مرجع خبری رئال مادرید : خوزه مورینیو مصاحبه نسبتا جالبی با EPS داشت .
رابسون زمانی از شما به خاطر کارتان و داشتن " فوق العاده ترین چشمهایی که تا کنون دیده است " تمجید کرده بود .
تعریف فوق العاده ایست . اما چیزی که اکنون به کسانی که با من کار می کنند می گویم ، این است که خوب نگاه کردن مهم است اما مهمتر از آن رساندن اطلاعات کاقی به مغز است . مهم است که چه در جایگاه ویژه استادیوم باشی ، چه پشت کامپیوتر و چه بازی را از تلویزیون ده بار ببینی ، بتوانی بازی را تحت فشار بخوانی . این تفاوت یک دستیار بسیار خوب یا یک سرمربی معمولی است . وقتی که برای اولین بار مربی شدم واقعا در جایگاه درست خودم قرار داشتم .
از پدرتان چه یاد گرفتید ؟
راستش ، مهمترین نکته برای یک مربی ، مرد بودن است . ممکن است که در تصمیماتم و آنالیزهایم اشتباه داشته باشم اما با بازیکنانم روراست هستم . آنها هیچ گاه صحبتی که در موردشان دارم را از زبان شخص دیگری نخواهند شنید . من سعی می کنم که با بازیکنانم روابط نزدیکی داشته باشم و نیازی به واسطه و میانجی نیز وجود ندارد . دوست ندارم که بازیکنم در مطبوعات بگوید که دوست دارد بداند که چرا بازی نمی کند . من هم به مطبوعات نمی گویم چرا بازی نمی کند ، بلکه شخصا به خودش می گویم .
چطور با بازیکنان رابطه برقرار می کنید ؟
من در تمام زندگیم در جو فوتبال بوده ام ، پدرم در مورد آن زیاد با من صحبت می کرد . دیدن بازیکنی با کتاب در دست قابل توجه بود . البته حالا زمانه فرق کرده است . چهل سال پیش فرهنگ و دانش بازیکنان و مربی در یک سطح بود اما اکنون قضیه متقاوت شده است .
همسران بازیکنان هم اضافه شده اند ...
همسران بازیکنان قدیم تر ها هم بودند اما شخصیت متقاوتی داشتند اما اکنون ، شخصیت مستقلی پیدا کرده اند ...
و ذات بازیکنان نیز تغییر پیدا کرده است ؟
بازیکن امروز خیلی معرور است . وقتی به یک حدی می رسد اشباع می شود و به آینده فکر نمی کند ، منظورم از نظر اقتصادی است . خودم را عرض می کنم ، اگر اکنون پول در بیاورم و زندگی بچه هایم را تامین کنند و آنها نیز از این خرج برای نوه هایم استفاده کنند ، پس چرا کار کنم ؟ اما من می خواهم تاریخ سازی کنم . توانستم که در پورتو ، چلسی و اینتر رکوردهای بزرگی را بشکنم . ممکن است هر کسی روزی خسته شود و بگوید :" کافی است " اما من هرگز این کار را نخواهم کرد .
سیستمهای نوین فوتبال را چطور می بینید ؟
یک بار در زمان بازی یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ میان بارسا و چلسی چیزی گفتم که بدون توجه ماند :" این چلسی قهرمان انگلیس است ، هر چند که در لیگ سعی می کند که زیبا بازی کند و برنده باشد اما چمپیونزلیگ فرق دارد " مطمئنا هر کشوری ویژگی ها و فرهنگ بازی خود را دارد و غیر ممکن است که یک مربی به کشوری برود و بگوید :" این سیستم و فلسفه بازی من است ." ممکن است که پپ هم روزی به انگلیس و ایتالی برود و آن موقع خواهیم داد که تیم هایش شبیه بارسلونا بازی خواهند کرد یا خیر ... من به فرهنگ رئال مادرید ارج خواهم نهاد .
برای رئال مادرید چه برنامه ای دارید ؟
دوست دارم که فوتبال جذاب و تهاجمی ارائه دهیم .... نمی خواهم که رئال مادرید با پنج بازیکن دفاع کند و با پنج بازیکن دیگر حمله .
گواردیولا گفته که در زمان حضور شما در نیوکمپ چیزهایی از شما گرفته که در تیمش مورد استفاده قرار می گیرد .
نه نه ، مورینیو هیچ چیز از من یاد نگرفته است . مورینیو پس زمینه فرهنگ باشگاهش بوده است . یک سال در برشیا ایتالیا و یک سال در قطر بوده اما زندگیش در بارسا گذشته است . پپ مربی فوق العاده ای برای بارساست . او زاده ی کاتالان است و در حد کرویف باید از او تمجید کرد ، هواداران او را دوست دارند و وقتی راسل مدیر عامل شد و قراردادش را شش ساله تمدید کرد ، من ترجیح می دادم که 10 ساله تمدید کند .
در مورد این که می گویند بد اخلاق هستید چه نظری دارید ؟
زیاد صحبتهایی که در موردم زده می شود را دوست ندارم . این حفاظی برای انسجام بیشترم است . فوتبال به من چیزهای خوب و بدی داده است .
چه چیزی بد بوده است ؟
بدی آن از دست دادن آرامشم است .
چه چیزی شما را بیشتر ناراحت می کند ؟
دروغگویی . خارج از فوتبال ، مرد خانواده هستم . اگر در فوتبال عاشق ریسک و ماجراجو هستم ، می خواهم که روابطم را با مطبوعات تنظیم کنم ... مطمئنا با این تیم زیاد ریسک خواهم کرد و شما نیز خواهید دید ... اما در زندگی شخصی کاملا متضاد آن هستم : بدون ریسک و بدون مخارج اقتصادی . ریسک با یوروهایم صفر است . فردی هستم که زندگی اجتماعی را دوست ندارم ، به هیچ وجه ... و از دروغ متنفرم .:flowerysmile: