تمرین امروز پرسپولیس برگزار شد / برنامه ویژه برای زاید.
تمرین امروز پرسپولیس با حضور مدیرعامل این باشگاه برگزار شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تمرین امروز پرسپولیس از ساعت 18:45 در ورزشگاه درفشیفر و پشت درهای بسته برگزار شد.
*رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و حمید درخشان عضو کادرفنی این باشگاه در تمرین حضور داشتند. رویانیان ابتدا برخورد گرمی با کادر فنی پرسپولیس داشت سپس از آخرین وضعیت مصدومیت سوسا با خبر شد در مرحله بعدی نیز در جلسهای با بازیکنان در خصوص بازیهای آینده بحث و گفتوگو کرد.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس قبل از شروع تمرین امروز دقایقی در مورد مسائل مختلف با بازیکنان به گفتگو پرداخت.
هدف رویانیان از حضور در تمرین، افزایش روحیه و حفظ انسجام و وحدت بازیکنان در آستانه بازی با صبای قم بود.
حمید درخشان عضو کمیته فنی پرسپولیس نیز نظاره گر تمرین سرخپوشان بود و لحظاتی با مانوئل ژوزه صحبت کرد.
* 50 هوادار در تمرین امروز پشت درهای بسته حضور داشتند.
*زاید در تمرین امروز حضور یافت و به دلیل غیبت در تمرینات چند روز گذشته به صورت ویژه تمرین کرد.
* با دستور مسئولان باشگاه حضور هرگونه همراه توسط بازیکنان در تمرین ممنوع شد.
* سوسا در تمرین امروز حضور پیدا کرد و تنها نظارهگر بود. تکلیف نهایی زانوی مصدوم وی فردا با گرفتن MRI مشخص میشود.
تمرینات اختصاصی مانوئل با جواد کاظمیان و حمیدرضا علی عسگری جالب توجه بود. ژوزه در پایان تمرین پنجشنبه نیز با کریم انصاری فرد و محمد قاضی تمرینات اختصاصی انجام داده بود.
در تمرین نفس گیر امروز، بازیکنان پس از گرم کردن و کارهای تاکتیکی به بازی درون تیمی در قالب دو تیم سفید و قرمز پرداختند. این تمرین پشت درهای بسته و در غیاب خبرنگاران و هواداران برگزار شد.
عابدینی: رویانیان پهلوانانه کار میکند/ میتوانیم استقلال را ببریم.
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: رویانیان را دوست دارم چرا که او صادقانه و پهلوانانه کار میکند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امیر عابدینی در برنامه ورزش و مردم در خصوص پیروزی 5 بر 3 داماش برابر پیکان در هفته سوم لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: فوتبال فراز و نشیب بسیاری دارد و همین موضوع موجب زیبایی آن میشود.
باید به این رشته بها داد تا جوانان علاقمند از بین نروند. هنوز ابتدای فصل هستیم و اتفاقات عجیب زیادی رخ میدهد. در بازی برابر پیکان روز خوبی داشتیم و پیکانیها عملکرد مناسبی نداشتند. قطعا در ادامه مسابقات این روند تغییر خواهد کرد. ما تیم خوبی داریم و میتوانیم استقلال را ببریم و پرسپولیس و سپاهان را اذیت کنیم.
وی درباره اینکه پرسپولیس فصل نافرجامی را آغاز کرده خاطرنشان کرد: پرسپولیسیها قطعا در ادامه لیگ به شرایط بهتری میرسند. فوتبال ما دچار حادثه است. امسال سال پر کاری پیش رو داریم و همین موضوع موجب شده برنامه ریزی لیگ هم کمی دشوار باشد.
مدیرعامل باشگاه داماش ادامه داد: عدم برگزاری مسابقات لیگ برتر در ماه مبارک رمضان میتوانست وقفه طولانی در فوتبال ایران ایجاد کند. با رفتن عزیز محمدی از سازمان لیگ، بهروان کار سختی در پیش داشت و من فکر نمیکردم بتواند در این بخش موفق شود اما با مشورتی که از باتجربهها گرفت توانست عملکرد خوبی داشته باشد.
عابدینی با اشاره به شرایط داوران و قضاوت آنها در سه هفته ابتدایی لیگ عنوان کرد: باید به داوران جوان فرصت داد تا رشد کنند. اشتباهات را باید ببینیم و برای رفع آن تلاش کنیم. در دیدار پرسپولیس و گهر داور مسابقه گل گهریها را ندید و فکر میکنم دلیل آن قرار گرفتن در جو بازی بود. مجبور هستیم از داوریها و نوع قضاوتها دفاع کنیم چون به قشر داوری نیازمندیم. در ابتدای فصل همه اشتباه میکنند، چرا ما فقط اشتباه داوران را میبینیم؟ حقوردی داور خوبی است و ما باید اشتباهات را باور کنیم.
مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در خصوص تیم گهر درود گفت: شهرداری درود دوست دارد نام این تیم را گهر شهرداری درود اعلام کند در حالی که هنوز هیچ کمکی به این تیم نکرده است. بهتر است مدیران با شعار وارد میدان نشوند و به فوتبال احترام بگذارند. در ابتدای لیگ شهردار پذیرفت تمام شرایط تیم را قبول کند اما هنوز 20 درصد ابتدایی قرارداد بازیکنان را هم پرداخت نکردهاند.
عابدینی در مورد حضورش در باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: این بحث مربوط به حالا نیست. من علاقهای به تیم داماش پیدا کردهام و میخواهم به فعالیتم در این تیم ادامه دهم. اسپانسر جدیدی به نام صدرا پیدا کردهایم که در شرایط بحرانی حاضر شد با ما همکاری کند تا باشگاه داماش هویتش را از دست ندهد. بحث حضور من در باشگاه پرسپولیس مربوط به 3 ماه قبل است.
وی اظهار داشت: رویانیان از من درخواست کمک کرد این در حالی بود که بعد از من 13 مدیر به باشگاه پرسپولیس آمده بودند و من در زمان مدیریت هیچکدام از آنها به خودم اجازه ندادم به آنها پیشنهاد کمک بدهم اما رویانیان خودش به خانه من آمد و پیشنهاد همکاری داد. پرسپولیس را دوست دارم اما در حال حاضر تعصب ویژهای به داماش پیدا کردهام و دوست دارم در کنار این تیم باشم و به داماش بیشتر علاقه دارم. داماش همانند فرزند من است.
مدیرعامل باشگاه داماش با بیان اینکه اگر قرار بود در فوتبال گیلان نباشم قطعا به پرسپولیس میرفتم، گفت: من رویانیان را دوست دارم چون بسیار صادقانه و پهلوانانه کار میکند. وی هزینههای زیادی برای پرسپولیس کرده، هزینههایی که وی را زیر سؤال برده است. با تمام این شرایط باز هم به وی زنگ میزنم و انتقاداتم را مطرح میکنم و رویانیان هم آنها را میپذیرد. آن چیزی که سالها دنبالش بودیم را رویانیان به پرسپولیس آورده و آن هم احترام به پیشکسوتان است. از وی خواستم برای شروع کارش ابتدا کاملا پرسپولیسی شود چرا که معتقدم اگر علاقهای به تیم دیگری داشته باشد نمیتواند در این تیم پرطرفدار عملکرد خوبی داشته باشد.
عابدینی با اشاره به مشکلات پرسپولیس در سه هفته ابتدایی لیگ عنوان کرد: در سال 74 - 75 از 3 بازی اول خود دو مساوی و یک شکست کسب کردیم اما من همان موقع اعلام کردم قطعا قهرمان خواهیم شد و همین اتفاق هم افتاد. امسال داماش حرفهای زیادی برای گفتن دارد اما نمیتوانم علاقهام را به پرسپولیس مخفی کنم و برای آنها آرزوی موفقیت میکنم. امیدوارم هواداران داماش از این صحبتهای من ناراحت نشوند.
مدیرعامل باشگاه داماش با بیان اینکه باید با علم روز دنیا آشنا شویم اظهار داشت: به نظر من حمید درخشان از مربیان نادر فوتبال ایران است چرا که با مربیان خارجی و با تجربه زیادی کار کرده و هر زمانی که لازم بوده به عنوان سرمربی روی نیمکت پرسپولیس نشسته است. وی روحیه یادگیری بالایی دارد.
عابدینی تمرینات مربیانی مانند ژوزه، کرانچار و قلعهنویی را یک کلاس آموزشی دانست و افزود: درخشان هم میتواند مانند قلعهنویی یکی از مربیان بزرگ ایران شود و باید به این مربیان جوان فرصت داد. نگاه ژوزه باید با فوتبال سنتی ایران بیشتر هماهنگ شود. بازیکنان این فصل پرسپولیس هر کدام از یک تیم آمدهاند و باید به آنها فرصت داد تا به هارمونی برسند.
مدیرعامل باشگاه داماش در خصوص رقابتهای المپیک 2012 لندن گفت: کشور ما استعدادهای زیادی دارد و باید آنها را مدیریت کنیم تا بتوانیم جواب مردم را بدهیم. مدیران باید صادق باشند تا فرموده امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه مردم ولی نعمت ما هستند محقق شود. چرا ورزشهای توپ و تور ایران نمایندهای در المپیک ندارد؟ این نشان از ضعف مدیریت مدیران ورزشی ایران است و باید بیشتر تلاش کنند.
قاضی: حضور هواداران در بازی با صبا به سود پرسپولیس است.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس، گفت: حضور هواداران در دیدار مقابل صبا به سود تیم پرسپولیس است و به خاطر این موضوع از كمیته استیناف تشكر می كنم.
محمد قاضی گفت: از اینكه كمیته استیناف محرومیت هواداران ما را بخشید بسیار خوشحالم.
وی در خصوص اینكه آیا حضور هواداران موجب بالا رفتن استرس بازیكنان نمی شود؟، اظهار داشت: به طور حتم حضور هواداران به پرسپولیس كمك زیادی می كند و بازیكنان با حمایت آنها عملكرد بهتری در زمین مسابقه خواهند داشت.
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص كیفیت پایین توپ های مسابقات لیگ برتر، گفت: این توپ ها در فصل گذشته نیز استفاده می شد اما به هیچ عنوان كیفیت خوبی ندارند.
وی ادامه داد: متاسفانه این توپ ها در حال حركت زیر پای بازیكن گیر می كند و باعث برهم خوردن تمركز انان در طول مسابقه می شود.
وی در خصوص بنر های بزرگی كه در كنار محل تمرین پرسپولیس نصب شده است و اینكه گفته می شود اینها برای غیر قابل مشاهده بودن تمرینات نصب شده است، تصریح كرد: از این مساله بی خبر هستم و باید سرمربی تیم در خصوص این موضوع اظهار نظر كند.
قاضی بااشاره به شرایط خوب تیم پرسپولیس، خاطرنشان كرد: خوشبختانه شرایط تیم بسیار مساعد است و بازیكنان كاملا آماده پیروزی در دیدار مقابل صبا قم هستند.
ابوترابی فرد: موضوع استیضاح وزیر ورزش با گفت و گو حل می شود.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع استیضاح وزیر ورزش با گفت و گو و برگزاری نشستی برطرف خواهد شد.
حجت الاسلام محمد حسن ابوترابی فرد پنجشنبه شب در خصوص احتمال استیضاح وزیر ورزش و جوانان پس از المپیك افزود: فكر می كنم پس از پایان این بازیها وزیر ورزش و جوانان در جلسه ای با نمایندگان مجلس شركت می كند.
برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعلام كرده اند كه موضوع استیضاح وزیر ورزش و جوانان را بعد از المپیك دنبال می كنند.
وی ادامه داد: این مساله با گفت و گو برطرف خواهد و معتقدم در این خصوص جای نگرانی وجود ندارد و می توان با گفت و گو مشكلات را برطرف كرد.
نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: امیدوارم ورزشكاران اعزامی به لندن كه نمایندگان كشورمان هستند عملكرد بسیار خوبی داشته باشند و برای كشورمان افتخار آفرینی كنند.
وی تصریح كرد: در حال حاضر باید تمام تلاش خود را برای موفقیت ورزشكاران كشورمان بكار گیریم و پس از آن در خصوص این مسایل می توان صحبت كرد.
وی در خصوص خصوصی سازی باشگاه های فوتبال به ویژه تیم های پرسپولیس و استقلال، اظهار داشت: امیدوارم این اتفاق رخ دهد و شاهد خصوصی سازی باشگاه های فوتبال باشیم.
ابوترابی خاطرنشان كرد: این كار به سود فوتبال است و باید تمام تلاش خود را برای انجام خصوصی سازی در فوتبال كنیم تا باشگاه ها مستقل اداره شوند.
رویانیان: مقابل ستاره های با اخلاق پرسپولیس تعظیم می کنم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مراسم افطاری این باشگاه گفت: مقابل ستاره های با اخلاق پرسپولیس تعظیم می کنم.
محمد رویانیان در ضیافت افطار پرسپولیس گفت: خیر مقدم عرض می کنم خدمت میهمانان گرانقدری که در این ضیافت الهی که توفیق پیدا کردیم در این ماه مبارک که خود سراسر برکت و رحمت است در کنار هم باشیم و دل مان را صفا بدهیم و از اینکه در کنار پیشکسوتان پرسپولیس که سرمایه های اصلی باشگاه هستند و همچنین بازیکنان و حضار محترم در خدمت شما باشیم.
محمد رویانیان که بعد از نماز جماعت برای حاضران در مراسم به ایراد سخنانی پرداخت، تصریح کرد: جشنی که امشب در کنار هم هستیم با حضور پیشکسوتان پرسپولیس که مایه افتخار باشگاه پرسپولیس و سرمایه های اصلی باشگاه هستند و همچنین آئینه های جوانان پرسپولیس برگزار شد.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد: بازیکنانی که هم دین دارند و هم حرفه ای هستند. آنهایی که در این جمع حضور پیدا کردند از بازیکنان و ستاره هایی هستند که من آنها را تکریم می کنم، تعظیم می کنم که مقابل خدا سر تعظیم می گذارند، برای ما ارزش دارند. ستاره های واقعی در زمین فوتبال ما کسانی هستند که بنده خدا هستند. هر کس بندگی بیشتری کند عزت بیشتری پیدا می کند. عزت فقط در گرو بندگی خداست. این مدیر عامل باشگاه پرسپولیس است که دارد اعتقادش را به همه بازیکنانی که امروز در تیم های پایه و تیم اصلی هستند و فردا با ما خواهند بود، خواهم گفت: بندگی خدا شرط اصلی عزت و شرط اصلی ستاره بودن و عزیز بودن است. ما بجز بندگی خدا برای هیچ چیز دیگر ارزش قائل نیستیم.
حاشیههای مراسم افطار باشگاه پرسپولیس.
مراسم افطاری شب گذشته باشگاه پرسپولیس با حاشیههایی برگزار شد.
ضیافت افطار باشگاه پرسپولیس شب گذشته به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی(ع) تحت عنوان شب سرخ کریم اهل بیت و دلدارانش در ورزشگاه درفشیفر برگزار شد که حاشیههای این مراسم را در زیر میخوانید.
* 20 هوادار پرسپولیس مهمان ویژه برنامه شب گذشته بودند.
* کریمی، معدنچی و عابدزاده و برخی دیگر نمایندگان بازیکنان در برنامه شب گذشته بودند.
* ابتدا حاضران به صرف افطار دعوت شدند و سپس نماز جماعت به امامت ابوترابی نایب رئیس مجلس برگزار شد.
* رویانیان مدیر عامل پرسپولیس و ابوترابی برای حاضران سخنرانی کردند. سپس جشن مولودی برگزار شد و در پایان نیز شام صرف شد.
* رویانیان در قسمتی از صحبتهای خود درباره غایبان مراسم شب گذشته گفت که این افراد آنهایی هستند که مشکل مادر خانم داشتند و اجازه حضور در این مراسم را پیدا نکردند.
* پیشکسوتان نسلهای مختلف حضور داشتند. خادم، رحیمی، آشتیانی، صادقی، درخشان، کلهر، محرمی، سید علیخانی، استیلی، تارتار، جباری، اعضای کمیته فنی باشگاه پرسپولیس و تعداد دیگری از پیشکسوتان در مراسم شب گذشته حضور داشتند.
* خشایار اعتمادی میهمان ویژه برنامه بود.
* مهدی مهدوی کیا در مراسم شب گذشته حضور پیدا نکرد.
* ناجی مربیان دروازهبانهای پرسپولیس که مسلمان است و روزه میگیرد مورد توجه حاضران در مراسم شب گذشته بود. سایر اعضای کادر فنی نیز در مراسم شب گذشته حضور داشتند.
* در حاشیه مراسم، رویانیان از حل مشکل 50 درصدی باشگاه پرسپولیس با لسآنجلس بلوز آمریکا بر سر انتقال امیر عابدزاده خبر داد.
* ابوترابی نایب رئیس مجلس در حاشیه مراسم از مهدی مهدوی کیا، کریمی، دایی و باقری و همچنین حمید استیلی بابت اخلاق خوب و تلاشهای بیشائبهشان برای رسیدن به موفقیت تقدیر و تشکر کرد. وی گفت: یکی از دلایل موفقیت این افراد نداشتن حاشیه و استفاده درست از ظرفیتهایشان بود. اینها افرادی هستند که باید الگوی جوانان ما باشند.
* رویانیان زمانی که مهدی تارتار را به ابوترابی معرفی میکرد گفت این مربی کسی است که با گهر لرستان چند روز پیش با یک بازی خوب پرسپولیس را متوقف کرد. تارتار هم گفت پرسپولیس تیم خودمان است و من جسارتی نکردم.
این مراسم به ابتکار روابط عمومی و معاونت اجرایی باشگاه برگزار شده بود.
گزارش تصویری: مراسم افطار باشگاه پرسپولیس.
گزارش تصویری دوم از مراسم افطار باشگاه پرسپولیس . در این تصاویر بیش از هر چیز خنده های علی کریمی و ایمون زاید جلب توجه می کند!
حسینی: هواداران پرسپولیس بیمعرفت نیستند.
سیدجلال حسینی در آستانه بازی با صبای قم شرایط پرسپولیس را مناسب توصیف میکند.
حسيني حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند:« هر چند كه در 2 بازي قبلي بد نتيجه گرفتيم ولي حساب هر بازي جدا است و ما ديگر حق نداريم به گذشته فكر كنيم. حريف فرداي ما صباي قم است كه ليگ را خوب شروع كرد و معتقدم يك تيم پرقدرت است.
ما بازي سختي داريم ولي تحت هر شرايطي بايد 3 امتياز را بگيريم.»
از حسيني ميپرسيم فكر نميكني هواداران پرسپوليس به خاطر نتايج بدي كه گرفتيد استقبال خوبي از بازي با صبا نداشته باشند كه او ميگويد:« هواداران پرسپوليس بيمعرفت نيستند و تعصب آنها هميشه مثال زدني بوده است. مطمئنا آنها فردا شب به ورزشگاه ميآيند ولي ما هم بايد ارزش هواداران را بدانيم و در اين بازي هر طور كه شده 3 امتياز را بگيريم.»
سيدجلال در پایان میگوید:« اين درست كه ليگ را خوب شروع نكرديم ولي تيم ما نياز به زمان دارد و مطمئنا در آينده همه چيز درست خواهد شد. در 2 بازي اخير نتايج بدي گرفتيم و براي جبران 5 امتيازي كه از دست داديم بايد بازيهاي بيرون از خانه را ببريم. اميدوارم ديگر به راحتي امتياز از دست ندهيم.»
سرپرست پرسپوليس : رفتار هواداران پرسپولیس در حکم کمیته استیناف تاثیر داشت.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به خاطر تعلیق محرومیت هواداران پرسپولیس از کمیته استیناف فدراسیون فوتبال تشکر می کنم و معتقدم رفتار حرفه ای و اخلاق محور هواداران پرسپولیس در بازی با گهر درود تاثیر زیادی در این تصمیم کمیته استیناف داشت.
سعید شیرینی افزود: بیش از 70 هزار هوادار پرسپولیس در دیدار با گهر به استادیوم آزادی آمدند و به رغم توقف پرسپولیس بدون هیچ اعتراضی ورزشگاه را ترک کردند که این موضوع از رفتار حرفه ای و اخلاق مدارانه آنها نشأت می گرفت.رفتار هواداران پرسپولیس زمینه را فراهم کرد که با توجه به گذشت نیمی از محرومیت در نظر گرفته شده طبق آئین نامه کمیته انضباطی درخواست بخشش یک جلسه ای این محرومیت را به کمیته استیناف ارائه کنیم که خوشبختانه کمیته استیناف هم طی حکمی این محرومیت را به حالت تعلیق در آورد و ما امیدواریم که هواداران پرسپولیس تا پایان فصل به گونه ای عمل کنند که مسئولان فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی به جای محرومیت، احکام تشویقی را صادر کنند.
شیرینی تصریح کرد: پرسپولیس هوادارانی دارد که برای سربلندی تیم خود هشیارانه عمل کرده و با درک این شرایط که تیم تغییرات زیادی در ترکیب بازیکنان داشته و مربی خارجی هم تازه کارش را آغاز کرده حمایت همه جانبه ای از پرسپولیس داشته اند. ما امیدواریم این حمایت ها ادامه داشته باشد تا پس از رسیدن تیم به هماهنگی آرمانی شاهد نتیجه گیری تیم و در نهایت شادی هواداران باشیم. سرپرست پرسپولیس درباره وضعیت تیم گفت: خوشبختانه مشکل خاصی وجود ندارد و تیم از انسجام و وحدت بسیار خوبی برخوردار است و بازیکنان هم طی روزهای اخیر تمرینات بسیار خوبی داشته اند و پس از تمرین امشب به هتل اوین می روند و ما امیدواریم که در دیدار با صبای قم بتوانیم دومین برد را کسب کنیم تا با شرایطی بهتر آماده دیدار با داماش و بعد هم دربی شویم.