برسانيم كه با بى دقتى از دست رفت. البته اعتقاد دارم با توجه به تعطيلى ليگ نتيجه خوبى را بدست آورديم.
• نظرتان در مورد گلزنى برهانى چيست؟
- او چند هفته بود كه گل نزده بود. خوشحالم كه آرش توانست گلزنى كند به نظر من آمادگى او مى تواند در بازيهاى آينده كمك شايانى به تيم ما بكند.
• نبود مجتبى جبارى چقدر در روند تيم شما تأثيرگذار بود؟
- جبارى بازيكن بزرگى است اما در اين بازى بازيكنان توانستند جاى خالى او را به خوبى پر كنند.
• دليل تعويض روانخواه چه بود؟
- با توجه به اينكه روانخواه يك سال بود كه بازى نكرده بود، احتمال آسيب ديدگى او وجود داشت و صلاح ديدم او را تعويض كنم كه البته او يكى از بهترين هاى ما در اين ديدار بود.
• در مورد گل جان واريو صحبت كنيد؟
- فابيو در اين ديدار دوندگى زيادى داشت و گل زيبايى نيز به ثمر رساند. ما در تمرينات روى ضربات ايستگاهى كار مى كنيم.
• ذوب آهن سايه به سايه شما حركت مى كند و جدى ترين رقيب شما است. نظرتان در مورد اين تيم چيست؟
- ما كارى به ذوب آهن نداريم، ما بايد در ۳ بازى باقى مانده پيروز شويم و قهرمانى را بدست آوريم.
• حريف آينده شما در جام باشگاههاى آسيا ام صلال قطر است، از اين تيم شناخت داريد؟
- بله، بازى سختى است. ما براى صعود از اين گروه به ۳ امتياز اين ديدار نياز داريم و براى كسب هر ۳ امتياز به ميدان مى رويم.
• در مورد تيم ملى با شما صحبتى شده است؟
- در مورد تيم ملى هفته گذشته زياد صحبت كرده ام اما با من مستقيماً هيچ صحبتى نشده است.
-
مصاحبه طالب لو
طالب لو: پيروزى مقابل «ام صلال» ما را به صعود اميدوار مى كند
تيم استقلال روز جمعه مقابل ملوان بندر انزلى با ۳ گل به پيروزى رسيد. وحيد طالب لو ، دروازه بان استقلال شرايط تيمش را خوب توصيف كرده و ابراز اميدوارى كرد تيمش با روحيه اى خوب ام صلال را نيز در قطر شكست دهد. گفت وگو با وى را در ادامه بخوانيد:
•بازى با ملوان چطور بود؟
- در اين ديدار ۳ امتياز براى ما اهميت بسيارى داشت به همين خاطر از ابتدا تلاش كرديم پيروز شويم و خوشبختانه به هدف خود نيز دست پيدا كرديم.
• اما ذوب آهن هم مقابل پيام پيروز شد تا همچنان سايه به سايه با شما حركت كند.
- ما توجهى به ذوب آهن نداريم و كار خودمان را انجام مى دهيم. در حال حاضر همه چيز دست خودمان است و اگر در ۳ بازى آتى به پيروزى برسيم قهرمان مى شويم و ذوب آهن هيچ كارى را از پيش نخواهد برد.
• بازى با ام صلال را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
- قطعاً بازى سختى مقابل ام صلال خواهيم داشت. بازى منطقى و به دور از احساس رمز موفقيت ماست. نقاط ضعف و قوت ام صلال را تا حدودى مى شناسيم. به خوبى مى دانيم در قطر بايد براى ۳ امتياز بجنگيم و اميدوارم با همت بازيكنان به هدف خود دست پيدا كنيم.
• با توجه به نتايجى كه در ۲ بازى اول خود كسب كرده ايد چقدر به صعود از گروه خود اميدوار هستيد؟
- هنوز اتفاقى نيفتاده و ۴ بازى باقى مانده است. ما در صورت پيروزى مقابل ام صلال شرايط بسيار مطلوبى پيدا مى كنيم و شانس بسيارى براى صعود خواهيم داشت.
• به قهرمانى در آسيا هم مى انديشيد؟
- در حال حاضر هدف اول ما صعود از گروه است و به اميد خدا اگر اين موضوع شكل عملى به خود گرفت به قهرمانى در آسيا نيز خواهيم انديشيد.
-
مصاحبه واعظى آشتيانى
واعظى آشتيانى: بعد از بازى با «ام صلال» تكليف جبارى را روشن مى كنم
اميررضا واعظى آشتيانى مدير عامل باشگاه استقلال اعلام داشت: وضعيت مجتبى جبارى بعد از ديدار تيمش مقابل ام صلال قطر مشخص خواهد شد. گفت و گوى مديرعامل استقلال با محمود نظر، خبرنگار ابرار ورزشى را در ادامه مى خوانيد:
•از بازى مقابل ملوان شروع كنيم چطور بود؟
- بازى بسيار خوبى بود. بچه ها در ايام نوروز تعطيلات زيادى نداشتند و در اكثر روزها تمرين كردند. همه بازيكنان به خوبى مى دانستند كسب ۳ امتياز اين ديدار بسيار حياتى است. خوشبختانه اين پيروزى نه تنها ما را در صدر جدول حفظ كرد كه روحيه بازيكنان را نيز بالا برد.
• ديدار با ام صلال قطر نزديك است. اين مسابقه را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- همه چيز قبل از ديدار با ام صلال خوب است. ما به قطر مى رويم تا از تيم حريف امتياز بگيريم. با توجه به نتايج كسب شده در اين ديدار تنها به دنبال ۳ امتياز خواهيم بود و ايمان دارم نفرات از هيچ كوششى براى كسب ۳ امتياز دريغ نخواهند كرد.
• امكانات رفاهى براى بازيكنان در سفر به قطر مهيا شده است؟
-بله، ما امكانات مناسبى را در نظر گرفته ايم تا اعضاى تيم از هر نظر در قطر در آسايش باشند و هيچ مشكلى نيز وجود ندارد.
• دوباره بحث اختلاف نظر شما با قلعه نويى مطرح شده است. صراحتاً بگوييد كه اين موضوع صحت دارد؟
- به هيچ وجه، نمى دانم چه كسانى اين مسائل را مطرح مى كنند و از بيان كردن اين مسائل چه سودى مى برند. من با قلعه نويى هيچ مشكلى ندارم و با قدرت از كادر فنى حمايت مى كنم. تيم ما در حال حاضر در شرايط حساسى قرار دارد و در اين مقطع هيچ عملى به جز حمايت صحيح نيست.
• با توجه به ۲ بازى گذشته استقلال در ليگ قهرمانان آسيا فكر نمى كنيد شانس شما براى صعود كمرنگ تر شده است؟
- خير، ما با پيروزى مقابل ام صلال مى توانيم يك رده بالا بياييم و يكى از تيمهاى صعود كننده باشيم. معتقدم تا روز آخر هيچ چيز مشخص نيست و ما نيز تا لحظه آخر تلاش مى كنيم تا يكى از تيمهاى صعود كننده از گروه خودمان باشيم.
• وضعيت مجتبى جبارى به كجا انجاميد؟
- جبارى بازيكن خوبى است و نمى توان به سادگى از كنار توانايى هاى فنى وى عبور كرد اما يك بازيكن هر چقدر هم از نظر فنى خوب باشد نبايد نظم تيم را بر هم بزند. به هر حال با توجه به شرايط حساس تيم فعلاً به اين مسأله كارى نداريم و به اميد خدا بعد از بازى با ام صلال تكليف جبارى را روشن مى كنيم.
-
مصاحبه خسرو حيدرى
اگر كسى پشتم بود جاى كعبى بازى مى كردم!
خسرو حيدرى: يك شبه از تركيب تيم ملى خارج شدم
خسرو حيدرى به زعم غالب كارشناسان و حتى عامه فوتبالدوستان، مى بايست در تركيب اصلى تيم ملى مقابل عربستان قرار مى گرفت اما او به خواست دايى از حضور در اين بازى سرنوشت ساز محروم شد و نتيجه آن شد كه از جناح تخصصى حسين كعبى كه قرار نبود در اين بازى به ميدان برود! دروازه تيم ملى كشورمان باز شد. خسرو در بازى با ملوان بار ديگر يكى از روزهاى به يادماندنى خود را پشت سر گذاشت تا نشان بدهد بى ترديد برترين بازيكن تيم كشورمان در جناح راست است.
آقاى حيدرى سلام! مصاحبه حسين كعبى را خواندى
نه! مگر چه گفته است
گفته باشگاه استقلال خط مى دهد تا از تو حمايت شود
(قدرى مكث مى كند) حسين اين حرف ها را زده است
بله. وقتى در مصاحبه اى آقاى چراغپور از شما حمايت كرد، اين حرف را زد.
براى من خيلى سخت است كه اين حرف ها را باور كنم. اصلا باور نمى شود حسين درباره من اين حرف ها را زده باشد.
اما گفته است و اين حرف ها چاپ شده است.
... نمى دانم شايد من به آقاى چراغپور پول دادم كه ايشان از من حمايت مى كند!
اما اين تنها اعتقاد آقاى چراغپور نيست همه مردم معتقدند حق تو بازى كردن در تيم ملى بود.
بله، مى دانم. شايد همه قرارداد امسال را بين مردم تقسيم كردم تا از من حمايت كنند! شايد به آقاى عادل فردوسى پور و جهانگير كوثرى هم پول دادم تا در برنامه هاى شان از من حمايت كنند.
چرا مقابل عربستان بازى نكردى
باور كنيد قرار بود در اين بازى فيكس باشم.
جدى مى گويى
بله، آنها كه تمرينات تيم ملى را از نزديك ديدند حتما يادشان هست من در ۳ جلسه پايانى تمرين تيم ملى در تركيب اصلى بودم.
خب، چرا بازى نكردى
من كه كسى را ندارم كه پشتم باشد تا در تيم ملى فيكس بازى كنم!
مگر كسى بايد پشت كسى باشد تا فيكس بازى كند حق و ناحق مى شود
نمى دانم، من احساس مى كنم كسى پشتم نبود. فقط مردم از من حمايت مى كنند حتى پرسپوليسى ها كه هر جا من را مى بينند مى گويند، خسرو چرا تو در تركيب اصلى نيستى
اين كه مى گويى بايد كسى پشت تو باشد كمى معنى دار است.
من به تصميم آقاى دايى احترام مى گذارم. اما وقتى يك شبه من از تركيب اصلى تيم ملى بيرون مى روم كمى برايم غيرقابل هضم است. خودتان فكر كنيد متوجه مى شويد چرا من بازى نكردم...
انگار يك شبه از تركيب اصلى كنار گذاشته شدى !
بله، دقيقا يك شبه از تركيب بيرون رفتم، مى خواستم مقابل عربستان بهترين بازيكن باشم. مى خواستم با فوتبالم به همه ثابت كنم كه بهترين هستم اما اجازه ندادند.
فكر مى كنى با حضور مربى جديد در تركيب تيم ملى قرار بگيرى
من با مسائل غيرفوتبالى جلو نيامدم كه از آينده ترس داشته باشم. تيم ملى ارث پدرى هيچ كس نيست. هر كسى خوب باشد بايد وارد تركيب اصلى شود. من هميشه شايستگى هايم را نشان دادم. به خصوص در اين فصل كه همه آمادگى ام را تاييد مى كنند.
به آينده خوشبين هستى
مطمئن باشيد مقابل كره شمالى حقم را مى گيرم. من با مسائل غيرفوتبالى بالا نيامده ام كه از چيزى ترس و واهمه داشته باشم. وقتى مى بينم همه مردم از من حمايت مى كنند لذت مى برم.
... اين براى تو عزت است
بله، اين عزت است كه مردم پشت يك بازيكن باشند. حتى پرسپوليسى ها كه سايه بازيكنان استقلال را با تير مى زنند. توكلم به خدا است و مطمئن هستم مى توانم با آمادگى باعث پيروزى ايران مقابل دو كره بشوم.
انگار خيلى با انگيزه تر شدى
وقتى حقت را مى خورند خود به خود با انگيزه مى شوى. درونم مى گويد تيم ملى به جام جهانى مى رود و من هم مى توانم در بازى هاى آينده فيكس بازى كنم و باعث برترى تيم ملى كشورم بشوم. مى خواهم از جان و دل مايه بگذارم اين را حتما مى بينيد...