[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قسمت اول مصاحبه افشین قطبی دیروز روی خروجی سایت فوتبال مدیا قرار گرفت درباره بحث هایی بود که در مورد لیست تیم ملی مطرح شده بود. افشین قطبی دیروز در گفتگو با فوتبال مدیا ابهامات این لیست را برطرف کرد اما قسمت دوم مصاحبه افشین قطبی درباره برنامه ریزی او برای تیم ملی و محدودیت های موجود برنامه های آینده اش را حضور علی کریمی در تیم ملی است. قسمت دوم این مصاحبه را از دست ندهید.
با توجه به زمان کم این اردو هدف گذاری شما از این اردو و همچنین دیدار تشریفاتی مقابل تایلند نشان می دهد که شما با محدودیت هایی مواجه هستید....
کاملا هم همین است بزرگترین مشکل ما زمان است که برنامه ریزی برای تیم ملی را مشکل می کند. همین الان سفرهای باشگاهها به نقاط مختلف کشور برای برگزاری اردوها و یا شرکت در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا محدودیت هایی را ایجاد می کند متاسفانه در برخی از مبادی اجرایی شاهد کم لطفی برخی از دوستان است که اردو را مجبوریم با 9 نفر شروع کنیم. این از استانداردسازی اردو می کاهد اینکه در چهار روز بازیکنان لژیونر به اردو اضافه شوند و برخی بازیکنان از رقابت های جام حذفی یک روز بعد از این بازیها اضافه شوند نشان از این دارد که ما با یکسری از مشکلات مواجه خواهیم شد. شما دقت کنید بازیهای جام حذفی روز یکشنبه و در روز دوم این اردو برگزار می شود. آیا نمی شد که این بازیها به تاخیر بیافتد اگر بازیکنان موردنظر کادر فنی در این بازیها مصدوم شوند چه؟ این ها محدودیت نیست؟ ما به دنبال برگزاری یک اردوی سازنده هستیم اما متاسفانه این برنامه ریزی کار ما را هم تحت تاثیر قرار داده است.
شما روزهای فیفا را پیش رو دارید و مطمئنا باید برای این روزها برنامه ریزی خوبی انجام پذیرد. اما محدودیت های موجود هم کار را کمی سخت می کند اینکه بازیکنان تیم ملی به دلیل ترافیک بازیهای داخلی و خارجی باشگاهی نتوانند کنار هم باشند این هم مشکل دیگری است...
بله، ما می بایستی از روزهای فیفا به خوبی استفاده کنیم. اما نگاه کنید به دلیل محدویت های که شما اشاره کردید و من هم گفتم همین الان با 4 روز تمرین برای یک بازی سخت مقابل تایلندی که مقابل ایران به مثابه مرگ و زندگی است آماده می شود ما دو ماه تمرین نداشتیم یعنی شما حساب کنید بازی با سنگاپور این اولین بار است که دور هم جمع می شوید بعد از بازی مقابل تایلند هم تا پایان فصل نمی توانیم کنار هم باشیم. برخی از بازیکنان را هم داریم که بدون استراحت از رقابت های جام حذف وارد اردو می شوند. بازیکنانی که ممکن است با اختلاف 72 ساعته مقابل تایلند مصدوم شوند. برای ساخت یک تیم ملی مقتدر اردوهایی که برگزار می شود ثانیه به ثانیه اش مهم است مطمئنا نداشتن ابزار و بازیکنان لازم به همراه ناهماهنگی در برنامه ریزی تیم ملی ضربه می زند. واقعا برای این برنامه ریزی متاسفم و نمی دانم چرا با من همکاری نشد.
البته برخی از باشگاهها هم در لیگ قهرمانان حضور داشتند یکی دو روز سفرشان را طولانی تر کردند و این مورد هم وجود دارد...
بله ، کاملا همین طور است اینها مشکلاتی بود که من به شما گفتم و احساس کردم شاید با گفتن آن اثرگذار باشد و در آینده این مشکلات حل شود. به نظر من باید سازمان لیگ و باشگاهها و فدراسیون برای بهتر نتیجه گرفتن تیم ملی تلاش کنند چون ما برای ایران و مردم کار می کنیم و نباید احساسات مردم تحت تاثیر را قرار دهیم.
درباره تایلند هم صحبت کنید بالاخره آن با برایان رابسون شناخته شده به دیدار ما می آیند تیمی که این دیدار برایش مرگ و زندگی است چه شناختی از این تیم دارید؟
همه بازیها برای ما مهم است و بازی با تایلند که قرار است روز چهارشنبه برگزار شود یکی از مهمترین بازیهای ماست ما این حریف را آنالیز کرده ایم و شناخت خوبی نسبت به این تیم داریم و امیدوارم که با یک بازی خوب از سد این تیم بگذریم
به عنوان سوال آخر این گفتگوی طولانی درباره حضور دوباره علی کریمی صحبت کنید.دعوت از او هم یک بمب خبری بود که منفجر شد و خیلی سرو صدا کرد واتفاقا با استقبال خوبی هم مواجه شد...
می خواهم در این باره دقیق صحبت کنم و همچنین به دو نکته مهم اشاره کنم.نکته مهم اول این است که من علاقمند به فوتبال علی کریمی هستم.علی کریمی یکی از بهترین های ایران و آسیاست و فوتبال او مطمئنا در سطح بین الملی است.همان روزهایی که از فوتبال ملی خدحافظی کرد در قلب و ذهنم داشتم این را مرور می کردم که علی کریمی باید به تیم ملی برگردد.من احساس کردم که حضور او در تیم ملی می تواند تیم ملی را بهتر کند و رسیدن به هدفهای تیم ملی را راحت تر کند.نکته مهم دوم این است که دوست دارم علی کریمی فوتبال بین المللی اش را در اوج تمام کند.بکارید شفاف به شما بگویم دوست دارم علی کریمی در شرایطی فوتبال ملی اش را به پایان برساند که در حال بوسیدن کاپ قهرمانی جام ملتهای آسیا باشد.چون هدف ما قهرمانی در رقابتهای جام ملتهای آسیاست.
درباره قابلیتهای فنی علی کریمی نمی خواهید صحبت کنید؟
چرا ، اتفاقا می خواهم بگویم که علی کریمی یک بازیکن بین المللی و از لحاظ فنی بسیار در سطح بالاو موثر است. از ویژگی های فنی علی کریمی این است که هم می تواند بازیکنان دیگر را در موقعیت مناسب قرار دهد و هم اطمینان به نفس فوق العاده ای در رختکن تیم می دهد او با بازی موثرش می تواند توجه بازیکنان حریف را به خود جلب کند و فضای خوبی در اختیار بازیکنان تیم ملی ایران برای انجام کارهای تاکتیکی قرار می گیرد. در کل علی کریمی یک هافبک بازی ساز بین المللی است.خوشحالم که علی کریمی دعوت من را قبول کرد و من از همکاری با کریمی لذت می برم.مطمئنا حضور علی کریمی به نفع تیم ایران تمام می شود.شک نکنید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]