تابستون سال 80 بود كه داييم به خاطر شاگرد اوليم يه دست لباس ميلان(كه هنوزم دارمش) برام خريد و من از همون موقع طرفدار پر افتخارترين تيم اروپا شدم.
نمایش نسخه قابل چاپ
تابستون سال 80 بود كه داييم به خاطر شاگرد اوليم يه دست لباس ميلان(كه هنوزم دارمش) برام خريد و من از همون موقع طرفدار پر افتخارترين تيم اروپا شدم.
من به چن دلیل میلان رو هم دوس دارم
1- آندره شوچنکو 2005 با شماره ی 7
2- لباسش (منو یاد ابومسلم خدابیامرز میندازه):gerye:
3-پیرلو و نستا و...
در کل از بازیکنای سال 2005 تا 2007 میلان خوشم میومد ومیاد و خواهم داشت
من از سال 2005 تا الان ترافدار میلان بودم به خاطر زیبایی فوتبال میلان وجذابیتش الانو نگاه نکن یه خورده دفاعی بازی میکونه اونم به خاطر تفکرات مربی میلانه که نتیجه گرای ولی اگه شما بازیای شوچنکورو بهیاد بیاری بازیهای کرسپو بازیهای مالدینیو کاکا وخیلی های دیگه شما هم مثل من عاشق میلان می بودی
داداش ببخشيد ولي رئال پرافتخار ترين تيم اروپاست:hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Franco Baresi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته ميلان همه افتخارات زيادي داره و بعد از رئال دومه:khelal dandoon:
من از سال 93-94 و از فینال رویایی میلان-بارسلون که با پیروزی 4-0 میلان به پایان رسید عاشق میلان شدم و البته بازیهای ایتالیا در جام جهانی 1994 و بازیکنانی مثل باجو و مالدینی تاثیر زیادی در علاقه مندی من به ایتالیا و میلان داشتند.
بدترین خاطره من شکست ایتالیا مقابل برزیل در فینال سال 94 و شکست مقابل فرانسه در فینال سال 2000 و شکست میلان مقابل لیورپوله.
بهترین خاطره من سه قهرمانی میلان در جام باشگاههای اروپا با شکست تیمهای بارسلون، یوونتوس و لیورپول و همچنین قهرمانی ایتالیا در جامجهانی است.
درسته که تعداد قهرمانی های رئال از میلان بیشتره ولی 5 قهرمانی رئال در 5 دوره اول بوده که تعداد تیم های شرکت کننده خیلی کم بوده ولی میلان تمام قهرمانی هایش در سالهای اخیر و مخصوصا در بیست سال اخیر بوده که در این بیست سال میلان 5 بار در سالهای 89 91 94 2003 و 2007 قهرمان اروپا شده و پر افتخارترین تیم بیست سال اخیر اروپاست
:milan::milan::milan:
من دوسش دارم به خاطر مالدینی و کاستاکورتا..........
salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
dame hame milani ha garm
man az roozi asheghe milan shodam ke too kooche kart bazi mikardam
albate hamishe kart mikharidam bad hamaro mibakhtam
faghat be eshghe soltan maldini va digar baro bax italiaii tarafdar e italia va ac.milan shodam
alan ham aslan lige iran ro donbal nemikonam vali perspolisi boodam oonam faghat be eshghe soltan ali karimi
fek dige daram italiaii misham akhe kheyli divoonasham divooneeeeeeeeeeeeeeeelay_;;lay_;;lay_;;lay_;;
سلام
من همون روز که به دنیا اومدم عمو حمیدم(کوچیکترین عموم) سر تمرین فوتبال بود بعد از همون جا اومد بیمارستان و تو همون جا لباس میلان رو که خودش داشت و اون زمان هم خودش دیونه میلان بود بود رو دور من پیچید و من از همونجا میلانی شدم و میلانی میمونم و خواهم موند
بازیکن محبوبم هم شوچنکو بود حتی بعد از رفتن اون حتی ذره ای از میلان زده نشدم حتی با رفتن پیرلو
در کل
FORZA MiLAN 4 Ev3R